Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Tud valaki egy megoldást, amivel elfogadható sebesség mellett futtatható a játék egy 4870 1G & E8200 & 4GB 1066-os RAM konfigon ? Letöltöttem ezt a rage performance drivert, de csak rosszabb lett tőle. Eddig legalább tudtam játszani, igaz hogy lassan, de ment a játék, clean install mellett visszaesett az FPS 0.5 alá, konktétnan nem diavetítés, hanem Louvre látogatás éter üzemmódban.
Alkalmaztam már cfg-t kikapcsoltam a többmagos végrehajtást, de semmit nem ért. Ezt fejlesztették évekig ? A tesztelés & konfiguráció menedzsment munkája eddig egy nagy 0-nak tűnik számomra, nem tudom, hogyan képzelték a bethesda-nál, hogy kiengednek a kezükből ez ilyen sz.rt.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest