Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Crysis 2 jobban nézett ki, de az aztán tényleg mész és lősz, nobrainer. a Rage-ben sokkal több van, a minijátékok, az autóverseny, fejlesztés, a fegyverek, minden fegyverhez többféle lőszer, a különféle holmik (turret, robot, wingstick) használata és ezek szerelése...ha csak végigrohansz ezen is ész nélkül mint egy átlag FPS-en akkor tuti unalmas. de ha másképp állsz hozzá, el lehet veszni benne. én 19 órát tettem bele, de nem csináltam meg minden mellékküldetést és nem fejlesztettem fel teljesen a kocsit sem.
a Rage-ben egy hülyeség van ami tényleg olcsó megoldás, a "menj vissza ide és ide és újra lőj le mindenkit" küldetések. ezekből hagytam ki kettőt, mert minek nyomjam le újra a Distillery-t mikor most jövök onnan...
Új hozzászólás Aktív témák

- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Automobilista 2
- VR topik
- Cudy routerek
- További aktív témák...
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest