Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BDave

őstag

Nekem tetszett nagyon ez a Rage! Jó hangulata van, egyedi karakterei, világa. Viszonylag jól ki van dolgozva minden környezet, élvezetes benne mászkálni, bár lehet, hogy elfogult vagyok, mert én imádom az ilyen poszt-apokaliptikus fiktív világokat. Az ellenségek változatosan támadnak, menekülnek, jókat dumálnak/ordibálnak közben és a karakterek szinkronjai is nagyon találóak lettek, plusz még a zene is tudta nálam fokozni a hangulatot. Szóval megint egy jó játékot kaptunk az id-től, ha elnézzük a megjelenéses és textúra problémákat (amik azért nem kis problémák, de hát ez van). A bumeráng is nagyon jó találmány volt, pláne az advanced, sokszor használtam!

A megjelenés ugye botrányos volt (szerintem még nem voltak készen a játékkal és már ki kellett adni, gondolom már nem akarta tovább váratni a játékot a Bethesda) és még most is botrányos hogy nem javították ki az ocsmány textúrákat, mert egy id-játéknál ez bizony nagy hiba volt (ebből nekik tényleg csak annyi hasznuk volt, hogy minden játékoldalon a Rage-ről beszéltek, persze ami nem jó, mindenki fújolta mert nem indult el a játék vagy csak problémásan).

Negatívumként azt tudnám felróni, hogy a befejezés után nem lehet tovább barangolni a játékban (pedig én így számítottam, azért se csináltam meg a mellék küldetéseket), illetve mintha túl sok olmot kéne az ellenségekbe lőni, nem elég erősek a lövedékek. Vagy amelyik erős, az meg nagyon drága. A végén pisztollyal mentem és Fatboy-jal, így 3 jól irányzott lövés volt egy Authority-tag. A távirányítós autót és a turreteket nem igen használtam, szinte teljesen elfelejtettem őket. (A legidegesítőbb ellenség a pók-szerű robot volt, sok golyót bír.)

Felfedeztem pár hasonlóságot e között és a Half-Life 2 között:
    Authority -> Combine
    Helikopter a játékban->Hunter-copter
    Elmenekülnek a földben található kis repedésekben a kis mutánsok->Mint ahogy előjönnek a földből az Antlion-ok

Más most nem jut eszembe, pedig volt még talán más játékból is. Ezeket nem negatívumként írom le, csak érdekességképpen, mert nem szégyen valamit átvenni (persze nem egy az egyben), hiszen mindenki másol le mintákat az életben. Enélkül semmi sem készülhetne el. Szóval várom a DLC-ket és a 2. részt, jóval gördülékenyebb megjelenéssel! :) Ja, és persze a Doom 4-et, hiszen most hogy kész lett a Rage, a csapatot már állítólag oda terelték át.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés