Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
figyelj én lassan a végére érek és az elején még hánytam a falaktól meg a szikláktól, de így lassan 10 óra gameplay után, különösen azóta, hogy a SPOILER léghajón vagy min átvittek a metrós városba SPOILER VÉGE csak az államat keresgélem sokszor. egyszerűen tényszerűen nem igaz, hogy a grafika ocsmány lenne. nem igaz. vannak csúnya részletei, ez tény. de egészében véve számomra az összhatás mégiscsak messze pozitív.
beszippantott a játék és csak néha zökkent ki egy kerék a földön, ami rá van festve a talajra és ki sem emelkedik, de még úgy is elnagyolt.
na ezek a részek gázosak. de a többi, az nagyon ott van.szerintem ez elég objektív volt.

Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na ezek a részek gázosak. de a többi, az nagyon ott van.