Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz Jamby18 #18699 üzenetére
De mivel nem kaptam meg a megbeszélt %-ot,
így kénytelen voltam nyilvánosságra hozni a tényeket.Zyl
Hazaértem de most már túl rövid az idő beszállni.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Syrius XIX
addikt
válasz dzsavermadar #18701 üzenetére
Miért lenne túl rövid???
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
--Lorant--
aktív tag
-
ficsor001
tag
MI a jelszó???
-
ficsor001
tag
óóó ilyet.
Akkor aki akar jönni jöjjön nyugodtan csinálok serót. -
ficsor001
tag
Kész a sero!
-
Syrius XIX
addikt
válasz --Lorant-- #18703 üzenetére
Sry all! Beindult a bajnokság, úgyhogy minden Pénteken és Vasárnap 19 : 00-tól az megy! Elnézést kérek mindenkitől!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
ficsor001
tag
Zyl erre a bajnokságra nem lehet nevezni?
-
kpal
nagyúr
Jó volt a esti jaték és bocsi 00roli00 de valamiért kidobott a játék. Ja és majdnem meg volt shomy1979
-
N.E.R.O.
tag
válasz dzsavermadar #18697 üzenetére
Dzsav, szerintem még gondold át, van még ott ahonnan ez jött.
Üdv:
-
ficsor001
tag
Lehet erre a bajnokságra nevezni?
-
kpal
nagyúr
válasz dzsavermadar #18712 üzenetére
Köszi most már jó cvsak a hangon kel finomitani.
Tegnap esti kis gurulás roli-val.
És itt van 2 video is:
Ez pár napja készült ujabb kemény verseny.
-
ficsor001
tag
Miért mennyibe kerül?
Csak mert én még hallani sem hallottam hogy lesz ilyen vagy lehet jelentkezni. -
Syrius XIX
addikt
16 : 45-kor készítek szerót, akinek kedve van ni, jöjjön!
17 : 00-ig +tartom a szerót.
-
Syrius XIX
addikt
Kisebb technikai problémák lekűzdése után a szeró kész!
-
Inv1sus
addikt
Zyl bocs, hogy kilöktelek a kanyarba, de tényleg nem direkt volt. Beragadt a gamepadom gombja. De ne félj, többet nem fogsz látni
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
zodo
nagyúr
Kösz, mindenkinek a jó mókát!
-
dugojancsi
tag
én is köszi mindenkinek
-
dzsavermadar
senior tag
Tegnap este verseny közben újra megjelent a múltkori PC összeomlás. Kérdésem volna, a "terápiás topik"-ban leírtam.
Lehet, hogy nem tudom egyelőre folytatni a "Gridezést"?
Majd kiderül hamarosan.
Gyorsan kerestem helyette tartalékban mást.
Ez az ! Talán beválik.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
Tegnap, ill. ma délelőtt újraraktam (kellett!) a gépet, ezért nagyon 6nékom van!
Aki hasonló vágyat érez, írjon ide, mert közben lennt van a tálcán és telepítgetek tovább (hogy haladjak), tehát csak innen fogom +tudni, h ott vár rám!
Am. a szeró kész!
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #18728 üzenetére
Nekem meg ma kell telepíteni. De lehet, hogy a Grid már fel sem kerül.
Számítógép összeomlások sorozatban?2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
válasz JJános #18729 üzenetére
Érdekes! Dzsavernek is problémái vannak!
Úgy látszik, ez a rendszertelepítések hétvégéje!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Senki nem akar ni?
A szeró kész!
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
2-en már vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
dzsavermadar
senior tag
válasz Syrius XIX #18732 üzenetére
Egy próbafutamot megkockáztatok, de előbb "lebutítom" a grafikát.
Kb. 10 perc múlva megpróbálok jönni, hátha sikerül.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
zolisx4
őstag
Na ugy látom nem csak nekem halt be a rendszer
Nekem is telepíteni kell -
-
Syrius XIX
addikt
Kész a szeró!
18 : 45-ig mindenkit várok sok szeretettel!
-
kutga
nagyúr
A cdgalaxisnál akciósan van feltüntetve a játék, meg is rendeltem gyorsan remélem nem csak elírás. [link]
Hogy ON is legyek...Ma én is meg fogom venni, elsősorban online multiplayer miatt, vannak még szerverek, játékosok? PH! szerver úgy olvastam még van.
Let the Zone take me if I am.
-
Syrius XIX
addikt
Én is megrendeltem! Nem mintha az eredetinek bármi baja lenne (mert ugye csak a telepítéshez kell), de nem árt 1 tartalék (főleg ennyiért, még a hülyének is megéri, hát még nekem), mert sosem lehet tudni!
Am. vagyunk még, sőt azt kell mondjam, hogy az F1 siker(-telen)-essége miatt talán 2. virágkorát éli a GRID! Gyere bátran, sokan és sok szeretettel várunk!
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Valaki esetleg ni, most?
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #18740 üzenetére
Hétfő reggel 10-kor?
Még dolgom van. Addig amíg megjövök csináld meg az összesítést!2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
válasz JJános #18741 üzenetére
Igen Hétfőn reggel 10-kor! A héten szabadságon vagyok!
-
kutga
nagyúr
válasz Syrius XIX #18742 üzenetére
De jó neked...
Amúgy az online játékhoz mi fog kelleni? Alapjáték+patchek, vagy létezik vmi szerverkereső, esetleg a játék sajátját használjátok?
Let the Zone take me if I am.
-
addikt
válasz Syrius XIX #18739 üzenetére
Tartalék? A kulcsot regisztrálod Steam-re és annyi tartalékod van, amennyit akarsz... nem mellesleg nem lesz problémád a másolásvédelemmel sem.
asound: az itteni tapasztalatok alapján neked is azt mondom, hogy regisztráld a kulcsot Steam-re, a DVD-vel ne is foglalkozz. Az felteszi neked a patch-eket meg mindent, állítólag a DVD-ről futtatva megeshet, hogy nem fog indulni az 1.3 patch után.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Ventur@
senior tag
válasz Dark Archon #18744 üzenetére
Kulcs? Milyen kulcsot ? Nekem Gyémánt kiadásos GRiD van, de egy deka kulcs annyi sincs hozzá (eskü, hogy nálam csak annyi, hogy beteszem a lemezt, feltelepítem, megpatch-elem + ugye a NODVD aztán csö . Nulla cd kulcs, de még egy rohadt punkbuster sincs . Mert ha lenne, talán nem volna annyi csaló rankeden.).
asound: csak felteszed a játékot feltolod rá az 1.3-as patch-et majd Multiplayer - csinálsz egy acc-ot - Online és utána meg Ranked, Non Ranked vagy Private. Rankedre sztem csak akkor menj ha:
1. erős idegzeted van
2. megfelően tudsz a következő nyelveken anyázni/káromkodni: angol, német, spanyol, lengyel és még szlovák valamit orosz .Itt a társaság nagyrész Private nyomja, ahol szervert csinál aki tud és ráér .
Délutánonként olyan 5-től vannak futamok. Minden infó ki lesz ide írva a topikba. Szóval gyere Private-ra, amikor csak tudsz. Kell a friss hús .
Reményeim szerint ma talán du végre tudok hosszabb időre menni én is ha lesz csapatás .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
addikt
-
Syrius XIX
addikt
válasz Dark Archon #18744 üzenetére
Nem Steam-elek! Nekem legyen ott fizikailag (ha már 1* fizetek érte kapjak is valamit)!!!
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Valki esetleg most ni 1 kicsit?
Skype, X-Fire be van nyomva! Szeró + készül, ha van rá igény!
-
Syrius XIX
addikt
Aki esetleg úgy érzi, a szeró kész!
7-8 percet várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest