Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
válasz ficsor001 #16776 üzenetére
Gyere csak, bátran!
Akár most is!
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
-
-
Inv1sus
addikt
válasz ficsor001 #17188 üzenetére
Felraktam újra a patchet és most már be tudok lépni quick matchbe. De amikor hozzád lépnék be, azt írja bannolva vagyok. Nem hiszem, hogy a tűzfalam miatt lennék bannolva O.o
Ui2:
Kreáld újra esetleg.[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
zodo
nagyúr
válasz ficsor001 #17206 üzenetére
Listából kiválaszt és letölt, gondolom ez az vagy ha mégsem akkor a gyártó honlapján kell, hogy legyen.
-
Rototti
senior tag
válasz ficsor001 #18237 üzenetére
Semmi nem változik, csak max annyi hogy kezdésnél be kell tenned a lemezt. Én a megjelenéskor 8kért vettem, bőven megérte, hiszen még több mint 2 évvel a megjelenés után is nyomatom.
Bár én is virágboltival kezdtem, mert nálunk 2-3 hónapos késéssel jelent meg, köszönhetően a cd projektnek.Kimi - The King of Spa
-
Syrius XIX
addikt
válasz ficsor001 #18915 üzenetére
18 : 40-től készítek szerót, akinek van kedve, jöjjön ni!
Szeró neve: Zyllion-FP-Team
Jelszó: nézd a log-ot alul!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
motormouse
aktív tag
válasz ficsor001 #19113 üzenetére
...Hockenheim-re gondolhatsz igen, v vmelyik olyan ring-re ami mellett autópálya megy, itt csak zergeb@szott hegyi bundeszek vannak tele bambikkal meg nyuszómuszókkal, amúgy én is csak átutazóban voltam, de mint a németek szokták mondani "kinderkamion"-nal, szóval egyedül vagyok, nem függök semmitől, akkor állok meg és amikor, és ha nem vagyok időhöz kötve akár mint most is, belefér h nem pályán teszem meg a távot, a B258as út meg közvetlen kerüli a ring-et, nem hagyhattam ki még ha tudtam h sötétben semmit nem fogok látni és semmi esetre sem tudok bemenni, ...de ez vmi nagyon pazar lehet, nem csak egy versenypálya, ez egy kib@szott nagy játszótér felnőtteknek, felsővasuttal az épületeken keresztül, kalandpark, ringtaxi ...stbstb., na meg Nordschleife úúúú , csak ahogy autóztam a környéket, az a táj meg domborzat, beleborzongtam milyen krva jó lenne végig tépni rajta
...majd egyszer
-
Syrius XIX
addikt
válasz ficsor001 #19149 üzenetére
Lehet, mert felveszi a mikrofon hangot is, ha akarom!
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
válasz ficsor001 #19598 üzenetére
Naná!
17 : 15-kor készítek szerót, akinek van kedve és tud jönni[ ni, jöjjön!/B]
[ Szerkesztve ]
-
dzsavermadar
senior tag
válasz ficsor001 #19769 üzenetére
Én nem arra gondolok, hanem arról beszéltem.
De nem vitaindítónak szántam, tehát nem is akarom folytatni.
Mi ketten már egymás között megbeszéltük, hogy különböző felfogásban játszunk.
Ebből egyenesen következik, hogy sokszor nem egyezik a véleményünk bizonyos dolgokról.
De ez nem azt jelenti, hogy bármelyikünk véleménye különb, vagy rosszabb a másikénál.
Nekem ez tűnt fel, amit leírtam.
Neked gondolom másként jelentkezett az eset. Semmi probléma.
Ezért írtam hogy eszem ágában sincs téged piszkálni, úgyhogy ne is vedd annak, megkérlek.
Ez a hsz nem rólad szólt, hanem csak az esetről.Affene!!!
Ma már nem tud megjelenni a Krónika, mert másodszori 100%-os feltöltés után sem képes feldolgozni a You Tube. Ma már nem tudom feltölteni, úgyhogy holnapra marad.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
dzsavermadar
senior tag
válasz ficsor001 #19777 üzenetére
Köszönöm a kedves válaszodat.
Én írtam, hogy mindkettőnk véleménye egyenértékű, és ez így van jól.
De szerinted én az enyémet ki se írjam,
mert " ilyen baromságokat hogy jut eszedbe kiírni " és " ilyen hülyeségeket inkább tartsd meg magadnak." Igazad lehet.
Bocsánatot kérek, hogy írtam ide a fórumra egy véleményt a Gridben történtekről.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Syrius XIX
addikt
válasz ficsor001 #21119 üzenetére
Így van! rFaktor-oznak!
Am. a szeró kész!
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
válasz ficsor001 #21136 üzenetére
18 : 00-tól készítek szerót, ha valakinek van kedve ni, jöjjön!
[ Szerkesztve ]
-
Rototti
senior tag
válasz ficsor001 #21217 üzenetére
Szerintem ezt nem itt kellene feltenni, hanem az F1 2010-es topikban, mert itt a grid-esek nem igazán tudnak segíteni.
A patch-et kell felrakni és akkor viszonylag rendben lesz. Akkor sem lesz tökéletes, de mindenképpen javul.
szerk: látom, ott is feltetted
Más: Ha már itt vagyok szeretnék minden kedves grid-es ismerősnek kellemes Karácsonyt kívánni. Bár nem írok a fórumba, de azért dzsaver vicces képei miatt - ha időm engedi - naponta felnézek. Jó pihenést és GRID-ben gazdag új évet!
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs