Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doz
csendes tag
Rankeden vagyok elalvásig !
No money, No parts, No deal!
-
GuruZone
őstag
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Baluuuka
tag
A tapsot azért megérdemli!Ismétlés a tudás attya.
-
dzsavermadar
senior tag
Elpusztult a PC-m szoftverrésze.
Én nem értek hozzá, ezért meg kell várjam, amíg valaki életet lehel bele.
Nem tudom hány napig tart, de addig is jó gurulásokat kívánok mindenkinek.
Amint kész lesz jövök újra én is, de hogy mikor?>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Baluuuka
tag
válasz dzsavermadar #18307 üzenetére
Remélem mihamarabb megjavul! Én egy napot nem bírnék ki gép nélkül,ha itthon vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ne mááááár
Mi történt, mit csináltál vele?
Egy op.rendszert+office+vírusirtót nehogy már ne tudj felpakolni -
dzsavermadar
senior tag
Sajnos nem tudok, úgy néz ki. Hidd el megpróbáltam.
Csináltam új partíciókat, formáztam is őket, telepítettem az op rendszert,
de újraindításkor olyanokat ír ki, amivel nem boldogulok, mert nem értem.
Sajnálom.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
nagyúr
Pontosan mi a hibajelenség? Hátha távsegítséggel sikerül mégis gyorsan megoldani a problémát.
(Gondolom valamennyire működik a masina, ha a fórumra tudtál vele írni. Vagy nem arról postoltál?)
(Bakker, ha Bp.-n lennél, akkor talán még meg is tudnám dumálni a családdal, hogy lelépek segíteni egy csapattársnak, de Balatonalmádit már nehezen tudnám beadni Nekik )
[ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
Jövő héten VGA karit cserélek és hát egyben csinálok egy nagy takarítást a gépen. C format aztán mindent újra pakolok. Most csináltam meg a mentéseket a játékokból.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
-
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #18312 üzenetére
Jó szórakozást hozzá
Én általában este szoktam leülni ezt megcsinálni, mikor elment már mindenki aludni és nyugi van körülöttem. Röhögni fogsz, de egy post-itre felírom, hogy mit kell backupolni, egy másikra meg, hogy mit kell installálni. Aztán megyek szépen sorba és pipálgatok. Van, hogy a post-it-et már napokkal előtte el kezdem összeírniEgyszer már ráb*szt*m és letöröltem olyat, amit nem kellett volna
-
nagyúr
válasz dzsavermadar #18313 üzenetére
Azért majd írd le, hogy mit csinál pontosan a gép, hátha rájövünk a megoldásra
-
nagyúr
Csináltam szerót, ha valaki gurulna esetleg.
Xfire: ON.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem rossz ötlet, köszi!
Átnézem, nehogy kihagyjak valamit!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
nagyúr
Baluu, hova lettél?
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Steady74 #18320 üzenetére
Driverek megvannak majdnem, mert ezzel a szar nettel nem bírom leszedni, ami kell, majd holnap laptoppal valakinél lezúzom.
Nem rossz ötlet a képek készítése!
Mellesleg Steady ezt az egész "kínlódást" neked köszönhetem!!
-
Syrius XIX
addikt
17 : 15-kor készítek szerót, ha valakinek van ked ve ni, jöjjön!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Doz
csendes tag
-
zodo
nagyúr
Dzsaver
Hát ez nem túl jó hír, remélem hamar rendbe jön, talán anyagi ráfordítás nélkül is.
Rolly
Milyen kari lesz?
Steady, rádumált egy HD 5xxx típusra.Nekem se ártan már egy kis rendrakás ami a gépet illeti.
Ez a felírom dolog, tényleg jó megoldás.
3 x is átnézem a fájlokat, progikat mielőtt lezúzom a vinyót.Más:
Fülem egyelőre még be van dugulva a tegnapi Marky & Stamina Mc parti okán, de lehet később beugrok.
-
dzsavermadar
senior tag
Jim74, itt van, leírtam röviden a történetet.
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
zolisx4
őstag
Engem nem enged be megint
-
nagyúr
válasz dzsavermadar #18326 üzenetére
Írtam a fórumba.
-
brutte
aktív tag
Nem tudjátok mikor jön a "folytatása"? A F1-es játék. Elvileg erre fog épülni meg egy másik codmaister játékra.
"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"
-
Rolly Dy07
senior tag
HD 5870 lesz!
Hát igazság szerint csak felajánlotta és megtetszett, mert gondolkodtam rajta egy ideje.
És megbótoltuk! Ennyi. Nekem kellett, neki meg volt.
Nézegetek rá hűtőt is, mert nem szeretem az olyan hűtőket, amikkel szerelik. Tesómnak még X1950XT-je van, amin szintén hasonló a hűtés, de az valami brutál porszívó hangú. Én csendet és hűvöset akarok!
-
D@ni88
addikt
Valaki privátra gurulni?
-
ADAM1337
nagyúr
Valaki csinál servert ?
-
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #18335 üzenetére
Ó, hogy én hogy utállak a leendő VGA-d miatt
-
kpal
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #18335 üzenetére
durva lesz a 4850 után 5870 kicsivel több fps lesz.
-
ADAM1337
nagyúr
Mától már kormánnyal tolom végre én is.
Már mindent bekészítek az F1 várására. -
Baluuuka
tag
Siófok azért más kaliber(ég és föld)Fűzfőhöz,de még Almádihoz képest is...De Almádi is sokkal jobb,mint Fűzfő...Fűzfő halott,Almádiban már van élet nyáron...Siófok meg hajajjj...
100fps...hajjajjj....felét odaadhatnád mikor gridezek legalább akkor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RX 580 8GB GAMING
- ASUS Z97 DELUXE // 1150 PRÉMIUM alaplap
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest