Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy amióta felraktam a Win7-et (64 bit) azóta a Grid baromira belassul( fps megvan,de beröcög vagy nem tudom ,hogy mondjam)nekem az op.rendszer a gyanús,mert előtte xp alatt tökéletes volt.
Okozhatja win7? Megoldható a probléma patch-csel vagy másik ATI catalyst-ot(a legújabb van fent) rakjak fel?Előre is köszi.
-
JJános
addikt
Fiúk! Bármilyen vezérlőeszközzel lehet jönni, és bármilyen néven, csak tudni lehessen a ph nevét, vagy a grides nevét.
Privibe írjátok, hogy tagnak is, vagy csak versenyezni akartok jönni. Annyi különbség van a kettő között, hogy aki tag is akar lenni, annak neve felkerül a honlapra.
Vagyis vállalja, hogy ide tartozik, mert ez PH-n belüli szervezés. Semmilyen kötelezettség nincs.
2007-05-06 óta itt!
-
x63
aktív tag
A 10.4 -es Catalyst tuti, hogy jó a Gridhez és a Win 7 -hez, de előtte próbáld meg a 10.10 -t mert nekem kivételesen most azzal sincs bajom, az összes előzővel volt igaz HD4870 van.
Zodo Te nem aludni indultál ?
[ Szerkesztve ]
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
zodo
nagyúr
Nem. Lefekvés előtt még átfutom a fórumot.
Nálam sose volt gond a Grid-el, sem XP, sem Win 7 alatt kb. 4-5 driverrel karöltve.
Lehet, megfogja valami háttérben futó, nagy teljesítmény igénylő szolgáltatás.
pl. anno a víruskeresőm napi ellenőrzése, egybeesett a játék időtartama alatti időszakkal és csak néztem amikor elkezdte az ellenőrzést, hogy mi van.HD4670-es korszakomban, Vistán nem jutottam semmire a Grid-el, ezért a Vista kimaradt az életemből.
-
Ted-Mosby
senior tag
eddig nekem is win7-en futott, de valamiért nem vált be
(valószínű az én gépem gyenge volt hozzá, vagy esetleg valami nem jól volt beállítva)most újra xp sp3 van fent és láss csodát stabil 40 fps (nekem bőven elég, hiszen nem akad a játék), win7 alatt ez max 25 volt és gyakran akadt a játék, a catalyst csere nálam nem vált be
csak , hogy ellen vélemény is legyen
[ Szerkesztve ]
-
00roli00
aktív tag
válasz dzsavermadar #19215 üzenetére
Már megint sokat aludtál, ahelyett hogy toltuk volna reggelig.
-
m3tr0
őstag
válasz 00roli00 #19217 üzenetére
Miért látott volna csak két giga ramot? Így úgy tudom,hogy a 4 gigát nem látja, a hármat simán tudja.
Amúgy eddig nem tapasztaltam instabilitást kevert ramokkal sem xp sem win7 alatt.
Bár lehet,hogy ez a Gird-es "akadozás" vagy lassulás ennek köszönhető.Majd most neki esek a catalystnak...majd meglátom.
-
JJános
addikt
Még lehet jeletkezni!
PH tagoknak EU-Touring Car, és Coll Off bajnokság indul. (Lacetti vs BMW)
Szerdán este 21.00-kor főpróba az érintett személyeknek.
Lesz versenyellenőr is, vagyis stewart.Ha sok a jelentkező, akkor időmérő futamot tartunk.
Aki nem ér rá, azt sajnáljuk, reméljük legközelebb tud jönni. Ha valakit kidob a szeró, az sajnos kiesik, de a versenyt nem állítjuk meg. Igyekezünk olyan szerót csinálni, ahova mindenki tud jönni, és ott is tud maradni.A stewartunk videót is fog felvenni, és az eredményt itt is közzétesszük.
Mindeni olyan névvel jön, amivel akar, és olyan vezérlővel, amilyennek akar. Nincs megkötés.
Mondjuk ez a kormányosoknak kedvez, de nem a győzelem a legfontosabb egy versenyen. Szerintem a helytállás sokkal fontosabb. Bármilyen kérdés van, a honlapon van lehetőség.Privibe fogadok el jelentkezést! Köszönöm!
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Időpontváltozás!
Szerdán 20.00 órakor lesz a főpróba.
2007-05-06 óta itt!
-
Nándor1990
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis problémám van a játékkal. Tavaly szeptemberben már játszottam vele az asztali gépemen amin Windows XP van.Most a laptoppra tettem fel a játékot és az a probléma, hogy elinditja a codemasters logot, beadja az introt, de amint vége egy kicsit vár és megitn kezdi előlről a codemasters logó és az intrót, majd megint vár és megint elkezdi elölről. És ez így megy folyamatosan.
Nem tudom mi baja lehet...
A laptopon windows 7 van.
És ezek az adatok vannak itt:
-Intel Core i3-330M processor (2,13 GHz, 3MB L3 cache)
-2 GB memory
-Intel HD graphics ... Up to 763 MB DVMTNo most a gép kevés is hozzá, akkor is legalább a menüig el kéne jutni szerintem.
Intel Core i5-2500 @ 3.30GHz / 4GB Dupla-csatorna DDR3 / Asrock H61M/U3S3 / nVidia Geforce GTX 560 1GB / Samsung SyncMaster 943SN / CoolerMaster 650W / 1TB Samsung
-
dzsavermadar
senior tag
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
zodo
nagyúr
válasz Nándor1990 #19221 üzenetére
Sajna a laptopokról szinte semmit nem tudok, de az Intel féle Integrált grafikai vezérlőről tudom, hogy nem a legmegfelelőbb.
, de ilyet még nem is hallottam, hogy újra és újra indul.
Gyenge gép mellett is folyamatában kellene futni a játéknak.
Elindul csak nagyon lassan vagy szaggatva, de "egy irányba" , esetleg szétesett képpel kísérve. Legrosszabb esetben is valahol "útközben" lefagy a progi.Szerintem, telepítsd újra, hátha segít.
Nincs jobb, ötletem. -
dzsavermadar
senior tag
válasz Nándor1990 #19221 üzenetére
Nekem azt hiszem a SHIFT-el (vagy Pro Sreet, vagy Undercover) volt ugyanez a problémám még régen, már nem tudom mit csináltam, de megoldódott az biztos.
Nekem nagyon gyenge gépem, videókarim van, ezért a grafikát le kellett butítani, és akkor már nem voltak problémák. Igaz szinte "stilizáltan" futott a játék.
De emlékszem, folyamatosan az intrót nyomta és sehogy nem lépett tovább.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
dzsavermadar
senior tag
Valaki csinálna már végre egy valamire való szerót?
Vagy menjek TV-t nézni, esetleg kocsmázni?
Vagy építgessem a karrieremet "single".ben?
Netán pasziánszozzak?
Vagy menjek rankedre?
Felkészültem, mint a képen is látszik.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
JJános
addikt
válasz dzsavermadar #19227 üzenetére
A szeró készen van!
---JJ--- és grid jelszó.2007-05-06 óta itt!
-
Rony94HUN
csendes tag
Csak én nem tudok belépni?
"Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki."
-
Rony94HUN
csendes tag
válasz dzsavermadar #19231 üzenetére
Valami nem jó. Nem fogadja el a jelszót. Nem lehet hogy véletlenül elütötted az egyik billentyűt?
"Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki."
-
N.E.R.O.
tag
Rony nem jössz vissza?
-
Nándor1990
csendes tag
Azthittem nem válaszol senki :-D
No egy kicsit próbálgattam délután. Többször is elinditottama játékot de csináléta ugyanazt. Bár most csinált olyat hogy már nem adta be az introt. Bekapcsoaltam a hangszórót és a betöltés zene ment, majd modnta is hogy welcome grid...
No de ez fekete képrenyőnél. Olyan mintha kikapcsoltad volna a monitort az intro után. Így fekete képernyővel vakon lépkedhettem a menüben is... Nem értem miért fekete a képernyő, mikor az introt még látom... :-SIntel Core i5-2500 @ 3.30GHz / 4GB Dupla-csatorna DDR3 / Asrock H61M/U3S3 / nVidia Geforce GTX 560 1GB / Samsung SyncMaster 943SN / CoolerMaster 650W / 1TB Samsung
-
JJános
addikt
Kisz@rt a szeró. Sajna mára vége.
Köszönöm fiúk a gurulást!2007-05-06 óta itt!
-
zodo
nagyúr
válasz Nándor1990 #19238 üzenetére
Gondolom, monitor felbontással nem lehet gond.
Úgy értem anno még a crt monitorok világában 800x600-ban működtettem és egy frissebb játék már 1024x768-ban töltődött be és akkor fekete képernyő fogadott, de hang az volt, mint nálad. Talán a laptopos topikban, többet tudnának segíteni neked. -
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Nektek nem fagy a játék Win7 64 bit alatt (1.3-as patch van fent)?
Többször volt hogy kilépni csak Ctrl-Alt-Dellel tudtam, egyszer lefagyott verseny közben, szintén a mágikus kombináció segített. Legutóbb Le Mans-ban vettem észre, először elkezd villogni az ég, aztán el-eltűnnek az ellenfelek autói (a versenyzők megmaradnak és a pálya felett "lebegnek").
Tapasztalt már vki ilyesmit?
Amúgy ma párszor felemlegettem a készítők felmenőit a Le Mans miatt. Seriouson is elég nehéz nekem.
Let the Zone take me if I am.
-
john_trapéz
tag
win7 64bit, 1.3patch....
hasonló problémák vannak néha itt is.
villognak a fák, vagy az ég, bár autók még nem tűntek el és nem is fagyott le sem.
alt/tab-al is tudok váltogatni gond nélkül. a hang sem megy el.
bár a villogás kurvára zavaró. (ilyen konfiggal nem lenne szabad)
megoldást nem tudok. -
N.E.R.O.
tag
válasz john_trapéz #19242 üzenetére
Én is 64 bites Win7-et használok, igaz angolt, Radeon 4850, catalyst 10.07, 10.08, 10.09, 10.10 de eddig nem volt semmi ilyen probléma. Igaz én Steames verziót használok játékból is.
És köszönöm mindenkinek a mai gurulást is egyúttal.
U.I.: RDG-XIX remélem azért nincs harag... Nem direkt volt,sőt...
Üdv:
-
nagyúr
Win7 64 bit, 1.3-as patch.
Villogás nálam is van, de csak a verseny előtti töltő képernyőn (általában a zászlók körül, ha jól emlékszem).
Verseny közben nem szoktam ilyenekre figyelni . Egyébként ez valami általános driver, vagy programprobléma lehet szerintem.A fagyásra az tudom javasolni, hogy teszteld a gépedet olyan programokkal, amik "nyúzzák" a vasat. most nem jut eszembe a nevük, de VGA-ra van az a "szőrös fánk"-os, CPU-ra, RAM-ra meg a prime pl.
Hardver instabilitásra, vagy túlmelegedésre gyanakodnék először. Esetleg gyenge táp.
Azt is érdemes megnézni, hogy a CPU, NB, RAM megkapja-e a megfelelő feszültségeket.
A fekete képernyő esetében VGA driver és video codec pack körül néznék szét (legfrisebb driver legyen fent és lehetőleg semmilyen codec pack.)
-
zodo
nagyúr
Elvileg nem találkoztunk még ilyennel a topikban.
max. egyes pályákon 1-2mp-es villódzással ami olyan, mint a Vram hibánál.
4670-em nekem is volt és semmi gondom nem volt, xp és win7 32bit alatt sem.
Tegnap kiderült, hogy 64bit alatt is tökéletes a játék.
(utóbbi évek, legoptimalizáltabb játéka)john_trapéz
Jó konfigod van, de lehet, hogy csak az nVidia karidat nem szereti, mármint a driverét.
Mondjuk nem szokott gond lenni ezekkel a kártyákkal sem.
Esetleg egy régebbivel próbálkoz.Mindkettőtöknek ajánlok egy dX frissítést, hátha segít.
Esetleg új játék telepítés, új patch-el.Most jut eszembe, futtassátok az .exe -t WinXp sp/2-ben, szerintem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Rony94HUN
csendes tag
Elnézést kérek hogy csak úgy leléptem, de nem volt szándékos. Sajnos nekem ilyen b.zi netem van sajnos. Este örülök ha csak egyszer szakad meg a netem.
-
kutga
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, a játék újraindítása és a Fraps kikapcsolása után eltűnt a probléma, azóta csak egyszer jelentkezett a villogás de csak rövid ideig, alig vettem észre.
Kíváncsi vagyok előjön-e még, mindenesetre már tervezek egy hardver cserét, remélem az újjal nem lesz gond.
Let the Zone take me if I am.
-
nagyúr
válasz dzsavermadar #19248 üzenetére
Látom nagyon kipihented magad
-
dzsavermadar
senior tag
Megjelent a
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest