Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
Ha akartok játszani, privát szerót találtok, PH!-s nevem, jelszó:grid
Eeeeh, what’s up, doc?
-
zodo
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #18385 üzenetére
Úgy érzem, kezdheted berajzolni a vágási vonalakat.
Szerintem, nem fér be, talán csak a Zalman hűtővel.
Apám, ennek már 2 x 6 pines pci-e tápcsatija van.ADAM1337
Gr a kormányhoz.
-
Syrius XIX
addikt
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
17 : 50-től készítenék szerót, ha valaki jönne ni (és persze ha nincs szeró)!
Meglévő szeróhoz pedig csatlakoznék (ha van)!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
dugojancsi
tag
-
Tálydi
senior tag
-
zolisx4
őstag
válasz dugojancsi #18407 üzenetére
Engem sem enged be
-
zodo
nagyúr
válasz Syrius XIX #18404 üzenetére
Nekem megvan a film csak autóm nincs hozzá.
Megyek virtuálba.
-
--Lorant--
aktív tag
Sajnos nem tudok belepniu
....
-
drevin_71
tag
-
dzsavermadar
senior tag
Ízelítő.
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
D@ni88
addikt
F1 2010 már fellelhető
-
GuruZone
őstag
ja ha minden igaz, még ma lejön és talán fel is tudom telepíteni.
Van már screenshotos bizonyíték, hogy nem kamu!
Így legalább péntekig mélységesen le tudom tesztelni. Meglátjuk megér-e 8 ezret.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
kpal
nagyúr
válasz drevin_71 #18423 üzenetére
Itt van egy kis izelitő F1 2010 im Technik-Test: Optik-Vergleich, Engine-Details, Benchmarks plus DirectX 11.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz drevin_71 #18380 üzenetére
Az 5870 referencia hűtővel hajszál pontosan 28 cm. Tehát egész nap faragtam a házat, hogy beférjen. Ha levenném a gyári hűtést és nem tennék rá hosszabbat, mint a nyák, akkor elég neki 27 cm. Tehát a VaporX-es valszeg 27 cm. Az 5970 simán van 30 cm gyári hűtővel.
Úgyhogy ha valaki ilyen kártyákat vásárol, akkor legalább 60cm hosszú gépháza legyen különben valamit biztos át kell alaktani!!!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
kpal
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #18429 üzenetére
Na az 5870 hogyan muzsikal ?
(#18426) drevin_71: nekem is 2magvas van . lehet jövőre szerzek valami olcsó 4magost de ez csak futó gondolat jó lesz ez még
[ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
Háát egész nap szívtam vele!
Ráadásul azt a Zalamant én is kinéztem rá és azzal be fért volna. De most a gyári hűtő miatt, hogy ki tudjam próbálni ki kellett vágni egy darabot. És ha mégis csak lecserélem a hűtőt, akkor ott lesz a lyuk, ami nem baj persze.
Majd lökök róla képet.Beüzemelés holnap.
Na még azt nem tudom, hogy a 2x6 csatlakozót 2 különböző kábelről kell neki vagy mehet egyről? Mert nekem 1 ágazik el 2 db 6-ra+ kilóg még 1 2-es, mert van olyan kártya amihez 8-as csati kell.[ Szerkesztve ]
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
D@ni88
addikt
válasz Rolly Dy07 #18431 üzenetére
azért nem kezdünk el sajnálni
-
Rolly Dy07
senior tag
Beüzemelés holnap, nagy rendszer telepítéssel összevonva!
Szal lesz dógom!
Csak lenne már kész!!!
-
zodo
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #18433 üzenetére
Sok sikert!
Kár, hogy nem fért be és vágni kellet."Mert nekem 1 ágazik el 2 db 6-ra" , az jó lesz hozzá.
"mert van olyan kártya amihez 8-as csati kell. " Igen.
-
ficsor001
tag
Szóljatok már légyszi ha az ncore-on vagy valahonnan már letölthető az F-1. Remélem normális crack is lesz hozzá nem úgy mint maffiához hogy a 36. crack már kezdett jólenni
Köszi. -
ficsor001
tag
Mi az a warez ?
Köszi megvan, már szedem is , remélem gút -
Syrius XIX
addikt
THX all a tegnapi meneteket, jó volt & sry, ha valakit +löktem (nem szándékos)!
--Lorant-- itt a tegnapi futam Nürburgringből.
-
Syrius XIX
addikt
válasz Syrius XIX #18441 üzenetére
Ezt a videót is tönkretette a YT, pedig még az átkonvertált variáció is szép!
Nem adtam fel, azért még megpróbálok javítani rajta, hátha sikerül!
[ Szerkesztve ]
-
ficsor001
tag
F-1 tesztelve.(Y)
Kormány nélkül nem jó:S
Amúgy szép és jó. -
Syrius XIX
addikt
17 : 15-től készítek szerót, ha valakinek van kedve ni!
-
Syrius XIX
addikt
--Lorant--nak
Itt a tegnapi Nürburgring.
Ahogy elnéztem, a videó így már rendben van , de most + a hangot qrta el a YT!
-
Syrius XIX
addikt
A szeró kész!
-
Tálydi
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
Várj! 1 pill!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest