Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Ha hibáztam és kiütöttem valakit, általában (nem 100%-ig) megszoktam várni.
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
válasz dzsavermadar #19365 üzenetére
Grat Dzsaver a post-ért! Ez nagyon ott van.
Privát szeró:
Annak idején azért kezdtem el napi szinten szerót készíteni, mert elegem lett a rankedes törés-zúzásból és csalásból. Voltak napok, amikor 1 versenyt sem lehetett (tömegesen, nem csak nekem!) befejezni.
Gondoltam barátok és elsősorban magyarok között, talán majd könnyebb, jobb versenyek lesznek, és nem a győzelem lesz a legfontosabb (hiszen privát szerón nem nyersz-vesztesz semmit a helyezéseddel), nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb versenyek lesznek. Igazad van Dzsaver az utóbbi időben sajnos nagyon ranked lett a privát szerókon is!
Én csak azt nem értem, hogy aki mindenáron nyerni akar és ennek érdekében mindent megtesz (elkövet), miért nem megy rankedre??? Természetesen, ha kidühöngte magát (és versenyezni is szeretne, nem csak törni-zúzni), akkor nagyon szívesen látom továbbra is!
Ennek fényében viszont erős kétségeim vannak afelől, hogy egyáltalán van-e értelme privát szerót készíteni? Valahogy értelmetlennek tűnik ebben a formában!
Ennyi lett volna, THX aki elolvasta!
Ha igen, akkor pls. írjatok![ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
válasz dzsavermadar #19396 üzenetére
Úgy látom én is okoztam éles helyzeteket, még mindig, hát van hova fejlődni.
De ami 12:50-nél történik, azért az durva. Élmény volt falra kenődni, erre tisztán emléxem.
Ficsor, a haverodat ne engedd többé a te neved alatt játszani!Sent from my keyBoard
-
Jamby18
senior tag
A Coll Off-tól nekem ellaposodik a játék magyarán unalmas lessz várom a pálya végét.
És osztom HunMan véleményét ide sokak csak megmagyarázni, ódákat zengeni jön fel, délután meg ugyanúgy szorizik.
A Shiftes dolog úgy ahogy van jó.
A másik amikor egymás mellet haladunk: dugo, Motor, HunMan, Rolly, Ted, zodo, Nyak, nemethi
és akik sajnos már nem jönnek (Alma, Csimpi, csuccso, dokar, FirePoof) bárki más "nagy" névvel
(ez nem lenézés a többiekkel szemben, csak általam kialakított kép) de ide veheti nyugodtan az is akit kihagytam, oda bízom.
Tehát egymás mellet haladunk jön a kanyar én inkább elveszem a gázról a kezem "hadd menjen" alapon ebben a helyzetben gyorsabb most, nem ér annyit az egész hogy utánna magyarázkodjak, de utánna ugyanúgy üldözőbe veszem tehát nem engedem el a fél mezőnyt azzal,hogy a pálya közepén beblokkolok.
A tökröket meg mindenki csak fórumon használja (akinek nem inge......) nem nagyon láttam megfigyelőbe.
Lehet sarazni. -
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #19400 üzenetére
Te ma nem dógozol? Olvasd a privi üzit, és azonnal szerót csinálni.
Ne késlekedj, és írj ide is, ha kész.Fair Playról annyit, hogy nagyon kevés emberke képes erre. Dzsaver ennek a műfajnak a képviselője!
Tőle mindenki tanulhat. Én is szívesen veszek tőle órákat, napokat, heteket.Én a coll off versenyeket szeretem, és a párharcokat. De a tülekedést nehezen viselem.
Néha már azt gondolom, hogy a rankedet is mi magyarok tettük tönkre.2007-05-06 óta itt!
-
Ted-Mosby
senior tag
Muszáj nekem is megszólalnom.
senki ne vegye magára a következőket, csak általánosságban beszélekEngem nagyon nehéz felhúzni a való életben és itt a játékban is, de mostanában azért egyszer-kétszer előfordult.
Nem vagyok, voltam, leszek soha "vérprofi" (főleg most, hogy kormánnyal vezetek), nem is akarok az lenni, játszani megyek a privát szeróra nem másért.Sok-sok ember egyfolytában azt hajtogatja, nem számít hányadik leszek csak versenyezni szeretek.
hát ez egy nagy vicc
valamelyik nap is, mint a gyerekek elkezdenek veszekedni ki-kit lökött meg és miért, nem tök mindegy. nem nyersz sem trófeát , sem pénzt ha első leszel nem igaz?
nálam is előfordul, hogy koccolok valakit, de persze nem direkt, ha nem elég tőlem ezért egy bocs vagy egy sry, akkor sajnálom,
ha engem kilöknek elfogadom, mindenki máshogy vezet, máshogy jön ki a féktáv, elvéted az ívet , így sikerül, nem kapom fel a vizet kapok egy elnézést a végén és kész, megy tovább a játéka másik dolog, valamelyik nap mértem az időt 20 perc alatt 11-et játszottunk 9 percig duma volt, ennek mi értelme, ha gondod van itt a lehetőség a fórumban beszéljétek meg, de ne játék közben
nem teljesen mindegy ki mikor nyom shiftet, ha nem akarsz elől menni, mert "béna" vagy elindul a játék és félreállsz ennyi, ne húzzuk azzal az időt ki mikor nyomja meg a gombot, nincs kedvem kivárni a másfél percet
néha-néha már a ranked is jobb, mint a privát gurulások
nem kell megfogadni, le is ugathattok, de kicsit mindenki szálljon magába, KEZDVE VELEM
szórakozni kellene, nem veszekedninem kell ezt az egészet túlbonyolítani
hát, most így nagy vonalakban ennyi .....
[ Szerkesztve ]
-
válasz Syrius XIX #19402 üzenetére
Tömeges zúzáshoz tömeg kell, és azt nehéz kiküszöbölni, hogy valami keskeny pályán, vagy a célegyenes utáni keményebb kanyarban (pl. Jarama, Donington), ahol még tömeg van, ne legyen ebből valami crash már a rajt után. Én hiába fékezek középen, ha a hátsó belémszáll - mert ő még az ideális féktávon kívül van - és továbblök az előttem lévőbe, aztán már mindenki idegbeteg, és homokra megy/totálozik/akármi.
Azt kellene sokaknak megérteni (neked válaszoltam, de nem neked célzom), hogy nem lehet mindig az ideális íven menni, vagy az ideális féktávon fékezni/gyorsítani, stb. mert néha egész egyszerűen ott van valaki az útban. A legtöbb puff ebből adódik (vagyis a hibás döntésből, ahogy fentebb is írtam), én úgy vettem észre.Sent from my keyBoard
-
zodo
nagyúr
válasz Ted-Mosby #19407 üzenetére
Ez a "chatelek fél napokat" téma, engem is bosszant kicsit!
,mert akkor Rankeden is lehet Privát szerót készíteni, ha ilyen sokan megyünk (12-ből min. 7-en), mert az idegen betévedőnek "kick" és kész.
Persze, ehhez is csapat munka igényeltetik!Szerk:
N€T0X|N
Arról nyilván nem tehetsz, hogy hátulról elkaszálnak, de egy pályán "több" ideális vagy "manőverezési" ív is létezik amivel csökkenthető a koccanás lehetősége.
Persze, ehhez is sok-sok megtett km szükséges és a tükör használata amit én is ritkán használok.[ Szerkesztve ]
-
Baluuuka
tag
válasz JJános #19406 üzenetére
Jajj gyerekek...hát autóverseny---"-VERSENY"....Persze,hogy a győzelemről szól,de emberséges eszközök bevetésével.
Szerintem itt nincs olyan,hogy vérprofi és balfasz kategória.Mindenki elpicsázhat mindenkit.Mikor kinek mi jön össze.Az állítólagos vérprofikat is le lehet nyomni.De le ám.Persze ehhez azért gyakorolni is kell.Kinek ennyit kinek annyit.Vagy nem kell?Hát a fene tudja... Derby zúzásra pl. nem igazán kell.
Szóval én mindenkinek csak jó gurit kívánok,élvezzétek a játékot,az autókat....!A "kezdőknek" kitartás!A "profiknak" több türelem!Ti is voltatok tanulóvezetők! T !
Persze,aki már elég nyílvánvalóan szemét,állat,cheater,crasher,killer,homo,genyó,blocker, .i.....és társai azt iktassátok ki!Vagy hívjátok ki egy derbyre!DDNa szóval szép napot mindenkinek!Kellemes gyertyagyújtogatást! -
JJános
addikt
válasz Ted-Mosby #19407 üzenetére
Ezzel kapcsolatban én csak azt nem értem, hogy aki gyorsabb, az miért nem nyom előbb.
Én elég béna vagyok ha sűrűbe kerülök. Mert vagy hamar utol érek valakit, és könnyű bajt csinálni, vagy valakinek útba vagyok, és kirak.
Sokan azt élvezik, hogy hátulról indul és nyer? Nem számít kinek a játékát rontja el? De hát holnap is lesz szeró! És akkor előbb-utóbb a gátlástalanokkal senki nem akar majd játszani!Teddel nagyon szeretek játszani, csak sajnos sosem vár meg.
Sorolhatnám még a neveket, de sorolhatnám azokét is akikkel nem szívesen játszok.
A Coll Off-ot azért szervezem, mert végre mehetek, ahogy tudok. Ott nem kell alkalmazkodni senkihez. Az sikerélmény nekem, ahogy látom az autók mozgását.
Ahogy más-más íveken megyünk, és az egyenesbe mégis összerendeződünk.Coll forwardon, meg coll on-on, meg állandóan alkalmazkodni kell. Aki nem alkalmazkodik, az előbb-utóbb találkozni fog azzal, hogy nem szívesen játszanak vele.
Mindenki szeret nyerni. Mindenki szeret előrébb végezni. Rankeden nekem mostanában több sikerélményem van, mint privin. Gondolom azért, mert ott számítok arra, hogy kivágnak, itt meg nem. Aztán mindkét helyen kivágnak.
De hangsúlyozom, sok jó pilóta van közöttetek, aki kiszámítható módon gurul, aki a másikra is figyel.
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
-
zolisx4
őstag
dzsavermadar
Hozzászólása akkor íródott pont mikor kisebb nézet eltérés adódott Fics és köztem .
Amit a mai napig nem értek .
Mint valaki írta is van olyan mikor nem látni hogy merre van a versenytárs és akaratlanul is elé mehetek ami nem szándékos .
Mivel én vagyok a leglassabb versenyző ezért el szoktam engedni a gyorsabbakat ritkán sikerül ,2.vagy 3. helyre kerülnöm ,akkor próbálom megtartani a helyet mint mindenki tenné de ez sokáig nem megy ,ekkor szokott a gond lenni hogy olyan gyorsan oda ér mögém ,hogy azt sem tudom merre menjek szinte biztosan összeütközünk ,biztosan onnan előzne meg amerre te menekülni szeretnél ,
A kezdő játékosoknak nagyon nem egyszerű ,főleg a keskeny pályákon .
A másik a fékezés ,egyszerűen aki kezdő az nem tudja pontosan a féktávot ,mint aki más dimenzióban megy biztosan hogy telibe üt hátulról . -
Baluuuka
tag
Hát igen...mikor a pöcsfejüek többsége megunja és elteszi magát holnapra.
Előző este úgy éjjel 1-ig toltuk magyarok többedmagammal RANKEDEN.Néha betévedt egy két külföldi vagy megszokták vagy megszöktek.Volt amelyik vitézkedett,de helyre raktuk.Úgyh többnyire csak magyarok voltunk és jókat csapattunk mindenféle autóval.... -
dugojancsi
tag
válasz Syrius XIX #19402 üzenetére
"van-e értelme privát szerót készíteni?"
az ilyen futamokért van
ugye h lehet coll forward mellett is kultúráltan versenyezni,
csak nem mindegy kikkel játszunk.
grat a résztvevőknek![ Szerkesztve ]
-
Baluuuka
tag
válasz dugojancsi #19418 üzenetére
A két összetört?????Őket kilöktétek???
-
motormouse
aktív tag
válasz Syrius XIX #19397 üzenetére
...olvass már vissza, értelmezd helyesen és rájössz h nem írtam egy szóval sem h "mikor még a másikat el sem hagytam", tudod repülőszőnyeg nézetben pontosan látom mikor kell berakni elé, ...de ha az a tapasztalatod h sűrűn teszem ezt akkor nem szóltam
...dugó: voltam minap egy ilyen szerón, nevezzük nevén mondjuk tegnap, és igen 8 remek ember kérés nélkül bebizonyítja bármikor azt amiben itt nem hisznek
[ Szerkesztve ]
-
Baluuuka
tag
válasz dugojancsi #19420 üzenetére
Na ezt megkaptam... Tegnap mentem volna privátra(volt kettő magyar is),de egyik sem volt jó a szokásos jelszóval!Biztos bajnoki volt rajtuk...Így verődtünk össze rankeden egy szeróra páran.Nem tudom lesz-e ma privát...ma nagy valószínűséggel mennék.
-
john_trapéz
tag
válasz Syrius XIX #19398 üzenetére
bazzeg, te komolyan beteg vagy....
vagy nemérted egyáltalán a viccet vagy valami gyógyszereket kellene magadba tömnöd, hogy egy kicsit lazább legyél.
minden szarért egyből rinyálsz, megsértődesz és nincs olyan dolog amibe nem szólnál bele.mikor láttad azt hogy én direkt nekimentem valakinek?
asszem még rankeden is általában engem szoktak kilökdösni, mint hogy én lökdössek ki valakit. persze van olyan hogy nekem is elgurul a gyógyszer és írom a "mother fucker slovak asshole..." és hasonlókat, de ez még sosem fordult elő priváton.
ha nem szeretnéd hogy bárki is nekedmenjen akkor javaslom, hogy telepítsd a FRAPS nevű progit és kullogj a mezőny után kamerázni... -
JJános
addikt
válasz john_trapéz #19424 üzenetére
Én igazolom Georgeterror, hogy mások szoktak löködni. Többek között én.
De hát engem is löktek, bocsi.FIÚK, akik ma jöttök Coll Offra 20.00-ra gyertek! Sok sikert!
2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
válasz dugojancsi #19418 üzenetére
Kicsit hiányos, nem látom a résztvevőket!
-
Rony94HUN
csendes tag
Mi van veletek gyerekek? Ma nem tud senki helyesen írni?
"Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki."
-
Syrius XIX
addikt
válasz motormouse #19421 üzenetére
Nem rólad írtam, hanem a "....szerintem elhagytam, oszt bevágok elé (pedig még el sem hagytad)..." elvről!
-
john_trapéz
tag
válasz JJános #19427 üzenetére
na most végre kiderült! nagy szemétség ez....
(az igazság az hogy én leszarom ha kilöknek, csak egy bocseszt írjon oszt kész. ennyit én is megszoktam tenni. aki pedig nem a verseny miatt nyomja a GRID-et... úristen, annak inkább a supermarioval kellene nyomulni.)
a két legkorrektebb versenyző szerintem MMotors és dzsavermadar őket kettejüket valamiért sosem hallottam még vitába bonyolódni, pedig asszem én is összecsapódtam már mindkettővel tökmindegy ki hibájából.
én ha irkálok is sok elmebeteg baromságot (pölö megkereslek, tudom hol lax, örökharag, te fizeted a karosszériást) akkor sem gondolom komolyan.
vannak itt azért olyanok is akik azt hirdetik hogy első a fairplay és mégsem a mezőny végén kullognak ütközés nélkül. ha első a fairplay akkor minek kell ríni minden szarért? nem értem...
olyan dolgokról irkálunk itt oldalakat aminek se füle, se farka. -
Syrius XIX
addikt
válasz john_trapéz #19424 üzenetére
Nem gondoltam, hogy vicceskedésből írtad! Elnézést kérek, h egyáltalán reagáltam rá, nem fogok többet, nyugodt lehetsz!
Elnézést mindenkitől, hogy mertem a tapasztalataimról írni, azt sem fogom!
-
Syrius XIX
addikt
Készítettem szerót, akinek van kedve, jöjjön ni! 13 : 10-ig várok, ha addig senki, akkor nem tudom!
-
john_trapéz
tag
válasz Syrius XIX #19433 üzenetére
Jujj.
Megsértettelek.
Elnézést.
Most én is egy olyan lettem mint JJ. Leírtam amit gondolok, őszintén.
Elbujok és szégyenlem is magam sokáig.
Annyi érzelgős EMO-s van mostanság, hogy nem tudom ki lesz a dumám miatt öngyi.Nem kell felkapni a vizet. Nincs harc, csak egy kicsit lazábbnak kellene lenni.
Ha kilök valaki (mondjuk én) akkor írd ki vazze, hogy: "nagy geci vagy geoge! és nem sértődök meg, hanem írom ,hogy :"bocsesz vazze, de egy muslinca ment a szemembe".
Nem értem miért veszekedünk amikor lehet verekedni is. -
Baluuuka
tag
Fúúúj!Ti emosokkkk vagytok?????? Rögcsi lefejcsizem a kormit!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
bnorbert989
tag
Sziasztok.Kéne egy kis segítség.Én is szeretnék játszani Priv Szerón,de ha jól olvastam 1.3 as patch szükséges hozzá.Feltettem sorba a patcheket és amikor be akarom inditani a gridet akkor meg se moccan nem csinál semmit a gép.Win7 64 bites op rendszerem van,köze lehet hozzá?Kellenek a patchek? mert patchek nélkül szépen megy minden!
-
motormouse
aktív tag
válasz bnorbert989 #19438 üzenetére
...keress rá arra h Grid 1.3 patch crack, egy exe lesz ez amitől már indul
-
zodo
nagyúr
válasz bnorbert989 #19438 üzenetére
Win 7 64bit-es rendszernek semmi köze hozzá.
A fórumon, fent jobb oldalon van egy "kereső" amit használhattál volna! (Alapelvek)
A választ már megkaptad csak annyit tennék hozzá, hogy elegendő lett volna az utolsó azaz 1.3-as patch-et feltenned, mert lehet ez is a hiba oka. -
00roli00
aktív tag
Jönnék,de nem endednek be.......
-
john_trapéz
tag
van egy offom.
ha esetleg valaki nem tudná miért a georgeterror a nick-em.
hát ezért: http://www.youtube.com/watch?v=X0TXbK7BThU
1:04-nél a negatív főhős neve. -
JJános
addikt
válasz john_trapéz #19443 üzenetére
Akkor már csak az érdekel, hogy a john_trapéz honnan van?
2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
[ Szerkesztve ]
-
dzsavermadar
senior tag
Bocsánatot kérek, én nem feltétlenül parázs vitát akartam elszabadítani, hanem csak felhívni a sporttársak figyelmét arra, hogy ne menjünk tovább lefelé a lejtőn.
Ezt sem magam miatt, hanem az itteni jó kis közösség miatt.
A kiváltó ok, amit itt a hsz-ek is megerősítettek, hogy negatív hangulat kezdett eluralkodni a privát szerókon. Szinte minden nap vagyok, és sokat látok-„hallok”. Nem hiszem, hogy cívódtam volna valakivel is mióta veletek nyomulok( kb.április).
Köszönöm a sok segítséget amit itt kaptam. Úgy a játékban való fejlődésemhez, mint az egyéb PC-s problémáimhoz. Ezeket a dolgokat szeretném minden nap tőlem telhetően honorálni, ahogy éppen tudom.
Ezért írtam, amit írtam. Nyilván sok minden az én felfogásomat, hozzáállásomat tükrözi, ami nem biztos, hogy másnak is jó.
Mindenki saját felfogása szerint álljon hozzá a dolgokhoz.
Viszont, amikor lassan minden szerón torzsalkodásokkal találkozom, azt már „közügy”-nek vélem, mert mindenkit érint.
Ezen sürgősen változtatni kell, mert különben eljutunk oda, hogy több privát szeró is lesz, mindegyiken 2-3 ember csak, és egyiken sem „grid” lesz a jelszó.
Ugye nem ezt akarjuk?
Igaza van Hun-nak, Ted-nek és Jamby-nak is, hogy ne csak a szánk járjon itt a fórumon.
Motor és Balu is jót szólt, hogy igenis a győzelemért folyik a verseny. Tökéletesen igazuk is van.
Viszont első hely csak egy van, és ha tudástól, stílustól függetlenül csak azért hajtunk, akkor elérkeztünk a rankedre.
Lehet kemény küzdelmeket vívni sok résztvevővel is. Dugó képe is bizonyítja, de ahogy Motor említette, remek emberek kellenek hozzá. Biztos vagyok benne, hogy egyik sem a másik „vérén” keresztül akart első lenni.
És még egy dolog hozzá: nagyjából azonos tudású, nagy rutinnal rendelkező emberek, és ismerik egymás stílusát. Nem mindegy!!!
Itt a PH-n egyébként mindenki ugyanolyan remek ember, csak különböző tudással, különböző rutinnal, és még kevés egymás ismeretével rendelkezünk.
Drr-nek ( és a többi kezdőnek) annyi, hogy fogadja meg Zodo és Jim tanácsát. Hátulról, nem a helyezéssel foglalkozva próbáljon meg lépést tartani amennyire csak tud, és figyelje a többieket. Aztán bele fog jönni. Én is így kezdtem áprilisban, most már előrébb vagyok, de még mindig messze a legjobbaktól.
Amit a shift-ről írtam felejtsétek el, nem erre gondoltam, ahogy értelmeztétek, és nem kívánok elmélyülni benne.
Viszont a rengeteg nem oda illő„csetelés” (amit nem említettem), valóban még jobban megtöri a szeró pörgését. Ne csináljuk, hisz senkinek sem jó!
Mindenki tudja, hogy nincs szándékos ütközés.
Ne magyarázkodjunk, de egy „bocsesz”, vagy „sry” leírása valóban ne okozzon gondot.Én persze gondolom, hogy a szíve mélyén mindenki érzi, tudja, hogy mit kellene csinálnia ezért az ügyért, ezért KÉREM, hogy próbálja meg megtenni.
Ez persze sokaknál nem jelent változtatást, mert eddig is megtette.
Ha már van ez a jó kis játékunk, ne rontsuk el magunknak.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #19445 üzenetére
Jó volt. Rony nincs rajt, pedig hasfájósra nevettük magunkat.
Mintha mágnes lett volna bennünk, úgy vonzottuk egymás autóját. De az még hagyján. De elindulni sem tudtunk, csak nekimentünk újra egymásnak.2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
válasz dzsavermadar #19446 üzenetére
A kezdőknek fel tudok ajánlani (akár napi szinten is) külön privát szerót gyakorlás céljából!
Azért, hogy a régen, vagy nagy rutinnal játszó versenyzőket ne zavarják és azért, mert átérzem a helyzetüket! Elkeseredésre semmi ok, hiszen annak idején (amikor kezdtük) nekünk se ment jobban, azt hiszem ez nem túlzás (1-2 versenyzőt kivéve)!
Tudom, hogy nincs annál elkeserítőbb, amikor rajt után a mezőny elmegy, és én meg azt se tudom, hol vagyok!
Az itt jelenlévő társaság nagy része úgyis tud csinálni szerót, tehát ez nem lehet probléma. Az meg amúgy sem előírás, hogy nekem kell szerót készíteni, ezt majdnem mindenki megteheti (csak az nem, akinek a net kapcsolata nem jó)!
Ezért amennyiben igény van rá, csak írjatok bátran és tudunk gyakorolni, ahol senki nem fog be, vagy leszólni azért, ahogy mentek! Nyugodt körülmények között és sok türelemmel hamar túl lehet lépni a kezdeti nehézségeken! Meglátjátok mennyire nagyszerű játék a GRID!
Ezt annak érdekében gondolom így, hogy az utánpótlás ki, vagy felnevelése is fontos, annak érdekében, hogy minél többen tudjunk, minél jobb gurulásokban részt venni!
Szóljatok bátran, délutánonként szerintem semmi akadálya 1-2 óra gyakorlásnak, mert az élet itt amúgy is csak 6-7 óra körül indul be, én meg sokszor tudnék 16 óra körül is szerót csinálni, de általában akkor még nem nagyon jönnek!(És ha jól gondolom itt úgysem nagyon hiányoznék sokaknak!)
[ Szerkesztve ]
-
john_trapéz
tag
válasz dzsavermadar #19446 üzenetére
engem meg kihagytál szóval irgumburgum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok