Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne a játékkal, hogy amikor játszok kb. 20 másodpercenként connection interrupted feliratot kapok 5 másodpercekre, aztán minden megy tovább. A netem elég jó sztem, mert 12 megás, és semmit sem töltök le se fel miközben játszok. Már utánnanéztem a problémának és találtam ilyet :
"Did you ever experience this kind of lag in any other online game/real time application (webcam/voice communication). If yes, it's your connection. If your connecting via wireless with multiple access point, you need to turn off roaming so it will help a lot. Roaming is when your network card see a "better" access point and decide to switch your connection to the other access point, you will experience a spike, then it will see another one and jump to the next. Microsoft implemented wireless zero config so you will always have the best connection possible but for real time application, it's not great lol.
Okay here is how you can test it, connect to your wireless network than:
Click "Start."
Click "Control Panel."
Click "Administrative Tools."
Click "Services."
Scroll down to "Wireless Zero Configuration." It probably says "Started" next to it. Right-click on it and select "Stop."Try playing. If it's better, you'll need to disable the service after connecting to your network. Without this service, windows won't be able to connect to any other wireless network so you want to start the service after playing. You google Wireless FiXP if you want, it's an application that will kill the Wireless zero configuration after connecting to your wireless network.Sorry about my english, it's not my first langage, hopes it help!"
Ennek a wireless zero configurationnak vajon mi lehet a magyar windowsbeni megfelelője? Mert én ilyet nem találtam, se vezetéknélküli se hálózat szavakat nézegetve...van még valakinek ilyen problémája? Tuti nem server probléma amm mert ez minden serveren előjön, és ált. 30-60 körüli pingem van, de nagyon belaggol időnként. Előre is köszi, Üdv.: Bálint

Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest