- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni ennek a problémának a megoldásában hogy amiről [itt] szó van, meg hasonló a probléma [itt] is ha minden igaz?
Sajnos csak fordítóval tudtam bogarászni bennük ami nem a legjobb, meg az egésznek a szerkesztéséhez biztos hogy nem értek.Ugye kb. arról van szó, hogy utóbbi időben sok oldalon amit árulnak magnetometert külön, vagy egybe is van építve a GPS-el, nem az a magneto chip van beépítve mint amit iNAV vagy más támogat.
Na mert árulják HMC5883 magnetonak, holott a chipen DA5883 van, ami ha jól vettem ki QMC5883 megfelelője,és ezeket nem kezelik az FW verziók.
Sajnos nálam is hibásnak jelzi az iNAV bármelyik változata ezt a vackot, BF meg nem is látja.
Valaki nem tudja beleírni a programba hogy működjön valahogy, még ha nem is annyira pontos?Ha tudtam volna erről a problémáról hogy nem eredeti chip van rajtuk hanem valami más ami nem használható ilyen célra, biztos nem veszem meg Alin, de sajnos úgy hirdetik őket hogy HMC5883 amit tudna is használni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest