- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Nem biztos hogy értem amit írsz.
Szóval lehet nem jól írtam le, de nekem nem a látott kép ugrál, hanem csak amit felvesz.
Át lehet kapcsolni hogy DVR-n keresztül nézem(rettentő nagy a késleltetése) vagy simán csak az élőképet, a háttérben rögzít.
Ez gyárilag ilyen, nem én raktam rá kapcsolót.
A rögzített kép ami kihagyásos, a másikkal nincs ilyen gondom.(#6200) Peaceliker: Ezt a jelerősség dolgot én is észrevettem, vagy is eszembe jutott mintha olyankor hagyna ki a kép mikor lehetséges a gyengébb jel.
De azt hittem csak képzelődöm.
Mint ahogy írtam a Walkeranál nem ilyen durván jelentkezik, az antennák azonos típusúak a két gépen, a szemüvegen meg ugye szintén.
Ami különbözik az a 2 VTX mert Walkera 200mW(vagy 250 mit tudom én) a ZMR 250 meg Eachine 600mW.(#6202) fape: Ha nem gond akkor kiírhatod ide, mert lehet másnak is hasznos lehet az információ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest