- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
-
F-ECT$
titán
Egy sorházi lakásban kicseréltettük a nyílászárókat. Ez 14 ablakot és 2 ajtót jelent. Mindenhol van redőny rá, és szobánként 1 ablakra szúnyogháló is. Lehet tippelni mennyibe került. Sosem fogja behozni az árát a kisebb fűtés számlán, még a piaci áras gázzal sem, és eladáskor sem fog annyit emelni az ingatlan értékén, amennyibe került.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem érte meg megcsináltatni, de egy szigetelés vagy nyílászáró csere évtizedes távlatban működik csak, de akkor meg bejön az, hogy vajon ezek a csoda új ablakok kibírnak-e egyáltalán ennyit, vagy majd ismét cseréltetni kell őket. -
VTom
veterán
Nálunk 2 gyerekkel (2 és fél és 5 évesek):
-mosogató gép napi szinten megy, van, hogy napi 2x is
-mosógép heti 2-3 mosással (sötét, világos, szines)
-szárítógép ugyanez
-mikró, főzőlap, sütő minden nap ebéd, vacsora, néha reggeli
-fürdés minden este egy kád víz, a cirkó kazánról
-TV kurva sokat megyHa csak ketten lennénk, szerintem a mosogatógép heti 2x menne maximum, mosógép átlag heti 1x, ill. mindketten zuhanyozunk, a TV-t meg csak este kapcsolnánk be. A főzés is sokkal kevesebb lenne, mert kajálnánk a melóhelyen a büfében.
Szóval egyetértek, rengeteget jelent a 2 gyerek fogyasztás szempontból.
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Nem tudsz mire figyelni.Nincs benne mechanikus alkatrész.
Ha én vennék,próbakor megnézném a fényerőt,közben nyomkodnám magát a házat,hogy változik e vmi.Megnézném a gombokat,nyomáspontjukat,hogy nincs e vmelyik beszakadva,hangszórót,mikrofont,wifi-t,bluetooth-t,hátsó érintő pad-ot.
Ha van hozzá játék akkor a slot-ot is.De szerintem 40-50e-ket ne adj érte.Annyit nem ér.Nem használnád ki.
Igaz,nem ismerjük egymást és lehet,hogy éjjel-nappal azt nyomnád,de olvastunk már egymástól egy-két hsz-t..,szerintem -te sem- használnád ki. 40-50e-ket ne adj érte.
Néha ugyan,de szokott lenne korrekt áron,30e körül 16-32gb-os kártyával.
Szokott lenni egy kis időszak amikor felraknak 4-5db-okat,várd ki. ;-)Mégvmi..szerintem az oled (fat) verziót vedd. :-)
-
.LnB
titán
Nem vagyok oda a használt műszaki cuccokért. Nem mondom, hogy sose vettem volna, de ha lehet, akkor kerülöm.
Switch-ből pedig a V2-t akartam, és a drfiteléstől tartoltam használt esetén.
Nameg magam részéről csak pár játék miatt vettem, de hosszú távon azt hittem, hogy a gyerek ellesz vele. De nem így lett, inkább a PS4-et nyomta helyette. Kérdeztem tőle, hogy akkor eladhatom e, ő meg mondta, hogy igen. -
-
törölt tag
-
Elims
veterán
Abba én is belekezdtem..kár volt. :-/ Ha jól tudom az csak egy cikkely a phantom pain-ből.
Egy nagyon jó barátomnak a phantom pain az örök kedvenc és azt mondta,hogy ne a ground zero-val játszak,hanem a phantom pain-nel. Tényleg,el is felejtettem.. :-/
Én is játszottam egy-két metal gear-rel.Gamecube-on úgy belemerültem,hogy nem tudtam letenni. :-)
Ha vmikor kipróbálnád (pedig nem akartam leírni újra..) a phantom pain-t,írj te is légyszives. -
-
_drk
addikt
A hekkelt darabokhoz tonna számra adják a lemezeket is szerintem. Talán a mai napig arra van a legtöbb megjelent játék, és azon azért már néz ki is valahogy a legtöbb. A xbox360 is kb annyi, szerintem ez a gamingnek azaz alja ami már azért nem a full retro heroes3 mondjuk.
Egyébként én a God of War miatt gondolkoztam el rajta vagy 3-4 éve, még ps4 előtt. De akkor is olyan 30-40be mentek, a GoW-ok lemezenként 5000ft-ért, ami kb 50re jön ki.
Na nekem annyit nem ért! -
Elims
veterán
Annyira nem rossz a grafika.Nem c64. :-)
Vmelyik nap néztem meg vmit a ps3-as gta-ban és őszintén mondom,közel sem láttam csúnyának.Játszottam ps3-on is az online részével "pár" órát,ps4-en szintén,simán is és pro-n is és ennek ellenére nem volt rossz a grafika.Én támogatnálak az ötletedben,de szerintem várj még vele.Szerintem drágán adják.
Ha majd lesz 20e körül szép 500gb-os superslim egy joy-jal akkor majd térj vissza a gondolatodra,de amíg 25+-ért mennek (meg 39.900-ért..) addig hagyd ki szerintem.Ps5 mellett mindenképp.
De persze te tudod,én csak javasoltam. ;-) -
SemmerFH
tag
Egyátalán nem olyan nehéz ám, mint amilyennek az ember gondolja. 2 hetente volt nejemnél vannak hétvegére, akkor azért ki van engedve a gőz, de nagyon. Mondjuk a vasárnapi másnaposság annyira már nem móka, de még túlélhető :D
Na meg azért napi 30 perc engedélyezve van nekik Ps4-en tanulás után. Elég hamar elmegy egy nap.
-
dom1n0
őstag
Fárasztó néha, de megszokja az ember akkor már nem vész, másrészt pont ezért próbálom önállóságra nevelni őket amennyire csak lehet már most.
Mindenki szenvedett ugye tavasszal, hogy tanulni kell, hát őszinte leszek, én összesen ha 1-2 óráttanultam velük hetente, az is inkább ha kérdés volt segítettem, és mindkét gyerek javított a tavalyi átlagához képest több mint 1 egészet. -
.LnB
titán
Mint írtam, nem vagyok szakértő.
Talán mostmár a pontos típus után be tudnám saccolni az árát, a ritkaságát, de az se biztos. Csak ezt murisnak vélem, hogy egyik nap azt gondoltam, hogy ha nem túl drága, akkor veszek egy olyan cípőt. Aztán végül több napi utánajárás lett a vége.
És milyen nevetségesnek tűnnek ezek után a 45k-s Airmax-ek amiket mindenki presztízsből vesz. Valahol itt kezdődik a rare cipő dolog szerintem. -
Bogyi007
veterán
Nem kérdőjeleztem meg, csak leírtam hogy nem érdekel.
A flipper egyébként már nem jó hivatkozási alap, van külön topicja... -
törölt tag
Valóságban nem ilyen pályabejáró arcok vannak akik aztán segítenek összeállítani hol mi férhet el a nagymenőknek? Jégkémnek hívják őket. Aztán lehet nagyon félreértettem valamit mikor a magyar fotós beszélt róla egy Racsing Zone adásban.
Amúgy rally versenyeket hol lehet követni? Mármint nézni. Gondolom élőben nem adják így hogy egyesével időre mennek.
-
-
Nem arra való, hogy sokáig üzemeljen róla bármi is, hanem, hogy biztonsággal le lehessen állítani a PS-t ha hosszabb időre elmegy az áram. Persze pár perces szüneteket kibír, de aztán célszerű lekapcsolni.
A csipogója nagyon hangos, értsd, éjjel mindenki felébred rá. Betömtem és így még bőven hallható, de inkább jelzés értékű lett mint riasztó. -
hombre[EU]
veterán
Nem a sebesség a lényeg,mert 1080p-hez 30 mbit elég lesz (Google szerint). A legfontosabb,hogy stabil és alacsony legyen a késleltetés(latency,ping). Pingtest tessék ezt a UK serverhez mértem,mert én PSNow-ot azon keresztül szoktam. Ha "üres" a netem fix 30-as,bár vannak olyan napok mikor megōrül a szolgáltatóm. A mérés közben (kép) egy weboldalat töltöttem be és látszik a két spike, ami a gyakorlatban 2 rohadt nagy lag
-
Madwe
nagyúr
De minek gigabit? A bluray lemezek bitrátája is 100mbit alatt van, a legritkább esetben megy kicsivel 100 fölé (deep horizon pl ilyen néhol 108mbps) nade ott 4k HDR-ről beszélünk lemezen! ami eléggé máshogy van tömörítve. Ergo a bluray minőséget is simán ki lehet hozni 100mbps-es kapcsolattal! Ami kérdés az a latency, de pl nekem az 500as netemmel ez 20ms max játékok alatt de jellemzően 10 körül van. Budapest, nem új építésű lakóház...
Szóval ez nagyon nem elrugaszkodott gondolat, tudom h nem ez a jellemző, de rohamosan terjed.(#1353) hombre[EU] Ott a PS NOW, fut az tévén is, talán már pcn is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ford topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest