- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Még egy kérdés...
Egy bankkártyát lehet több profilhoz is használni?
Mert az USA storeban lesznek elég jó akciók, arra gondoltam, hogy én regisztrálok Hollandiába, az egyik fiam USA-ba, a másik Magyarországra. Működhet ez így?
(pl USA storeban 10 dollár lesz a God of War, ennyiért nem hagynám ki...) -
icemad
nagyúr
Oké. Köszönöm a válaszokat, így már tiszta.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Fiaimnak vennék ps4 pro-t karácsonyra. Elolvastam az összefoglalót is, elég sok dologgal képben vagyok már. Pár kérdésem maradt még...
Hollandiában élünk, ha magyar feliratot szeretnék a játékokban, akkor (szerintem) magyar profilt kell csinálni. Jól gondolom?
Ha magyar profilt kell csinálnom, akkor lehetséges a magyar storeban paypal vagy Revolutos fizetés? (magyar kártyám ugyanis nincs, a revulotos kártyám mastercard)
Igazából az sem baj, ha a játékok holland feliratosak, de nem nagyon találok erről infót a Sony honlapján. Van valami honlap, ahol lehet felirat nyelve alapján játékokat szűrni?
Várható, hogy a Sony eltörli ezt a régiós korlátozást? (mint, ahogy xboxon sincs már)
Remélem valaki tud segíteni, aki szintén külföldön használja. Köszönöm.
-
icemad
nagyúr
Ha jól tudom a ps4/ps5 hasonló (csak jóval fejlettebb) hardverre épül. Mondjuk nekünk ez annyira nem fontos, mert egy darab ps4 játékunk sincs. És a Spiderman eléggé sikeres játék lett, úgy tippelem, hogy ez lesz az egyik nyitócím ps5-re. Ha már a jogok a Sonynál vannak...
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Fiaim szeretnének ps4 konzolt venni.
Néztem az árakat, és nem sok különbség van a használt és az új gépek ára között. Pl ps4 pro használtan 250 euró, újonnan 320 euró. Zsebpénzükből eddig 160 eurót raktak félre. Ebből kijönne egy használt slim. (új 220 euró) Szerintetek mit csináljak? Várjak bf-re, hogy lesz valami akció, vagy vegyenek most egy használt gépet? Esetleg 320-ért egy pro, amihez pótolok saját zsebből? Igazából csak a pókember játék érdekli őket, meg pár alap cím. (Minecraft, Rocket League)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest