- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyjából ugyanez nálunk is, 2 és 4 éves gyerkőcökkel. Az a szemétség ebben az egészben, hogy a kormány ugye azt szajkózta itt éveken keresztül, hogy szüljél legalább hármat, mer' akkor vagy igazi család. Vegyél fel minden hitelt is, mer' gazdasági stabilitás van. Na aki felült erre a lóra, az most keményen meg fogja sz.pni. Én nem véletlen mondtam minden ismerősömnek, hogy nem csak megszülni kell a 3 gyereket, hanem el is kell tartani, akkor szűkösebb időkben is.
Ennek ellenére sokan úgy vágtak bele a 3 gyerekes CSOK-ba, hogy még egy gyerekük sem volt, fogalmuk sem volt mit írnak alá.
Engem konkrétan hülyének nézett mindenki, hogy 2x akkora fizuval mint nekik én miért nem ugrok már bele valami ház projektbe, meg ha van 2 gyerek akkor miért nem vállaljuk a 3.-at a CSOK miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest