- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
No, öreganyátok az estét ezekkel a számokkal zárta, és tulajdonképpen jól estek ezek a trackek. Ami nagyon adta, az a Wrabel & Kesha kollabból készült WizG remix, meg Missing Piece Sofi Tukker remixelésében. A többi ilyen "meghallgatom, nem léptetem tovább" volt nálam, egyedül Steve Angello nem tud soha megfogni valahogy, pedig bele-bele botlok olykor. Tőle utoljára a Nothing Scares Me Anymore tetszett Sam Martinnal azt hiszem ugyan ezen az albumon van.
Jó az ízlésed, szeretem az ilyen music share-t.
Mondok én is párat az elektronikus szekcióból, mert az idei összesítőmön most csak japán kuriózumokat láthattál a Top 5-ben.
Stonebank & EMEL: Healing Me (zseni a srác, EMEl-lel pedig egy párt alkotnak, és ez a közös trackjeiken is hallatszik - én sem kifejezetten követek előadókat, de Stonebank az egyik kivétel)
CloudNone: Wish (ezt a számot akárhányszor hallgatom, mindig libabőrös vagyok - érdemes csukott szemmel figyelni rá)
Gareth Emery: Mansion - Extended Mix
Infected Mushroom - Where Do I Belong (all time favorite)
Peggy Gou: I Go - Edit
-
Ja, emlékszem a sztorira.
Én is jobban szeretem az új cuccokat, de ha kifejezetten egy-két játék miatt érdekelne egy konzol, akkor azért szinte biztosan használtat vennék belőle.
Szívem szerint amúgy vennék egy XSX-et és egy Switchet is a PS3 és PS5 mellé
De idén már ezt meg se merem említeni a feleségemnek.
-
saelin
veterán
Én csak az épületet láttam. Ezt a shota-s animés verziót nem.
Egyébként az Xbox ebben a genben nem lesz gyenge versenyző. Minap olvastam hogy a gamepass szekere nagyon megy. Még én is többször elgondolkodtam rajta hogy a multiplatform címek miatt lehet kellene egy Series X, csak az tart vissza hogy nincs kedvem két helyre fizetni a pluszt/goldot+gamepass-t. Így is PS mellett nekem van egy Stadia pro előfizum...
-
Carvus
senior tag
Szerencsére LeBron takaréklángon volt, úgyhogy nagyon simán elvertem őket, jöhetett az igazi finálé: Végére ez is sima lett, ehhez kellett, hogy a padra ültessem Anthony Davist, pár sapka lett belőle, de a harmadik negyedre már 5 faultja lett és utolsó negyedbe lehet már a leendő csapattársainak szorított..
Hát finoman szólva se így indult a PO a görögék ellen, a szezon pedig pláne nem, erre az első kommentjeim erősen utaltak..de a végére csak meglett a Larry O’Brien Trófea, plussz mellé döntő MVP, év újonca + bekerültem az év támadó és védő csapatába(utóbbin igencsak meglepödtem).Pár szót a játékról:
Először is óriási köszönet .LnB kollégának, az ajánlásainak és írományainak (illetve a Last Dance-nek), hogy meghozták hozzá a kedvem. Előtte nem igazán követtem az NBA-t, de azóta már nézem is őket a buborékban..
MyCareer-t kezdtem el a nulláról, szerencsére leírások alapján jó játékost kreáltam, az eleje piszok nehéz volt, főleg a gyenge Bulls-al, de ahogy többiek is írták a játék szépen jutalmazza a fejlődést, igaz ehhez sokat is kell vele játszani, de MEGÉRI! Én 12 perces negyedekkel játszottam végig a szezont, és az összes edzést is végig csináltam. 93 OVR lett a vége egy szezon alatt.
Alapvetően a játék körítése nagyon jó volt, legjobban a szezon előtti események, riportok tetszettek, bár némely combine feladat elég nehéz volt. .LnB-hez hasonlóan nekem se tetszett, hogy az All-Star gála körül semmi körítés nem volt, valamint nekem a PO körítése is üres volt, leszámítva a nagydöntő utáni ünneplést, de rájátszás közben még pár extra animációt vagy riportot csinálhattak volna, de ez legyen a legnagyobb probléma..Összeségében nagyon élveztem az egészet, talán egy kicsit megcsillogtattam Chicago-ban az új MJ szerepét, viszont az elején célként kitűzőtt 3 szezont egyelőre félre rakom, és most egy darabig nem akarok PS-en kosárpályát látni..azért közeljövőben biztosan előveszem majd még1 szezon erejéig, főleg, hogy kérésemre leigazoltuk a lepattanókirály Anthony Davis-t és DeMar DeRozan-t is.
Nem kis backlogom van, úgyh jöhet a Tomb Raider, TLoUPii, Tsushima..PS5-ig szerintem el leszek velük, illetve Valhalla preorder is van még..
-
Carvus
senior tag
Vágom alapnak elindulni jó volt amit írtál, de nekem sajnos nem jött be teljesen, aztán átálltam erre a leírásra, és jobban jönnek a triplák, akad, hogy már 3-4 zöld is jön egymás után.
Na éjszaka meg volt első PO meccs idegenbe nyertünk 2 seccel a vége előtt dobtam győztes kosarat, de nagyon necces volt 1 perccel vége előtt még 5-el égtünk. Jánniszt úgy ahogy kivettem meccs közben, de Bledsoe-val nem bírtam és szórta a triplákat, szerencsére végén még X-nél hibázott, aztán jöttem én...
-
Nandinagy
addikt
Igen ez alapján húztam a shooting badgeket
Csak nekem összesen 13 darab lehet a dobásból.
Az OVR. 99-el tisztában vagyok csak azért furcsálltam mert 137 db upgrade pont maradt és 83-as vagyok. Azt gondoltam ennyiből nem lesz 99 a karakter.
Egyébként a dobás animáció nem tudom mennyiben befolyásolja de nálam a Slightly late dobások sokkal nagyobb eséllyel esnek be mint a slightly earlyk.
-
Nandinagy
addikt
Nem is tudtam, hogy lehetséges a 99es OVR. Igazából kicsit bánt is az egész dobás dolog mert már kimaxoltam a Shootingnál minden létező statot meg mondjuk edzésen 20 dobásból 10-14-t bedobálok de meccsen a három pontos vonalról még az óceánba se találok be néha.(max ha zölden engedem el). A középtávolik úgy ahogy jó százalékkal mennek be.
Lehet rápróbálok majd a 2k21-re de igazából azt majd akkor veszem meg ha szereztem egy PS5-t. Bármennyire is szeretem a 2k szériát november környékén 10 körül már betudom szerezni addigra meg legalább bekerülnek az újoncok is.
-
-
Nandinagy
addikt
Mivel mind csapat mind egyénileg egész jó statok jönnek össze szimulálva is a szezon felét lefogom szerintem továbbra is. Kiestünk a Clippers ellen 4-0-ra(a Suns,Lakers,Philly is 4-0-ra kapott ki tőlük).Inkább a PO ami érdekel.
Az új szezonban megkérdezték kit látnék szívesen a csapatomba szóval megjelöltem az Ingram,Davis párost. Gondoltam majd az egyikük eljön.
Ahhoz képest az új kezdő5:Lillard-Én-Ingram-Davis-Nurkic.Alapból nem egy dobógép játékosom van. Tavaly pl. én lettem az asszisztkirály. Idén meg a +2 sztárral inkább lettem egy 15-20 pont 10-15 asszisztos elit védő játékos aztán a többit intézik a többiek
Az egész játékmód úgy kezdődik, hogy felkell tornázni az értékünk. A végére már a lotterybe vártak(első 14 játékos). Akkor miért csak 1 éves szerződésem volt a csapattal? Első körös játékos 4+1 évet kap mindig. Ehhez képest kaptam egy max szerződést a 2. évre(4 év 110 millió). Jelenleg 3-an keresünk évi 25 milla felett(CJ,Ingram,Én) ketten meg 30 milla felett(Lillard,Davis). Ez így kicsit illúzióromboló mert képtelenség lenne 80-90 milliós többletet felhalmozni(109 millió a fizetési sapka 2020-ban míg nekünk 192 millió).Ha visszalehetne tekerni az előző season végére akkor Ingramet hanyagolnám és hozatnék helyette 3 cserejátékost.
-
Carvus
senior tag
Szponzor szerződésnél store discountot mindig leveszem, inkább adjanak több lecsót...
Közbe megtaláltam cipőboltot ahogy írtad, de azért annyira nagy nem volt..és képzeld mit pörgettem ma: (dobpergés) igen ingyen cipőt!
Lehet csak ez hiányzott, mert felvettem meccsre a szép új tűzpiros lépőt és már első negyedbe meglett Takeover.. -
Nandinagy
addikt
Ameddig nem kezdődik el az NBA szezon a kedvem is elment kicsit a játéktól
vagy 2 hete be sem kapcsoltam.
Bár amennyire esélye van a Portlandnak a playoffra lehet hamar ráfogok unni. Ha ők kiesnek akkor talán a Boston vagy a Bucks ami érdekelhet pár meccsre de hajnalba nem maradok fenn miattuk.
Addig meg végignézem a Dark-ot meg a Tsushima előtt megakarok nézni pár szamurájos filmet mert a Vikinges téma mellett a Szamurájok a gyengéim
Ja meg még a Witcher 3 new game+-ban is csak Novigradban járok de az szerintem csak a Tsushima után kerül elő megint. -
Carvus
senior tag
-
Carvus
senior tag
Írtam, hogy Bulls. Ha még lesz lelkierőm akkor legközelebb valami normális csapatba megyek, most is bárhova mehettem volna, de mondom MJ leszek...hát nem!
Ja hamar rájöttem, hogy nem én fogom még megváltani a világot, na de, hogy a társak se...eleinte LaVine fasza volt, de lesérült, most Wendell Carter Jr. néha betalált, de többi kuka.
Neighborhood megvan, ezeknek utánaolvastam, szóval elméletben profi vagyok, már csak gyakorlat kellene (de jó, hogy egyetemen anno pont fordítva volt
)
-
Nandinagy
addikt
Mostanában kicsit sokat panaszkodik
kezdo5-n az összes hírmorzsában benne van, hogy mond erről valamit. Amin azért csodálkozom mert mielőtt kitalálták ezt a rendszert ő volt a leghangosabb, hogy csak akkor hajlandó játszani ha a csapat a playoffért mehet. Tét nélküli meccseket nem vállal. Más kérdés, hogy akkora hátrány van amit esélytelen ledolgozni szóval arról az oldalról megértem. Bár elég vicces, hogy tavaly főcsoportdöntő idén meg playoff sem pedig simán erősödtünk tavaly óta.
Minden sportjátékra egyszerűbb ráhúzni, hogy csal a gép
Meg a souls like játékokban nagy a hitbox azért hal meg. Ha 1-2 ember megnézne pár Shaqtin a fool részt akkor rájönne, hogy az igazi játékosok is milyen hülyeségeket csinálnak néha
Lillardnak meg majd dobok egy emailt, hogy játszunk egy meccset ha annyira unatkozik
Elkezdhetne ő is streamelni ha már egy csomó nba játékos tolja.
-
Nandinagy
addikt
Végülis ha a Denver összekapja magát simán megtörténhet a valóságban is. Én tavaly is azt hittem a Denver nem csak egy alapszakasz csapat lesz. Ahhoz képest Portland úgy ejtette ki őket, hogy Lillard talán 2 értékelhető meccset rakott le az asztalra
Nagyon jó csapatuk van(Jokic,Murray,Harris,Barton,Millsap) meg ott van Michael Porter jr. aki 2 éve tükörsima 1/1 lett volna ha nem sérül meg a háta vagy dereka. -
Nandinagy
addikt
-
.LnB
titán
Ejj ez kimaradt:
A Hot Zone-ok valóban nagyon sokat számítanak! Ha valamelyik meg van rendesen pirosra, onnan már iszonyat nagy százalékban sikeres a dobás, és a zöldek is érezhetően sűrűbben sikerülnek. Szóval erre érdemes nagyon odafigyelni. Én volt olyan zóna, amit elég mélyről kellett felhoznom vörösbe. De megéri dolgozni érte.
Le se merem írni, hogy milyen nonszensz pontokat dobok/meccs. És milyen rekordokat döntök meg. Irreális egyébként.
-
Nandinagy
addikt
Igen azt én is utálom. Semmi értelmét nem látom. Főleg, hogy szerintem teljes csapattal még meccset sem játszottam szóval azt sem tudom embert váltani, hogy kell
Mindig lepasszoltam magamnak vagy Lillardnak aztán mehet az iso.
Mikor még gyengébb játékosom volt éreztem a hatását mert a nehezebb dobások bementek. Gyorsabb lettem meg a labdát is könnyen megszereztem. De mióta jobb a játékos igazából semmit nem ad hozzá a játékomhoz -
Nandinagy
addikt
Felfogom venni arra szerintem.Kell az izgalom. A könnyű győzelmekben meg ha 60 pontokat dobálok abban semmi élvezet nincs
Volt 1 meccs a Rockets ellen ahol mentek 12 ponttal és volt még 3 perc. Dobtam 8 pontot aztán betudtam aktiválni a Takeovert. szereztem 2 labdát meg dobtam még 8 pontot és a végén így nyertünk 2 ponttal. Nagyon fasza érzés volt a vezetésemmel fordítani és behúzni a meccset főleg, hogy egész meccsen volt vagy 8 pontom addig és rosszul ment a dobás. -
Mezcal
addikt
Nekem még nem volt olyan meccs, amin a gép kettőnél többet hibázott volna. Viszont lazán bedobálgatta a 3 pontosokat, pont akkor kezdve el zsinórban, amikor fel kellett zárkóznia, itt már csak mosolyogtam. Twitchen is játszott az egyik streamer, ő is erről beszélt, nagy előnynél lecsalta a gép, és semmit nem tehettél.
-
Nandinagy
addikt
Pont ez a baj, hogy nekem is. Az NBA-s védekezés leginkább kosár IQ+atletizmus keverékéből tevődik össze. Az, hogy olyanokat zsákolok, hogy leszakad a palánk de a védekezés meg semennyire nem fejleszthető nagyon nem tetszik. Ha meg nem fejleszthető minek rá gyakorlat? A 2k17-ben annyira tetszett, hogy a 3. szezon végére megnyertük a bajnokságot a POR-al és én húztam a csapatot a döntőben elől hátul. Mondjuk akkor nehezebb volt jobban játszani mint az idei részben. Vért izzadva jött össze a döntőben egy 30p7as átlag a 7 meccsen ami az akkori PO-ba a legtöbb volt nálam.
Igen nekem is feltűnt ilyen egyébként. Az All-star nehézség inkább a csapat különbségekre hat szerintem.PRO-n játszottam az első 15 meccset és 14-1-ben álltunkFelvettem All-starra és azóta valami 35-11 a mérlegünk mint a Dallas/Lakers/Bucks triónak.
Davis amúgy alapvetően PF szóval Whitesidenak nem kavar be. A lakersben is McGee a center.
-
Nandinagy
addikt
Örülök, hogy van ilyen
Mondjuk nekem ez a része, hogy a játékosból nem csinálhatunk all-around playert hanem csak 1-2 dolgot maxolhatunk borzalmasan kiábrándító. A legtöbb HoF játékos klasszis játékos volt elől hátul nekem meg a védekezésre enged 1 db upgradet és többet nem is fog.Az nem baj ha nem 1-2 év alatt jutunk el olyan szintre mert nem mindenki Doncic ugye.De így a rendes Nba-ben 1-2 kiemelkedő tulajdonsággal max kiegészítő vagy 2. számú emberek lennénk nem franchise arcok.
-
Nandinagy
addikt
Ha sharpshooter vagy akkor valószínű azért
Mivel én inkább játékszervező vagyok ezért sokkal többet török be a festékbe a rosszabb dobásom miatt. Ha ott áll Whiteside akkor nehezebb pontot szereznem mert ott a védője is. Nurk meg nem áll a palánk alatt így nekem is több helyem van
Meg ugye a bosnyák sokkal jobb passzoló szóval sokszor megtalál engem is ha lerázom az embert. -
Nandinagy
addikt
Nálam mindkettő tökéletes. Nurk azért mert nem olyan fakezű mint Whiteside, hogy csak zsákolni tud meg lepattanót szedni hanem azért van egy közeli tempója amivel kicsit kihozza a palánk alól a centereket
Hood meg tipikus 3D játékos. Nálam konkrétan ő dobja a legjobban az üres triplákat az egész ligában(51% talán). Ha csinálsz neki helyet mindig ott fog állni a sarokban és bedobálja pont mint Ariza. Őt azért érezheted gyengébbnek védekezésben mert a liga legjobb játékosai mind kiscsatárok(James,George,Kawhi,Durant,Tatum,Ingram,Butler sőt néha Giannis meg Doncic is) Ellenük nem épp leányálom a védekezésWhiteside+Anthony a 2 legnagyobb fék a csapatban. Whiteside annyira fakezű, hogy sokszor a visszatett labdái sem jók. Anthony meg az összes létező labdát ami hozzá kerül eldobálja rendszerint rosszul
Ha lesz beleszólásom a kezdőötösbe valami ilyesmit képzelnék el: Lillard-Én-McCollum-Ariza/Hood-Nurkic.
Ha egy Draymond Green 1.98-al top10-es PF tud lenni akkor egy 2.03 centis Ariza vagy Hood is megoldja ott -
Nandinagy
addikt
Olvastam én is, hogy a Sharpshooter a legjobb karakter. Bár nekem van egy hülye szokásom, hogy sosem szeretem a legmetább(létezik egyáltalán ilyen kifejezés?
) karakter típust választani szóval Slashing playmaker lettem.
Ebben közrejátszik az is, hogy bár Lillard a kedvenc játékosom de a régi időkből mindig inkább a pass first irányítók játéka tetszett.(Jason Williams,Nash,Stockton vagy akár Magic)
A badgeknek sosem néztem igazán utána szóval minden ilyen információ nagy segítség ezúton is köszönjükA régebbi nba játékokban ha a játékosunk lett a csapat első számú embere akkor behivatott magához a gm és felajánlotta, hogy idehoz/elcserél olyan játékosokat akiket mi szeretnénk. Az idei részben van ilyen? Bármennyire is szeretem Carmelot egy téglagyáros az emberünk, szóval szívesen elcseréltetném. Ilyen játékossal még nem találkoztam akihez ha labda kerül egyből rádobja.
Mivel sajnos egy napban csak 24 óra van ezért akárhogy számolok maximum júl 31.-én az újrainduláskor fogok majd komolyabban NBAz-ni. Péntektől TLOU2 utána GoT és még a 2. Witcher 3 végigjátszásom is félbe van hagyva.
-
Engem valahogy a cipők sosem érdekeltek, általában van 1-2 pár cipőm ami 10k alatti és annyit várok el tőlük, hogy kibírjanak 1 szezont. A szezon után megy játszós/fűnyírós cipőnek, az addigi koszos meg megy a kukába. Ez nálam a cipők életciklusa, a polcon bálványozás nem fér bele
-
törölt tag
Majd ma ránézek újra, hátha elsiklottam felette. De nem rémlik.
Freeplay-ben van egy olyan hogy historic rally vagy mi, és abban van 4 vagy 5 kategória, a legutolsóban van R5. Gyakorlatilag végig lehet menni a rally történelmen, minden nagy kategória előtt van egy kis videó miről van szó, nagyon tetszik.
-
törölt tag
Kellemes meglepetés volt tegnap az R5, mondjuk New Englandben van hely veretni bármivel. De előtte aszfalton is megküldtem a WV-t és ott is jól ment (amíg egy optimista kanyarban el nem repültem).
Mennyire eltérőek az autók ebben a kategóriában? Nekimennék a Citroennel az R5-ös Historic bajnokságnak, csak félek hogy koppannék vele a WV után.
-
törölt tag
Mindent bead easy-n az alapjáték
Lenyomtam a mai Group B challenge-eket, 44 másodperc hátrány mindkettőn. Tier 2 közepe tája, remélem sokan hibáznak Argentinában. Az a baj, hogy nem hallgattam magamra és alapon hagytam a váltót Argentinára, pedig ott is meg kellett volna hosszabbítanom a fokozatokat hogy finomabban gyorsuljon ne ilyen disznó mód. Egyszer keresztbe álltam, egyszer meg beakadtam.
Meglátjuk, elég korán van még, de nem számítok Tier 1-re. De annak örülök azért hogy egyelőre úgy néz ki, 4-ből 4-szer sikerül Tier 2-t mennem, úgyhogy a ha lesz két Tieres challenge, sikerülhet a trófea.
-
törölt tag
Tegnap pont nézegettem trófea szinten mi nehéz ebben a játékban, a Colin DLC-t ilyen 10/10-re írták
Bizonyos szinten nyilván mindent el lehet vezetni. De ez az Audi egy vadállat. Aszfalton tűrhető még mert ott legalább egyenesben betapad, aztán győzzön az ember lefékezni a kanyarig
Ha egy szúnyog ráfingik az R2-re már 100-zal repeszt
-
Mezcal
addikt
-
LucentTwo
tag
Lehet akár minden szakasz után szervíz időszak, így lehetséges javítani a kocsit.
HC damage nélkül nem olyan könnyű off-ra tenni a kocsit. De lehet mérlegelni is, hogy nyomod és kockáztatsz vagy visszaveszel kicsit, de tutira beérsz.
Vagyok egy olyan clubba ahol 2 nap van 12 stage-re, ott pl eldobom egy szakaszon kapok 20-30mp-t. Nem zavar mert tudom, hogy más is eldobhatja és volt olyan mikor 1 perc hátrányból a végén előrébb voltam, mint aki addig jobb volt tőlem.
De ki kell próbálni és majd utána megbeszéljük, hogy melyik tetszik jobban. -
filip0226
újonc
Persze de bárki eldobhatja az is akinek jól megy viszont ha 1-ből 1-et eldobsz az teljes kuka.
Azért írtam azokat a kocsikat mert könnyű irányítani őket tőlem mehet a Group A, B is. Számomra az RWD assist nélkül szinte esélytelensajnos nekem még csak az alap játék van meg de tervezem majd a DLC-et is.
-
filip0226
újonc
Hello! Szerintem maradhat nyugodtan 2 napos 1 event de legyen benne legalább egy 4-6 stage azt kényelmesen meg lehet csinálni. Akinek nem megy úgy az is több időt lát úgymond többször próbálkozhat ha 1-1 el is ront. Az alap országokból a lengyelen kívül mehet mind szerintem kocsikból meg mondjuk H2FWD, R2, R5.
Pl. egy bajnokság 2 naponta 1 ország 4-6 stage és akkor 10 nap után nézünk egy eredményt.
Utána meg megint megbeszéljük mi legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ford topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest