- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Ezt ide dobom inkább
Hatalmas
The Japanese Internet Reacts To The Xbox Series X and S“They’re cheaper than (rare) Famicom games!”
“To be honest, those who have an Xbox are hentai gamers.”
“Well, whaddaya gonna do, Sony?”
“I’d want it if it had Windows in it.”
tbd... -
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
Unreleased PS1 X-men játék [link]
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #1811 üzenetére
Azt írja camera hack https://www.usgamer.net/articles/god-of-wars-weird-camera-stuff
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #1809 üzenetére
De ezt hogyan rögzítették? Van valami cinematic mód benne?
-
l.skywalker
titán
Te jó ég én ezt eddig nem is láttam
https://twitter.com/manfightdragon/status/1235477567731191808
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #1800 üzenetére
Közelében sem volt. Gondolkozok kicsit, hogy melyik a szarabb film:
- a SW 2-3 vagy a Hipervándor -
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #1796 üzenetére
Én az eredeti trilógián nőttem fel és a könyveken. Azt kerestem a folytatásban, hogy hogyan születik meg az univerzum leghatalmasabb sötét lovagja. Mi vezeti el oda, hogy a rossz oldalra áll.
És kiderült, hogy azért mert neki kell kivinnie a szemetet és sötétedés után haza kell érnie. Szerintem egy SW-ban nem a tinédzser padawan lázadása kell hogy legyen a kiváltó ok. Ennél sokkal nagyobb tragédiának, behatásnak kellett volna történnie.
-
l.skywalker
titán
Én a második résszel voltam így mint te a 8-al. Az ep1 után még úgy voltam vele hogy jó van nem lesz ez olyan szörnyű, erre végig kellett néznem az egy Nsync-es csávó tinédzser kori viszontagságait.
- Obi-van nem engedi hogy azt csináljak amit én akarok! Megköti a kezem!Ült volna egy Bantha a fejére inkább. Kétlem hogy Luke és Leia az ő gyerekei voltak, kizárt hogy ez tudta hogyan kell gyerekeket nemzeni. Szerintem Obi-van volt
-
l.skywalker
titán
válasz
MasterMark #1783 üzenetére
A kettő szabálya ugye egészen elér az episode 3-ig, ott beszél róla Sidious.
-
l.skywalker
titán
válasz
Big_Boss #1781 üzenetére
Hát hajjajj
Ez nagyon nagy témakör. Az én abszolút kedvenceim:
1. Han Solo trilógia A. C. Crispin-től. Ebben három kötet van:
- Az éden pokla
- Hutt játszma
- A lázadás hajnalaEzt megfilmesítették volna én komolyan mondom lehidatltam volna.
2. Dart Bane trilógia Drew Karpyshyn-től, ebben is 3 kötet van:
- A pusztítás útja
- A kettő szabálya
- A gonosz dinasztiaAmik még említésre méltóak:
Michael Reaves: Darth Maul, a vadászó árnyékAmiket én még nagyon el akarok olvasni az a Zahn féle Thrawn sorozat.
-
l.skywalker
titán
Nekem a Disney előttig is az Expanded Universe volt a kedvencem, amit főleg a könyvek és az egyéb olvasott tartalom töltött fel igazán egésszé. Amióta a Disney átvette, ugye hivatalosan törölve lett az Expanded Universe, de az írók ugyanúgy elkezdték fosni magukból a könyveket. Sokat meg is vettem, párat már el is olvastam és megint azt kell mondjam, hogy a lírikus része menti meg számomra az egész Star Wars-t. Ha belegondolok, nekem mindegyik film tetszett, hozzád hasonlóan a Rogue One volt a Disney érásak közül a kedvencem, aztán a Solo és végül a 8. (a 9-et még nem láttam, psszt!), de sem a filmes, sorozatos, rajzfilmes vonal nem tudja jól megalapozni az új univerzumot, és ami még a korábbi időszakkal szemben nehézzé teszi számomra, hogy nem készültek olyan videójátékok amik meghatározóvá tették volna ezt az élményt. Anno a Jedi Academy-vel ha nem játszottam hetente legalább 1x, akkor egyszer sem. Vagy a Republic Commando-val. De az azutáni játékok közül már a Force Unleashed sem tetszett, a Battlefront-ok egyáltalán nem (a második sztorija egy picit), a Fallen Order-t pedig még csak épp elkezdtem, de úgy éreztem pár patch-et meg kell várni. A LEGO Star Wars játékok a legjobbak számomra az elmúlt évekből.
A könyvek viszont jók. Olvastam a Rogue One előzményét, baromi jó, sokkal kerekebbé teszi a sztorit, de a régi kötetek is még mindig nagyon jól ki tudnak ragadni a SW jelen állapotából. És emiatt nem aggódok a filmek miatt, mert nekem már az Ep 1-2-3 sem ért fel azzal, amit az original trilógia + a könyvek tudtak nyújtani.
Amit én érzek, hogy a Disney tudatosan le akarta zárni a Skywalker-es időszakot. Annyakínja és Lüke után (mondom a 9. nem láttam, de sejtem ott is lesz egy) az utolsó Szájtáterrel véget ért a Lucas éra, véget ért a múlthoz viszonyítás. A High Republic ebben jó lehet. Ez kvázi egy SW 2.0 Update lesz. Én kíváncsian várom, mert ha csak részben vesznek át írói ötleteket, már lehetnek annyira sikeresek, mint a korábbi alkotói közösség. És amig Doug Chiang velük van a látvány mindig kicsit McQuarrie-s marad, akárhol és akármi is jelenik meg
-
l.skywalker
titán
válasz
MasterMark #1768 üzenetére
Nálam ez volt a csúcs
[link]
ha ez igaz akkor a Main Menu egy Chrome Web App -
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #1518 üzenetére
Akárhány összehasonlító videó van a PS4 Slim tartja a fix 30 FPS-t a Pro és az X ingázik 40-60 között és az S mindig 28 vagy alatta van.
De azért azt már látni kell, hogy ahogy az X és Pro páros itt van, a Slim és az S nem feltétlen kell, hogy mindent vigyen, hiszen akkor nem cserélné le bárki a jobb egységre.
-
l.skywalker
titán
Ezt csak az OFF-ba merem berakni:
PlayStation actually hit two '100 million' milestones today.
100 million - The number of PS4's shipped to retailers.
100 million - The decibel level of my PS4 Pro fan after booting up RDR2 -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #1512 üzenetére
Nálunk meg a Kinect Party és a LEGO játékok. Soha nem férek oda, ha meg igen, el is alszok rajta
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #1505 üzenetére
Én tavaly eladtam minden actual gen konzolomat, csak egy X360 és a gog-os játékaim maradtak egy 8 éves laptoppal.
Szóval nálam:
Star Wars: The Force Unleashed 2 volt a GOThY, mivel ezt játszottam ki egyedül fél év alatt. Ill. újra végigtoltam a Sacred Gold verzióját - így a második fél évben a Sacred 2 lesz a terv X360-onJa és multizok is, Clash of Clans-t mobilon
-
l.skywalker
titán
Yo, ez mekkora már. Redeemer Enhanced Edition oldalán ez a kép van a co-op módhoz rakva:
-
l.skywalker
titán
válasz
jookomak #1502 üzenetére
Van köztük sok nagyon jó, de tény, hogy nézettséget nem látunk - de tény, hogy nem is számít. Előfizetők száma a lényeg. Aktív előfizetőké. Kíváncsi leszek rá, mikor lesz 7 féle video streaming szolgáltató, akkor kié lesz a legtöbb előfizető. Origin Access-el van egy kis előnye PC-n az EA-nek, az MS pedig kínál a Game Pass-al konzolra és PC-re is tartalmat. Erre jön még rá mindenkinek a cloud gaming megoldása... ki tudja hova fajul ez. Ma már a világ legtermészetesebb dolga pl. nekem, hogy zenét a spotify-on hallgatok, MP3-at évente max. 2-t veszek olyan együttestől, aki előre bejelenti, hogy lekerülnek a számai a streaming oldalakról vagy akiknek eleve nincs ott fent.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #1492 üzenetére
Kifejezetten a filmekre gondoltam, amiket a Netflix készít és a moziláncok nem akarják felvenni műsorra, az Akadémia nem értékeli őket az Oscar-on stb. És az igaz, hogy ezek nem AAA címek és javarészt a pénzt égetik vele, de arra, amire az MS is használja a Game Pass-t, hogy felhasználói bázist gyűjtsön maga köré, arra jó.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #1489 üzenetére
Erre a legjobb példa a video streaming. Nem lett kevesebb a mozik bevétele. Ellenben a Netflix saját gyártásba kezdett - azok a filmek csak ott érthetőek el. Sem moziban nem, sem máshol.
Subscription based video game library is csak akkor éri meg ha a saját tartalmadat adod ki day1.
És ha megnézed, az MS a GamePass-t és az új stúdiók felvásárlását párhuzamosan tolja.
-
l.skywalker
titán
válasz
MasterMark #1474 üzenetére
-
l.skywalker
titán
Az ciki hogy jobban élvezem már az eFormula versenyeket?
-
l.skywalker
titán
.LnB ennek örülni fogsz akkor:
Avengers: Endgame Officially Getting Re-Released With New Footage (Exclusive)
-
l.skywalker
titán
Szerintem ez a filmnézés dolog is erősen passzió kérdése, éppen mikor mihez van kedve az embernek. A Marvel filmeknek is megvan a maga ideje az életemben, amikor nagyon jó nézni őket - tény engem jobban beszippantottak, de alapvetően a sci-fi, fantasy vonal az egyetlen világ, ahova menekülök. A világ mérete, az univerzum részletessége miatt nálam a Marvel filmek is nagyon jó kikapcsolódást nyújtanak. De tény, hogy én ezekbe teljesen bele tudok feledkezni. Pratchett Korongvilága, a Star Wars, Gyűrűk Ura, Dűne, Borroughs Mars-ciklusa, Alien stb. stb. stb. ami nem csak egy film vagy csak egy játék, hanem van mögöttes tartalom, könyv, képregény vagy bármilyen összekapcsolt nagyságú egységben, az számomra már megfelelő, és onnantól kezdve nem csak a filmet látom, hanem az egész világot. Én a Marvel filmeket és a képregényeket is "magamévá tettem" és az egészből ami számomra unalmas és felesleges, azok a sorozatok, azokat annyira nem komálom. És az összes Marvel film közül a kedvencem az öt Marvel One Shot
-
l.skywalker
titán
Egy doboz hideg kontrollert valaki?
videó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest