- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szélsőséges, ízléstelen véleménnyílvánítás, és káros szexuális tartalom (amit jelentettek is) miatt töröltem most a topikban, és az ezekre érkezett válaszokat, hogy semmi se lógjon a levegőben.
Arra sajnos nincs időm, hogy minden egyes törölt hozzászólás miatt privátokat is írogassak, de amúgy ez a mostani hullám nem is érintett téged.
-
-
A Gmail az így működik, vagyis nincsenek megkülönböztetve a pontot tartalmazó email címek. Mikor regisztrálsz egy címet, akkor lefoglalja számodra az összes variánst, és ha bármelyikre is küldenek egy emailt, akkor azt megkapod.
Ellenben a Sony ezeket az email címeket külön kezeli. Szóval azt is meg tudod csinálni, hogy regisztrálsz több PSN account-ot ugyanazzal a Gmail-es címmel, csak belecsempészel ide-oda egy-egy pontot. Viszont így értelemszerűen bejelentkezésnél nem mindegy, hogy melyiket adod meg. -
Nálam jellemzően inkább a konzolon fut hibára mikor be kell írni a jelszót, mert elég bonyolult és könnyen elrontom. Ezért sem vásárolok a konzolról, hanem főleg böngészőből a webes felületen, mert ott simán csak bemásolom és kész.
Ha nem ez a problémája, akkor nem tudom mi. Ha mégis jól adod meg, akkor más hibát kéne kiírnia. -
válasz
Oscarsee #2242 üzenetére
Jó, azért azt hozzá kell tenni, hogy én csak egy valószínű magyarázatot adtam rá, ami nem biztos, hogy teljes mértékben tükrözi a valóságot. Ezt lehet el nem fogadni is.
De van hozzá megfelelőbb topik is, ahol érdemben is fognak tudni válaszolni, olyanok akik bele is látnak. Mindenesetre ez is csak ez válasz lesz, megmásítani senki sem fogja ezt a döntést. -
-
Nyilván ha olyan áron rakod fel aminek kicsi esélye is van, hogy valaki elvigye annyiért, akkor maradhat. De egyáltalán nem egy ritka termékről beszélünk, tucatnyian árulják ennek az árnak a töredékéért, méghozzá bontatlan és nem használt formában. A 600 ezres ár az már bőven trollkodás, olyannyira, hogy az ilyet rengetegen jelentik is.
-
De ez egyéni probléma, semmi köze semelyik topikhoz sem, és feleslegesen emlegeted fel bárhol is. Ez egy közösség, a topikot mások is látogatják és használják, nem csak olyan téma lehet amit te vagy más megenged. Annak az esélye, hogy pont olyanról írogatnak ami téged is érdekel vagy érint, nagyon alacsony egy OFF topikban. Ezért is OFF topik a neve.
-
Szerintem meg ez a mennyiségű hozzászólás amit ezzel kapcsolatban tolnak, jól el van itt. Mivel a PS4 tulajok saját szervezése, így itt a helye. Máshol csak feszültséget szítanának vele ha a banda felét kihagyják.
Én azt szoktam furcsállani mikor valaki beírja, hogy jaj milyen sok olvasatlan hozzászólása van, de tök rossz mert a fele nem is érdekli. Aki nem tud követni egy topikot, az ne kövesse, ennyi. Egy OFF topikban meg főleg nem tudom, hogy milyen olyan téma lehetne ami bizonyosan mindenkit érdekel.
-
Nem arra való, hogy sokáig üzemeljen róla bármi is, hanem, hogy biztonsággal le lehessen állítani a PS-t ha hosszabb időre elmegy az áram. Persze pár perces szüneteket kibír, de aztán célszerű lekapcsolni.
A csipogója nagyon hangos, értsd, éjjel mindenki felébred rá. Betömtem és így még bőven hallható, de inkább jelzés értékű lett mint riasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Revolut
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest