- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Közel 9 évet vártam [erre] az élményre.Nem nagyon szeretem a műfajt,de amikor elkezdtem -vmikor '14-ben- már akkor tudtam,hogy vmikor [magyar nyelven] is ki fogom játszani.Nem ps5-ről készült a fotó természetesen.
Mostanra sikerült kivitelznem a "projektet". Persze megvan eredetiben is,teljesen gyári géppel.Igen,a fotó nem arról készült. -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Nem tudsz mire figyelni.Nincs benne mechanikus alkatrész.
Ha én vennék,próbakor megnézném a fényerőt,közben nyomkodnám magát a házat,hogy változik e vmi.Megnézném a gombokat,nyomáspontjukat,hogy nincs e vmelyik beszakadva,hangszórót,mikrofont,wifi-t,bluetooth-t,hátsó érintő pad-ot.
Ha van hozzá játék akkor a slot-ot is.De szerintem 40-50e-ket ne adj érte.Annyit nem ér.Nem használnád ki.
Igaz,nem ismerjük egymást és lehet,hogy éjjel-nappal azt nyomnád,de olvastunk már egymástól egy-két hsz-t..,szerintem -te sem- használnád ki. 40-50e-ket ne adj érte.
Néha ugyan,de szokott lenne korrekt áron,30e körül 16-32gb-os kártyával.
Szokott lenni egy kis időszak amikor felraknak 4-5db-okat,várd ki. ;-)Mégvmi..szerintem az oled (fat) verziót vedd. :-)
-
Elims
veterán
Nem viccelnek :-) :
"PlayStation®Camera adaptered úton van Óriási hírünk van! PlayStation Camera adapterrel kapcsolatos kérelmedet feldolgoztuk, és az adapter már úton van hozzád. Ez általában kb. 6–12 munkanapot jelent. Ha többet szeretnél tudni a PlayStation Camera-adapter használatáról, olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszokat. Szívből köszönjük, hogy hűséges PlayStation®VR tulajdonos vagy. Üdvözlettel:
A PlayStation csapata" -
Elims
veterán
Abba én is belekezdtem..kár volt. :-/ Ha jól tudom az csak egy cikkely a phantom pain-ből.
Egy nagyon jó barátomnak a phantom pain az örök kedvenc és azt mondta,hogy ne a ground zero-val játszak,hanem a phantom pain-nel. Tényleg,el is felejtettem.. :-/
Én is játszottam egy-két metal gear-rel.Gamecube-on úgy belemerültem,hogy nem tudtam letenni. :-)
Ha vmikor kipróbálnád (pedig nem akartam leírni újra..) a phantom pain-t,írj te is légyszives. -
Elims
veterán
Annyira nem rossz a grafika.Nem c64. :-)
Vmelyik nap néztem meg vmit a ps3-as gta-ban és őszintén mondom,közel sem láttam csúnyának.Játszottam ps3-on is az online részével "pár" órát,ps4-en szintén,simán is és pro-n is és ennek ellenére nem volt rossz a grafika.Én támogatnálak az ötletedben,de szerintem várj még vele.Szerintem drágán adják.
Ha majd lesz 20e körül szép 500gb-os superslim egy joy-jal akkor majd térj vissza a gondolatodra,de amíg 25+-ért mennek (meg 39.900-ért..) addig hagyd ki szerintem.Ps5 mellett mindenképp.
De persze te tudod,én csak javasoltam. ;-) -
Elims
veterán
válasz
Bogyi007 #2202 üzenetére
'hát Bogyi,nem tudom,hogy ki mondta rád a nepper jelzőt,de szerintem nem sok fogalma volt rólad.
A mi közös "üzletünkön" (inkább segítségeden) is húzhattál volna több ezret...Ugyanilyen pro gépem van.Egy joy-jal nem adnám oda 80e-ért! (Igaz,nekem csak 20.évfordulósok vannak.)
Tudom,hogy már mennyit ér ez a gép és szerintem annyiért korrekt ár volt!
Mennyiért kellett volna adnod,hogy ne légy nepper?40-45e esetleg.Akkor lehet a pancser jelzőt kaptad volna.
Én azt mondom,ne számítson,hogy ki mit mond,aki ismer téged tudja,hogy mi a helyzet. ;-)Ja,nepper.ps5 350e-ért gáz?Talán már 300e-ért is van lemezes verzió (ami ugye 180e..).
Kit zavar ez??Mki annyiért adja amennyiért akarja.Tény,hogy "kicsit" nagyobb rajta a haszonkulcs,de senkinek nem tartanak fegyvert a fejéhez,hogy vegye meg.Szerk.:
Most olvastam el a hsz-t.Szerintem nem írta rád,hogy nepper vagy. :-) -
Elims
veterán
válasz
l.skywalker #741 üzenetére
:-D
Megér az a korong 21e-t?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #724 üzenetére
:-/
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #722 üzenetére
És ps4-en?? :-) Nem gondoltál még rá,hogy újra neki kezdesz a régi karaktereddel?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #720 üzenetére
A xcom2 megvan egy barátomnak,ajánlotta amikor 10e Ft. volt,de kicsit drágának tartottam így akkor kihagytam.Egyébként meg tartok tőle,hogy olyan "nehéz" lenne mint az 1. rész.Kicsit kusza volt nekem,hogy mit mikor kell fejleszteni. :-/ De ettől függetlenül nagyon tetszik.
A dungeons 2-t megnézem. Köszi!Hogy állsz a gta-val??Áthoztad ps4-re a karaktered?
-
Elims
veterán
válasz
Bogyi007 #717 üzenetére
Teljesen érthető.
Így viszont én azt mondanám,hogy most még ne vegyél 3-ast.Várj vele legalább nyárig.
Most jött ki 1-2hónapja ugye a pro/slim.Ezek ára pár hónap alatt esni fog vmennyit akkor viszont nyomja le a sima 4 árát+! a ps3-as árát is.
Pont a napokban láttam vhol 12gb-os super slim-et 1joy-jal hibátlan állapotban 20 azaz húsz e Ft-ért.Nem elírtam. :-)
Igaz,ez nagyon jó ár még most,de egy fél év múlva kb. ennyi lesz a normál ára.
Szerintem várj picit. ;-)
Szerintem. :-)Viszont a one-ról írhatnál kicsit.Milyen??Szép a grafikája?Milyen játékokat játszottál rajta?
Tényleg mennek rajta a 360 játékok? Back up-ok is?
Ajánlottak nekem egy one s gépet nagyon baráti áron,de nem nagyon szeretném megvenni kivéve ha azt mondod,megéri.
Azon nem játszanék online csak ritkán venném elő,ezért hezitálok a vételen.SirAndrish: Megnéztem ezt a játékot.Fps és horror. :-( Nekem így duplán kilőve. :-((
Esetleg nem tudsz vmi stratégiait ami nem online-os?
Nézegettem a tropico 5-öt amit megadott a plus is,de nem tudom,hogy megéri-e telepíteni.
Vagy vmi más?Akkor a számítógépeden biztos elmegy a crew...... :-)))
-
Elims
veterán
válasz
Bogyi007 #714 üzenetére
Szerintem ps3-at ne vegyél.Komolyan.
Ha jól szétnézel 50e körül megy a ps4,akkor már sokkal inkább azt. :-)
Gondold át. ;-)))SirAndrish: Egyébként amikor akcióban van ps4-re is potom pénz a crew.
És őszintén "mondom",naggyon jó játék!! :-)
Bár ha megvan számítógépre és el is bírja a géped...akkor..először próbáld ki azon.Én ezzel most úgy vagyok mint te régen a gta online-nal. :-))
Lekattintottál engem olyan hatalmas játékról mint a saboteur vagy a gta offline. :-) (Mondjuk a saboteur-t majdnem elővettem pár nappal ezelőtt.)
Szóval egyszer add a bnőd kezébe a joy-t,ő menjen a 4-esen,te meg a számítógépen. ;-)
Persze tudom,az idő. :-/// -
Elims
veterán
válasz
Bogyi007 #711 üzenetére
Szia Bogyi! :-)
Köszi!!Neked is! :-)
Van már ps4-ed???
SirAndrish: Vmikor szakíts rá időt.Ha ráérzel nagyon komoly tud lenni!!!Komolyan. :-)
Bár ha ismered a "tdu"-t akkor van fogalmad róla. :-)
Van topikja is itt,abba csak számítógépesek írnak,de nagyon korrekt játékosok.Ha egyszer véletlenül úgy alakul..olvass be oda! :-) -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #709 üzenetére
Köszi! :-)
Ha teheted vmikor próbáld ki a crew-t.Szerintem nagyon jó!!
Jó versenyek vannak benne és nagyon sok gyűjtögetés.Nekem való. ;-)Ha láttok vhol jó árban tdu2-t kérem írjátok meg.Ti rendszeresen olvassátok a ps topikokat.
Tegla: Esetleg egy uncharted 3-ra nem vetemednél?? :-) Vmikor megadta a plusz.
-
Elims
veterán
Ennyi. :-)
Ps3-ra hallottam egy nagyon jó játékot.Test drive unlimited 2.Ismeri vki?
Azt mondták,hogy egy az egyben the crew.Kellene egy kis megerősítés és én is elővenném hosszabb időre a 3-ast.
A múltkor elővettem egy kis gta-ra és mindkét joy teljesen le volt merülve.. :-/ Tönkre fognak menni bennük az akkuk. :-/
Jó lenne használni kicsit vmi jobb játékra. -
Elims
veterán
Boldog Új Évet!! :-)
Na,tényleg belehúztál!
Összességében hogy tetszett??A last of us nem rossz,sokan az egyik legjobbnak tartják.
Szerintem meg kicsit parás.Filmen jobban szeretek izgulni mint játékban.Utóbbi felhúz.
De az biztos,hogy nagyon szép,nagyon jó sztorija van és nagyon össze van rakva!Aki szereti a műfajt annak kötelező!
Ha te is szereted szerintem vedd meg 4-esre.Vmelyik oldalon sokáig 9-10$ volt. -
Elims
veterán
válasz
supercow #696 üzenetére
7hónap alatt nem tudtad kipróbálni?? :-(
Az asszony gondolom örül neki. :-)
Mire a géphez érsz a gyerekek szétjátszák magukat rajta. :-)Remélem "szerencsétek" lesz és a kisebbik kinövi majd. :-(
Ha sikerül kipróbálnod,írj majd egy-két szót (legalább az uncharted-ről),neked hogy tetszik?Szerinted milyen?
Kíváncsi vagyok mások véleményére,hogy megtudjam,az én véleményem is ugyanolyan vagy csak elfogult vagyok. :-) -
Elims
veterán
Egy kis akármi:
Console corner/ps4/mad max akció. 7.500Ft.
Gondoltam vhogyan el kellene hozni 7e-ért vagy legalább a postát megúszni. :-)
Felhívtam,angol nyelvű játék/borító/2-es régió kérdés és jött a lényeg.Az alku. ;-)
Nem is engedte végigmondani,mert úgymond elengedte a futárköltséget.Azt mondta az ember,hogy 6e Ft. felletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.
Ennyit szerintem megér. :-)Ha vki keresné ne a console corner oldalon keresse,ott nincs fent.jofogas vagy hasznaltkonzol.net.
-
-
Elims
veterán
Biztos kell majd egy-két óra a xbox átállásra. ?
Tegla: Nagyon ajánlom! :-)
Ha belemelegszel legalább olyan jó mint a black flag.A unity-től érezhetően jobb,pedig az sem rossz.
Sajnos ebben is vannak bug-ok.. :-/ de azokat leszámítva nagyon el lehet vele lenni.A magyar nyelv csak hab a tortán. :-)
Megpróbálom ezt is platinára megcsinálni. -
Elims
veterán
De legalàbb megkaptad.Azt gondoltam,hogy vmi ismertebb helyről vetted.Akkor problémàsabb lett volna a csùszàs.
Tegla: :-))))
Van itt vki aki jàtszott a syndicate-tel?
Egy pàr hete ezzel jàtszom.Nagyon tetszik pedig van benne bug bőven. :-//Kòla. :-)
Emlékszik vki a régi kòla összehasonlítò tesztre? '93-94 felé volt. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #661 üzenetére
Hihetetlen!!! :-))))
Ebből a szempontbòl nagy màzlid van!! :-))) Biztos màsban is. :-)SzGergely: Honnan veszed?
Supercow: Na milyen??Hogy tetszik??? :-)
Joy,menü,stb.? -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #659 üzenetére
A jatekaim.hu-t nézve ez is pikk-pakk 10e körül lesz.Teljesen igazad van.
Baràtnődnek hogy tetszik a gép?? :-) -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #656 üzenetére
Nem gond,nekem biztos több lesz.
Azt hittem ma màr nàlam lesz. :-/
Ha neked màr megvan,írj pàr szòt légyszives.Leslieke: Vedd meg mellé. :-)
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #653 üzenetére
Roppant fasza. :-///
Ezt màr most tudjàtok?Még nincs is meg a jàték. :-(
Elhiszem csak nem kicsit gàz ha így lesz.Supercow: Tetszeni fog!!! :-)
-
Elims
veterán
Megvagyok persze. :-) Nincs semmi.Ha vkivel vitàm lett volna bàrmekkora is,nem hanyagolnàm a fòrumot.
Egyre kevesebb az időm,màr nem tudtam lépést tartani azzal a pàr topikkal amiket olvasgattam.Na meg màr nem is topik a topik sokkal inkàbb chat.
Ha több időm lesz visszanézek.
Egyébként sajnàlom,mert biztos sok jò dolgot írtatok,akciòk/okossàgok,stb. :-/MrHitoshi: Azt mindenképp nyomd.Diploma utàn majd pihenhetsz kicsit. :-)
Nekem màr 4082 a ps4. :-/
SzGergely: "Az amúgy se lesz 8-10 óránál hosszabb élmény."
Ezt mire érted??
Kb. kedden fogok érte 3x e-t adni,ne szomoríts el. :-( -
Elims
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #634 üzenetére
Szia!
Én is uncharted-es gépet veszek,de remélem lesz jàték nélkül is,abbòl egy gyűjtőit veszek külön.
Hogy àr/érték arànyban megéri-e?Nem hiszem,de mivel uncharted-es így nem kérdés.Most làtom..a mùltkor megbeszéltük a témàt Crue-val.Persze nem a topikban.
-
Elims
veterán
Crue: Erről írhatnál itt pár szót. Tényleg csak annyit.
Meddig voltatok együtt?Te mennyire vagy "függő játékos"? :-) Zavarta a konzol (volt feleség)?Próbált ő játszani? -
Elims
veterán
De egy rohadt mocskos egy rendszer ez a ps4 rendszer!!
Megveszek egy lemezt több mint 20e Ft-ért.Ezzel semmi gond nincs elvégre egy Uncharted-ről beszélünk...de,hogy a winchester-en csinàlnom kell neki több 120!!!!!gb -nem elírtam!,szàzhùsz- helyet az màr több a soknàl!!!
Hùzzàk rà ezt a semmirekellő mocskot!!!
Bazzeg!!!az eszem megàll!!!
És ez semmi,de mire ez megvan (a mùltkor le kellett törölnöm az unity miatt) màrmint a felmàsolàs+letöltés (update) addig helyre jön a psn.
Most mit mondjak??? :-////////// -
Elims
veterán
válasz
Adam_Shepard #628 üzenetére
Mindig eldöntöm,hogy belekezdek,de vagy az assassins creed vagy a gta visz el. :-//
Tényleg,gta,te tervezed majd ps4-re megvenni? :-) -
Elims
veterán
válasz
Adam_Shepard #626 üzenetére
Én meg az assassins creed unity-re,de ha vmikor azt írnád,hogy menjünk a red dead online-ba,kipróbálnám. :-)
Még el sem indítottam a játékot. :-/ -
Elims
veterán
válasz
Adam_Shepard #624 üzenetére
Írj ha megérkezik. :-)
Egyébként játszod a red dead redemption-t? :-) Vmikor kíváncsi lennék rá.
-
Elims
veterán
válasz
Adam_Shepard #622 üzenetére
Beszarsz rà! :-) :-////
Senkihàziak lettek.Pedig régen nagyon szerettem őket.
Most sokkal megbízhatòbb pl. a konzolvilàg,konzol stùdiò,konzolok szervíze.Jò,persze ràjuk is van pàr ellenpélda,de közel sem ennyi.Én a mùltkor a gamesoft-tal jàrtam meg.Tőlük rendeltem meg az uncharted collection-t.A special edition pàr ezerrel olcsòbb volt mint màshol,így nàluk rendeltem elő,kàr volt.
A végén annyira jött ki az àr mintha bàrhol màshol rendeltem volna.Telefonon kérdeztél ràjuk vagy email-ben?
-
Elims
veterán
"Az már soha nem lesz új."
Bocs,ezt elírtam.Nem "új",hanem bontatlan akart lenni. :-)
Da Shep: Nem tudom,hogy mi lett ezzel az üzlettel.Ki vannak fulladva..Régen nagyon szerettem őket és kivétel nélkül csak tőlük rendeltem,c64/dc,ps1/ps2-reszinte csak tőlük rendeltem,soha nem volt semmi gond.Tény,hogy drágábbak voltak picit a többiektől (mondjuk akkoriban nem is volt ennyi konkurencia),de teljesen megbízhatóak voltak.Mára meg...Én már biztos,hogy 10fillér forgalmat nem bonyolítok nekik.
Írj,ha megérkezik.Csak nehogy vmi sárga kazettás vmi legyen a dobozban. ;-)) -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #617 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #615 üzenetére
De látod,hogy majdnem mégis. :-))
Off topik.Gondolkoztam én is a legelső estén ezen az adományozáson a prohardver felé,de jól tettem,hogy nem kattintottam a végén..annak a jelnek mindenképp ott kell lenni a neved mellett?
Volt már egy oldal ahol emiatt nem adományoztam,pedig mai napig szeretem az oldalt.
Esetleg ki tudod vhol kapcsolni? -
Elims
veterán
válasz
Adam_Shepard #613 üzenetére
Melyikre gondolsz?Az 576-osra?Végül nem írtam email-t,mert átgondoltam a dolgot és jobbnak láttam ha nem húzom magam fel ezen. :-)
Miket rendeltél?Honnan?
-
Elims
veterán
válasz
Adam_Shepard #611 üzenetére
Pedig pöröghetne keményen..több téma lehetne itt inkább.
Mint ez a mostani téma is a ps3-as topikból.
Csak kivették a lemezt és vissza. :-))) Az már soha nem lesz új.Soha. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #599 üzenetére
Nekem színarany halak. :-)) Nagyon szépek!!
Ezt az 5-10évet ùgy írtad mintha 50-100-at írtàl volna. :-))
Az nem sok. :-(
Buta kérdés lesz..miért pont ezek?Van pàr fajta,nem?Honnan jöttek ezek neked? -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #597 üzenetére
"...a lakásunk éke lesz hosszú-hosszú évekig..."
Mondasz vmit.. És a halak? :-) Ők meddig bírjàk?Mennyi ideig él (kb.) egy ilyen aranyhal?
Azokat biztos ùjra meg kell venni és biztos vagyok benne,hogy nem 200Ft. darabja... -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #592 üzenetére
Le a kalappal!! :-)
Honnan lested a környezetet?
Tényleg szép! Én biztos nem tudnék ilyet összehozni.
Csalàd nem ellenkezett az anyagiak miatt?Mégsem egy pàr 10e Ft-os vmi... -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #590 üzenetére
Most írjam azt,hogy ez egy gyàri windows hàttérkép?? Igen bmeg azt írom!
Nagggyon Szééép!!!!!
Mik azok a színAranyhalak benne?? :-)) Honnan vannak a kövek??Honnan van a homok(?)?Hogyan csinàltad a hullàmos aljàt??
Mennyibe kerül egy ilyen??Meddig tartott összerakni??
Mostmàr értem,hogy jàték helyett hol vagy!!Tàgra nyílt szemekkel bàmulod ezt a Csodàt éjjel-nappal!! :-))) -
Elims
veterán
Én sem,de megvannak még a lemezek. :-)
Ezt a lemezt aztán felváltotta a pendrive -ami ment a dvd lejátszóba- most meg jött a ps3 media server ami rögtön a tv-re nyomja a filmet.Nem kell másolgatni,írogatni csak nézni. :-)
És még egy 10-25gb-os -akár 3D-s- mkv-t is akadás nélkül játsza le.Még tekerhetek is benne.Persze tudom,ez leginkább az internet sebességétől függ..De pl. ps3-on ps3 media server-rel sem tudtam akadozás nélkül lejátszani egy komolyabb mkv-t.Csak sima 1-2gb-os dvix-eket bír el. (amikor még képcsöves tv volt.) -
-
Elims
veterán
Most akciòs a ps4 tomb raider (is).
Megvettem.De lehet,hogy kàr volt.
Én(!!) nem sok vàltozàst veszek észre a ps3-as és ps4-es verziò között.Komolyan.
Aki gondolkozik a ps4-es tomb raider vételén és kijàtszotta -és meg is van- a ps3-as verziò- ne vegye meg ps4-re.
Tény,hogy nagyon jò jàték és miden perce jò,de ez fölösleges pénzkidobàs lenne.
Inkàbb jàtszàtok végig mégegyszer ps3-on és annyi.Persze aki a tròfeàkra megy az megveheti.Kb.4e Ft.
Szerk.:
Bogyi: Komoly szàguldàs van benne... :-)))
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #566 üzenetére
Így gondolod?Én nem teljesen. :-)
Szerintem lesz még a ps3-nak kb.1.5-2éve és utàna hùzzàk le a redőnyt.
Sokan nem tudnak -anyagilag- vagy nem akarnak -még most- vàltani ps4-re és ezt tudja a sony.
Nem fogjàk hagyni elveszni azt a réteget.Az is pénz. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #563 üzenetére
Ezt mindenképp megnézem!
Köszi!! :-)Bogyi: Supercow jewel programjàt megpròbàlom.
Van azon kivül màs??És ha màr ps3 off topik..Szerintetek -tudom,ez mind csak fikciò,de- meddig fog "életben lenni" a ps3?
Szerintetek mikor jön el az az idő amikor màr csak a fifa-kat fogjàk kiadni a gépre? -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #558 üzenetére
Fb-s candy crush?Az vmi facebook-os akàrmi?
Mire jelent az meg?
Angry birds kizàrt. :-/ Màr pròbàltam neki telefonon/ps3-on is."...csak éjfélkor kiabáltam torkom szakadtából hogy "gránááát, füüüüst""
:-DDDDD
Ő ekkor ott volt melletted?? :-)))
Panelban ez komoly tud lenni. :-))))Tegla: Folyamatosan az asztalt verem.De nem akarom kicsinàlni...vhol végülis igaza van,mert napközben elég keveset vagyunk együtt.De "függő" vagyok na.. :-/ Nem akarok ebből leadni.Jò vele kikapcsolòdni.
Tegnap kicsit durvàbban ràförmedtem.Pont egy heist finàléban voltunk és beszél nekem apròsàgokròl.A vàlaszom nem tetszett neki.Ő ugye csöppet sem tudja,hogy milyen "fontos" résznél voltunk és olyankor elég csak egy félrepillantàs és négyen kezdhetjük az egészet majdnem elölről. :-/Gondoltam màr arra is,hogy abba kellene hagyni az egészet,de vhogy nem akarom.
Vmi -szerintem nem létező- középùt kellene. :-/
Baràtnő csere meg kizàrt..Egy baràtom csinàlta meg azt egy-két évvel ezelőtt,hogy egy ùjdonsült csajt elvitt magàhoz és még a lényeg előtt bekapcsolta a gépet és jàtszani hívta a csajt,majd bevallotta neki,hogy ő sokat jàtszik.
A lànynak nem tetszett ez,erre ő kirakta.
Így is lehet.. :-) De azòta sincs baràtnője. -
Elims
veterán
válasz
Bogyi007 #556 üzenetére
Amikor voltàl olyan kedves és segítettél nekem a legfontosabb lemezes jàték megszerzésében.
Akkor mondtad,hogy gubanc van vele.Kevésbé voltàl megelégedve mint most. :-)
Biztos megjavult. ;-)De inkàbb lapozok..
Tegnap megvettem vita-n a mahjong-ot a baràtnőmnek hàtha ràkattan.Pròbàltam a kezébe nyomkodni a gépet,nem sok sikerrel. :-/ Ill. semennyivel. :-/
Este ment ugyanaz a téma.Volt kb.10perc szòkirakòs 2. aztàn durcàskodàs.
De egy gta-t nem hagyhatok abba a finàlé előtt. :-/
(Most az egyik heist duplàn fizetett.)
Később aztàn jòl "kiengeszteltem" és minden O.K. lett,de,hogy szinte mindig ugyanaz a téma.?Hihetetlen.
És nem is az zavarja leginkàbb,hogy jàtszom hanem az,hogy közben beszélek is és ő nem tud hozzàm szòlni.Ti tényleg szerencsések vagytok. :-)
-
Elims
veterán
válasz
supercow #545 üzenetére
:-DDD
SirAndrish: Nem haragudott meg,hogy ajàndékot eladtàl?
Az a màsik szar kenterbe veri amit te és Bogyi fogdos.
Oda-vissza alàzza azt a két "nagyon pöpec" rendszert. :-DDD
Csak jelenthetnek ennek a hulladéknak ami itt van a kezemben és villàm mòdjàra csinàlja amit akarok. ;-))Bogyi,tavaly nem teljesen ez volt a véleményed a win telefonròl... ;-)
SirAndrish meg egyszerűen nem vallja be.Vagy mazochista és még mindig azzal a szutyokkal szivatja magàt vagy titokban màr réges rég almàt fogdos és ossza itt az okossàgot. ;-)Levente: Rakd ùjra az egész rendszert.Én most vagyok tùl raja és eddig minden O.K.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #541 üzenetére
Így könnyű! :-))
És amikor -ha eladtad- nem mondta a magáét?Bogyi: Szerencsések vagytok,na. :-))
Supercow: Köszi!! Azt a jewel-t megnézem,a többi biztos felejtős. :-( Amiben már vmi bábu van -legyen az akármekkora- az kizárt. :-/
Vmi tetris szerű vagy félkarú rabló nincs ezekre a kézi konzolokra?
Számítógép kizárt,nem vinne el semmit sem (sima pentium 4,2gb ram.Most "újítottam" be. :-) )."...nem tudom irányítani"
Az assassins creed 1-et én is próbáltam 5percnél vmivel hosszabb ideig és ugyanezt mondtam,nem tudom irányítani.
A gyerekek nem próbálták még nyomkorászni? :-)
-
Elims
veterán
Én mutogattam neki több jàtékot,de abszolùt nem érdekelte.Kicsit sem. (Mint engem a facebook)
Így részemről ez esélytelen. :-(
Ti szerencsések vagytok SirAndrish-sal + pàran a ps4 topikbòl,hogy gond nélkül elfogadja vagy akàr jàtszik is! :-) Sőt(!),írtak olyat is,hogy vmi ilyen ajàndékot kaptak vmilyen alkalomra.A gta témàban viszont teljesen igaza van.
"...semmi különbség, ezért kellett a ps4 is?"
Nincs meg az aràny:
Ps3-ps4 gta különbség---ps3/ps4 àrkülönbség.
Nem szebb annyival. (Ezzel nem azt mondom,hogy nem szép,dehogynem,nagyon is,de ps3-on is nagyon mutatòs :-) )SirAndrish: Nektek ilyen szempontbòl komoly màzlitok van a csajjal. :-)
Ti még ketten is szoktàtok,írtad.Supercow: "...DS-en valami Jewel cuccot."
Erre soha nem gondoltam volna!!
Nagyon köszönöm az ötletet!!!!!! Tényleg!
Van ds-em,van psp-m+van vita-m is,ha vki tudna vmelyikre ajànlani vmilyen szòkirakòshoz hasonlò egyszerű jàtékot Nagyon megköszönném!! (Megyek a topikba is érdeklődni..)
Nem kell bonyolult (vàrosépítős kizàrt),egyszerű legyen (nem azért,mert buta nő,van egy pàr diplomàja),ilyen foglalja le a legjobban."...lassan elfogadja és akkor inkább nem is jön zaklatni."
Teljesen nem fogja elfogadni. :-/ Nekem is ezt mondja màr hònapok òta,"Engem màr nem érdekel,nem idegesítem magam miatta.",dehogynem(!),mindig eszi a kefét amikor meghallja a ps bekapcsolò csippanàst...
Ds-en melyik az a jewel cucc?Meddig szokta lekötni?
Nem zokta ritkàn felhànytorgatni,hogy ő csak azért ül le nyomkodni azt a "szart" (ezt most idéztem,nem a gépre értem),mert nem akar unatkozni.? -
Elims
veterán
válasz
supercow #535 üzenetére
Tùdom!! :-DDDD És olyankor az a legnagyobb gàz -olaj a tűzre- amioor visszakérdez és lila gőzöd nincs a témàròl! Na akkor jön ùjra a szòban forgò téma. :-)
Vhogy rà kellene kattinani a gépre,de erre az esély erősen nulla.
Ami meg engem tud picit "felzaklatni" az az,hogy mondjuk gta online,nagyon fontos heist/küldetés,nyomjuk együtt,mki fontos dolgot csinàl és egyszer csak szòl,hogy nézzek meg vmit a monitoron -ő éppen a facebook-on van-,mert,hogy az mennyire fontos.. :-/ :-)
Szoktàl online jàtszani?Akkor még pause-àlni sem lehet.. :-/
-
Elims
veterán
Szerencsés vagy. :-) Én biztos,hogy nem tudnàm ràvenni semmilyen formàban.Max. annyi,hogy elrakja a joy-t a helyére (uncharted 3 - explorer edition doboz teteje).Ott pihen az éppen aktuàlis (amelyik fel van töltve) ps3-as joy is.
Hogy vetted rà,hogy pròbàlja ki???Mi volt a legelső lépés?
-
Elims
veterán
A téma,a barátnő és a ps játékidő=kisebb balhé.
Ps4 topikból.Koho: Nálunk egy az egyben ugyanez a helyzet!!! :-DDDDD
Kivéve ezt a részt: "Mindenből kiveszem a részem: mosogatás, takarítás stb... "
Vannak ugye női dolgok,én nem avatkozom ilyesmibe. ;-)
De a többi írásod egy az egyben igaz. (ps3 topikban is vagyunk így páran.)
Én hköznap kb. 18-tól nyomom 20-ig -kivéve pár ritka napot,hvégén többet nyomom ha éppen nem megyünk el vhova.Most éppen beszél nekem a barátnőm,de nem írom ide,hogy mit. ;-) Nem,nem beszél "csúnyán",más a téma.
Most meg szómenése lett... :-/ :-)Én ezt úgy oldottam meg,hogy ez van és kész.
"...hogy figyelj, nem fogok játszani, ha kitalálsz valami értelmes programot!"
Ezt inkább neked kellene. ;-)
N@idia: "Mellesleg a nők nem azt utálják, hogy játszol, hanem azt hogy ezt ők gyerekesnek tartják."
Bizony így van! :-/
Nálam ez áll a háttérben.
Én külsőleg legkevésbé "játékosnak" nézek ki... Még ami nagyot dob a "témán" az az,hogy felveszem a head-set-et és beszélgetek gta közben.Ettől nagyon irtózik,de tűrtőzteti magát.Levente: "...mondd meg, hogy mit csináljon amíg te játszol, mert ha le van foglalva akkor békén hagy."
Én ezt csináltam!! :-DDDDD
Telefon,szókirakós 2.Az le tudja foglalni 1-2órára vagy a facebook. ;-) -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #526 üzenetére
Engem az nem nagyon izgat,ha màs neve van ott,viszont az biztos,hogy ha én üzletelnék azzal a vkivel az énnevem is kiírnà. 100%.
Mondjuk azt mondanàm,hogy "Holnap befizetem a pénzt a szàmlàdra." ő pedig biztos kiírnà,hogy "jegelve Elimsnek holnapig".
Na hagyjuk ezt.... :-))) Azonnal elhajtanàm.Ill. megköszönném a lehetőséget.
Szòval ezért zavar ez engem.Ne kellen màr minden érdeklődéskor/fixre beszéléskor megírnom,hogy ne írja ki a "jegelve Elimsnek".Az,hogy az időt kiírja O.K.,ezt nem is firtattam.
-
Elims
veterán
Vki írja màr meg nekem legyenszives -illetékes lenne a legjobb-,hogy ha hirdet vki vmit,van rà vevő és kiírja a "kedves" eladò a hirdetés címébe,hogy jegelve "XY"-nak.
Miért teszed/teszi utàna azt,hogy kinek???????
Engem borzalmasan idegesít.Ha vkitől veszek vmit,elküldöm neki a pénzt ő pedig nekem az àrùt.
Szerintem ennyi.
Ha meg nincs pénz,nem üzenek,hogy rakd màr félre légyszives. De ha véletlenül mégis lenne ilyen vàsàrlò,az eladò pedig ebbe belemegy -mert biztos nem olcsòn adja és kivàrja azt az egy-két napot..- akkor miért írja ki a vàsàrlò nevét????
Én azonnal elàllnék a vételtől,keressen màsik madarat.Elsősorban illetékes vàlaszát vàrom,de a többiek is írhatnak.
((Most nézegetem a hirdetéseket és megakadt a szemem.Jegelve x-nek holnapig. :-//// ))
-
Elims
veterán
Nem hittem ma a szememnek. :-)
Megérkezett a sharp shooter-em. Kemény 2e Ft-omba került futàrral együtt.
Màr csak egy navigation controller kellene és belemennék a bioshock infinite-be.
Nem tudtok véletlenül vhol olcsòn? -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #508 üzenetére
Abban az időben maga volt a Gran Turismo. :-DDDD
-
Elims
veterán
válasz
Bogyi007 #487 üzenetére
:-)))
SirAndrish: Akkor màr inkàbb Pit Stop 2 ! ! !
Szerettem nagyon. :-)) Sok joy-t eltörtem közben..
-
Elims
veterán
"Nekem ha hetekig,honapokig all valamely konzolom,mert epp nem jatszom vele,akkor sem fordul meg a fejemben,h pl eladjam....nem ker mar kenyeret es a xarbol sem huz ki az ara,igy miert is adnam el?!"
Teljesen így vagyok ezzel én is. :-)) 100%-ig.
Tdriver: Te tudod. :-) Én leírtam a véleményem.
Esetleg nem lett volna jobb màr először is ps-t venni? -
Elims
veterán
Szerintem sok érte a 70e Ft. (én nem adtam volna érte annyit)
A jàtékok szàmàval nincs gond,mert van azért most màr jò pàr olyan jàték ami megfognà az embert.
A 4-es store felületén megnéztem az ùj elder scrolls trailer-ét és az àllam nyomtam fölfelé.
Iszonyat komoly!! :-) (de a gép még mindig nem ér 70e-t :-) ) +a witcher is jò lehet,driveclub,stb.Szerintem ha van mivel jàtszanod ràérsz megvenni jövőre is. :-) Persze te tudod. :-)
-
Elims
veterán
Ide írok.
Vannak màr 5e-kért is jàtékok ezzel nincs gond.A gond a gép àràval van szerintem.
Egyébként iggen hangos egy szerkezet. :-) Olyan a ventilàtor hangja mintha kint zuhogna az eső. (Zàrt ajtò/ablaknàl....) +a méretével vagyok egy kis gondban ugyanis az élére kellett àllítanom,hogy elférjen a tv mögött/mellett. :-/
Ja,mégvmi..a lemez. :-)
Sokan hurrogtàk a super slim ps3-at a hangja miatt.Én nem tudom,lehet,hogy kutyàkkal hallgattattàk :-)) ,de én egyàltalàn nem hallom hangosnak.Komolyan.Éppenhogy legyen hallani,nehezen,de ezt a 4-est rendesen. :-)
A lemezt ùgy pörgeti,hogy még az egész gép is zùg hozzà.Mint a régi orosz hàztartàsi eszközök. (Pici tùlzàssal,de tényleg olyan.
Nem,nem rezonàl hozzà semmi màs a szekrényen.)
Úgyhogy én igen erősen azt javaslom,hogy akinek van még pàr jàtéka amit nem jàstzott ki ps3-on először nyomja le azokat és utàna gondolkodjon el a vàltàson.
Addigra talàn lesz slim ps4.Ami fontos!Nem fikàzni akarom ezzel a gépet!!
Azért összességében olyan grafikàja van ami nem kicsit megàllja a helyét a XXI.sz-ban.
De tartom magam,nem éri a mostani àràt. -
Elims
veterán
válasz
donceleger8 #435 üzenetére
Szia!
A sony-t ismerve kizàrt,de ha vmikor kipròbàlnàd írd meg az eredményt légyszives. :-)
-
Elims
veterán
válasz
supercow #418 üzenetére
Olykor-olykor. :-)))
tDr1v3r: "kicsinál? Talán ez a legjobb szó rá."
Kb.,ez egy jò szò rà.Én inkàbb azt mondanàm,hogy zombivà tesz.
Én is kb. Ennyit alszom jobb esetben és bizony nekem is kevés,mert emellett egész nap megy a pörgés mind fizikailag,mind pszichikailag.Szerk.:
Tegla: Köszi!! -
Elims
veterán
válasz
Mister_X #408 üzenetére
Ez viszont teljesen igaz..
Lugosi: "Tudod mi a durva? Hogy ha belegondolok, hogy amennyi időt beletettem ezekbe, körülbelül egy plusz nyelvet felsőfokú nyelvvizsga szinten meg lehetett volna tanulni helyette ez alatt.
"
Sok mindent lehetne így számolni.Ha naponta csak 20percig fürödnék a 35helyett akkor a maradék időben bármit tanulhatnék és akkor pár év alatt... Dehogy. :-)
Te is ha tanultál volna,nem szórakoztál volna úgy ahogy.. :-) ;-)
Nekem többször eszembe jut a régi party-s korszakom -nem a diszkós- és párszor feltettem a kérdést,megérte? (anyagilag +1 komoly lakást/nyaralót biztos tudtam volna venni) És bizony mindig az a válaszom,hogy egyetlen percét nem bántam meg,az "Élmény" miatt. ;-)
Nálad ugyanígy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest