Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1660) AxBattler válasza .LnB (#1657) üzenetére


AxBattler
félisten

"Most viszont, hogy a témát mi lezártnak tekintjük, nem hagyom szó nélkül amit tegnap leműveltél. Azt szeretném leszögezni, hogy nem bizonyosodott be az igazam. És az ellenkezője sem."
Egyrészt Török, másrészt Gábor? :U

"Nagyon sajnálom, sőt a 11 évem alatt talán most sajnálom a legjobban, hogy figyelembe kell vennem a személyeskedés elkerülését. Bár megtehetném, hogy privátban írom ki magamból ezt, de az igazi az lenne, ha itt szedhetném darabokra amit te a fejemhez vágtál tegnap. "
Talán valaki pisztolyt tart a fejedhez? Semmiképpen se privibe vidd el a dolgot, ha már nyilvánosan toltál egy vitát, erre való a flame az OFF - a végén még azt állítanám a topikban, hogy "privátban megbeszéltük, nekem volt igazam". A hazug mindenemet. ;)

"Hazugságok, amit ráadásul utólag még értetlenkedéssel is próbáltál palástolni. Vádaskodás. És még folyamatosan folytattad is, amikor már nem is reagáltam rá."
Azt hiszem elég konkrétan megfogalmaztam a mondandómat idézetekkel, linkekkel (lásd 1, 2, 3), amire Te max. felháborodva dobálózol hazugságot, vádaskodást, túlzást emlegetve, kihátrálva. Ahogy érzed, de k* nem hat meg.
Ja igen, elfelejtettem: tényleg köszi a boxos cikket, de itt nem az volt a lényeg, hogy valóban használtál-e ilyet (ami azért nem egy elképzelhetetlen szcenárió), hanem az analógia, ti. hogy a cikked olvasói joggal reagálhattak volna nagyjából hasonlóképpen, mint Te a DS teszt alatt. Csak azt nem tudom, mi a f@xnak írom le ezt újra, amikor elsőre sem jutott el a tudatodig... mehh.

"Nem lett törölve semmi, nem történt moderáció. Én se kaptam semmit. Egy teljesen normális hangvételű beszélgetés során lett átbeszélve a dolog. Sőt én felvetettem azt is, hogy akkor legyen törölve az egész. Úgy, hogy azért legyen jelezve, hogy a törlés közös megegyezés alapján történt. Nem pedig azért, mert "elhallgattattak" engem. Nem lett, nem lesz.
Ti még is próbáltátok bizonygatni az elképzeléseteket."
Ha neked ez a normális hangvétel, akkor nem értem, miért vagy úgy kiakadva egynéhányunkon? Van egy sanda gyanúm, hogy a modiknak nem elsősorban a korrektség járt a fejében, amikor kinn hagyták azt a csevejt. ;]

"Semmilyen válaszra nem fogok reagálni a témával kapcsolatban a továbbiakban."
Szóval Te voltál az, aki az asztalra csapott, de végül Te vágod be magad után az ajtót.
Értem, no problemo. Igazából nekem is az jár a fejemben, hogy "jesszusatyaúristanminekíromitteztax@rt :W ", és legszívesebben az egész tegnapi napot töröltetném a f*-ba... szóval én sem ragaszkodom a továbbiakhoz.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.