- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogodj
tag
válasz
quadroracer #26944 üzenetére
Aha Nem rosz ötlet. Hát ha jelentkeznek megbeszélünk időpontot. Az eventet megírom mikor csináljunk akkor. De elöbb legyenek jelentkezők. Eddig én,Attila,És Jetirulez ha jönnek még akkor jobb lesz szntem az event-et csinálni. de ha nem lennék nagyon többen addig, akkor arra gondoltam h Vasárnap csinálhatnánk event versenyt is. Reméljük összejön
Reméljük jetirulez ráér Holnap 12 körül és akkor mehetünk ha nem is eventbe de simán alap gépekkel.De ha lesz valami Szólok majdd quadro. Amúgy köszönöm a Segítséget.Ui: Az event készítés kerül valamibe?? készítési díj? nevezési díj stb? vagy ez olyan mint a szobakészítés nincs semmi költség?
-
PaJa1
őstag
válasz
Bétában szinte akármilyen autót vehetsz, dugig vagy pénzzel. Quadroracer csak béta szerveren tud segíteni. Liveon harcolni kell.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Örülnék egy Hexannak. Nem rossz ötlet. Szívesen veszem a segítséged, mert még soha nem csináltam eventet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest