- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
BloodPandus
üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de Magyarországon egyetlen embert nem tudok, aki helyeseen tud írni. SENKIT! Ezt a volt irodalom-nyelvtan tanárom is megmondta, bár Ő csak magára értette. A magyar nyelv bonyolult, ez van. Ha valaki azt hiszi, hogy tud helyesen írni, akkor csak gondoljunk bele a hídnevek írásába, vagy az összetett szavakba...kapásból ki tudja, hogy hány szótag után kell kötőjelezni? Szerintem is. Ennyit akartam, remélem nem bántottam meg senkit. Engem is zavar, hogy sokan helytelenül írnak, de mivel én sem vagyok tökéletes, nem kötözködöm, csak ha már a felét sem értem valaki közleményének.
Hogy ne "off topic" legyen, szerintem sikerült elb*...elrontani a PT-t rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BMW topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs