Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Teljesen igazad van.
Én úgy látom, hogy JÓVAl több tuning cucc kéne (főleg festés). Én nem vagyok fejlesztő és nem is nagyon értek hozzá ,de szerintem nem egy nagy vaszizdasz lenne ezeket készíteni. (Egyik GS videóban valaki azt nyilatkozta, hogy valamelyik festés megtervezése fél nap... Ez azért kicsit vicces. Simán le lehetne nyúlni pár festést az NFS-ből, vagy csak google-be beírni egy kocsi márkáját és ott keresni valami és egy kicsit átalakítani. )
Autóból szerintem nem kell több, inkább pálya kell. Most ha jönne mondjuk 2 class7-es verda meg mondjuk 2 class5-ös, akkor mindenki a heteset venné és a másik kettő csak feleslegesen elpocsékolt idő volt. DE ha csak class7-es jönne akkor meg mindenki azzal menne, szóval ez egy ördögi kör

Valószínű most azért van olyan kevés játékos ,mert nyár van. Sokan nyaralnak,melóznak,strandolnak,stb. Én is ezen elfoglaltságok miatt vagyok most egy kicsit inaktív
Most indítom a gamet gyertek a ligára gyakorolni egy picit.

Új hozzászólás Aktív témák

- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Baldur's Gate 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest