Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN #9738 üzenetére
Teljesen igazad van.
Én úgy látom, hogy JÓVAl több tuning cucc kéne (főleg festés). Én nem vagyok fejlesztő és nem is nagyon értek hozzá ,de szerintem nem egy nagy vaszizdasz lenne ezeket készíteni. (Egyik GS videóban valaki azt nyilatkozta, hogy valamelyik festés megtervezése fél nap... Ez azért kicsit vicces. Simán le lehetne nyúlni pár festést az NFS-ből, vagy csak google-be beírni egy kocsi márkáját és ott keresni valami és egy kicsit átalakítani. )
Autóból szerintem nem kell több, inkább pálya kell. Most ha jönne mondjuk 2 class7-es verda meg mondjuk 2 class5-ös, akkor mindenki a heteset venné és a másik kettő csak feleslegesen elpocsékolt idő volt. DE ha csak class7-es jönne akkor meg mindenki azzal menne, szóval ez egy ördögi kör
Valószínű most azért van olyan kevés játékos ,mert nyár van. Sokan nyaralnak,melóznak,strandolnak,stb. Én is ezen elfoglaltságok miatt vagyok most egy kicsit inaktív
Most indítom a gamet gyertek a ligára gyakorolni egy picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest