Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Én azóta szinte egy percet sem gémeltem mióta ennyire lecsökkentették az 1 versenyért kapható RP-t. Egyszerűen értelmetlenség játszani a PT-vel. Körözgetek 12 percet erre a végén kapok 400 xp/rp-t. Na így fejlődjön az ember fia. Szerintem sokan abbahagyták a PT-t emiatt, csak a fanatikus kemény mag tart ki mellette (direkt nem írok neveket, amúgy tudnék). Mindig ezt mondom és most is, hogy egy játéknak kikapcsolódást kell nyújtania (igen és ehhez hozzátartozik, hogy normális ütemben fejlődsz, ne pedig 24/7-ben kelljen előtte ülni). De a PT ezzel a fejlődési sebességgel csak felb@sz. Meg akárki akármit mond egy NFS sorozaton (igen ezzel példálózom
) "felnőtt" gémernek igenis kevés kocsi, pálya és tuninglehetőség van a PT-ben. Jöhet az "akasztás"!
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) "felnőtt" gémernek igenis kevés kocsi, pálya és tuninglehetőség van a PT-ben. Jöhet az "akasztás"!