Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Én azóta szinte egy percet sem gémeltem mióta ennyire lecsökkentették az 1 versenyért kapható RP-t. Egyszerűen értelmetlenség játszani a PT-vel. Körözgetek 12 percet erre a végén kapok 400 xp/rp-t. Na így fejlődjön az ember fia. Szerintem sokan abbahagyták a PT-t emiatt, csak a fanatikus kemény mag tart ki mellette (direkt nem írok neveket, amúgy tudnék). Mindig ezt mondom és most is, hogy egy játéknak kikapcsolódást kell nyújtania (igen és ehhez hozzátartozik, hogy normális ütemben fejlődsz, ne pedig 24/7-ben kelljen előtte ülni). De a PT ezzel a fejlődési sebességgel csak felb@sz. Meg akárki akármit mond egy NFS sorozaton (igen ezzel példálózom
) "felnőtt" gémernek igenis kevés kocsi, pálya és tuninglehetőség van a PT-ben. Jöhet az "akasztás"!
Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 11
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) "felnőtt" gémernek igenis kevés kocsi, pálya és tuninglehetőség van a PT-ben. Jöhet az "akasztás"!