Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• UnConnecteD

senior tag

na, emberek. ma majdnem eldobtam az agyam.

ugye par honapja szo volt arrol, hogy regebben a Trackmania-ban, az volt a kiraly, aki sokat versenyzett, tehat minnel hosszabb tavot, es sokat cheat-eltek kor alaku palyan jaratva a kocsit korlatlanul.

nakeremszepen, ma PONT EZT lattam a PT-ban :D

eppen fejlesztgettem a Panama-t, amikor vegre talaltam egy olyan szobat, ahol egy kicsit jobb szinten volt a kocsim. szoba neve : All ready autostart volt. bent egy inposeek nevu csako, akinek hiaba koszongettem, le se szart, ekkor meg nem tudtam, mennyire trukkos csavorol van szo. bejott egy stallionos, elindult a meccs, termeszetesen elhuztam, es kicsit megvartam mindig a stalliont, hogy a kovetkezo futambol nehogy kilepjen. de furcsamodon a masik panama az lemaradt. a harmadik futamban mar figyeltem, es lattam, hogy a rajtnal ugyanugy nekimegy a falnak, mint az elozo futamokban, eloszor azt hittem bena, de aztan rajottem, hogy a csavo OTT SINCS! :D

tehat, fogta, nyitott egy szobat, wangan palya, maxplayer 3, ghost on, round5, rarakott egy felteglat a gazpedaljara, es elment csajozni, melozni, tanulni, akarhova, es varta a jelentkezoket. probaljatok ki, hogy egy panama meddig megy, mondjuk 2 perc alatt, ha csak a gazt nyomjatok, semmi mast, neki olyan 9% handling, 190 mph max speed-del, majdnem az utolso nagy alagutig elvitte a gep a kocsit, szerintem kaszalt par ezer RP-t.
    gondoljatok bele, ha mondjuk 24 oran at igy megy, az mennyi pont lehet.

hat de bazz, ha valaki mar jatszani is lusta, akkor mi a fenet keres ott ? idioooota :U

Új hozzászólás Aktív témák