Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
na, emberek. ma majdnem eldobtam az agyam.
ugye par honapja szo volt arrol, hogy regebben a Trackmania-ban, az volt a kiraly, aki sokat versenyzett, tehat minnel hosszabb tavot, es sokat cheat-eltek kor alaku palyan jaratva a kocsit korlatlanul.
nakeremszepen, ma PONT EZT lattam a PT-ban
eppen fejlesztgettem a Panama-t, amikor vegre talaltam egy olyan szobat, ahol egy kicsit jobb szinten volt a kocsim. szoba neve : All ready autostart volt. bent egy inposeek nevu csako, akinek hiaba koszongettem, le se szart, ekkor meg nem tudtam, mennyire trukkos csavorol van szo. bejott egy stallionos, elindult a meccs, termeszetesen elhuztam, es kicsit megvartam mindig a stalliont, hogy a kovetkezo futambol nehogy kilepjen. de furcsamodon a masik panama az lemaradt. a harmadik futamban mar figyeltem, es lattam, hogy a rajtnal ugyanugy nekimegy a falnak, mint az elozo futamokban, eloszor azt hittem bena, de aztan rajottem, hogy a csavo OTT SINCS!
tehat, fogta, nyitott egy szobat, wangan palya, maxplayer 3, ghost on, round5, rarakott egy felteglat a gazpedaljara, es elment csajozni, melozni, tanulni, akarhova, es varta a jelentkezoket. probaljatok ki, hogy egy panama meddig megy, mondjuk 2 perc alatt, ha csak a gazt nyomjatok, semmi mast, neki olyan 9% handling, 190 mph max speed-del, majdnem az utolso nagy alagutig elvitte a gep a kocsit, szerintem kaszalt par ezer RP-t.
gondoljatok bele, ha mondjuk 24 oran at igy megy, az mennyi pont lehet.hat de bazz, ha valaki mar jatszani is lusta, akkor mi a fenet keres ott ? idioooota
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest