Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #8295 üzenetére
bazz
Creative a gyerek
nem magamra célzok
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Így van! Tegnap nyomtam vagy 30 Wangát inposeek szobájában, valóban ezt csinálja!!!
APROPÓÓ!!!
Wanga.. Tegnap írtam, hogy fullos Panamával, full backpackal, és Acceleratio bitchel mentem 1.40.4-et.. Tegnapra szedtem össze magam annyira(mint állat) és vérző szívvel vettem e vettét!!Azonnal fullra tuningoltam.. és voila.. Wangán 1.39.. ÉS VOLT 360 km/h is!!!!!DE a laprekordnál csak 352-t mutatott!!!!!Aztán jött egy panama.. és ógy ott hagyott,mint a xart, SŐT 2szer nekiütközött a falnak, és ment 1.39.X-et, jobbat pár tizeddel mint én.. HÁTAFAXOM...
Mit rontok el???
Maci!!Gyere wangázniiiii!!! -
Dr. Romano
veterán
válasz
Eléggé olcsójános megoldás ahogy a csávó "játszik"...
Ha gyorsan akarna jó verdát magának egyszerűbb lenne AP-t vennie és nem kéne baromkodjon, hogy betámasztja a gázt stb... A másik meg hogy ha többször egész nap így menne nála a játék lehet megérné inkább AP-t venni, hisz a villanyszámlája is annyiba lesz
Szvsz ez nem csalás hanem lamerség...
-
ABnormal
őstag
válasz
én is játszottam vele,de nemcsak ő az egyetlen,van egy srác, "...[BRA]" detto ugyanez... ( a teljes nevére nem emlékszem )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest