Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Gratula!
Átéltem 1x én is milen a "csúcson" lenni ,a tökyó hájgvéjen destroyerrel 1 pár mp ig world recorder voltam
Tegnapi fagyás orgia mellett azért megtapasztaltam ,hogy milyen sokan a hangár pályán sliderezni - olyan szépen lekoccolják(elqrják) a nehezen szerzett pontokat öröm volt nézni
A szobában meg lehetne pl fix kamera és sorban(akár 2 sorban) egymás mellé a kocsikat ,mert így nem igazán kivehető melyik verda ,kihez tartozik max nyomkodom a forgatás gombot.. A cset dolgot is nehezen szokom meg ,pedig már szerteszét szineztem meg minden ,de nagyon kicsi lesz az esélye így ,hogy spant talál a jómunkásjátékos ,mert nincs idő társalogni (SE) /egyszóval személytelenné válik/! Tudom ,ha nem tetszik akkor=hanya-ganya ,meg ne fikázzam mások munkáját ,ha nem tudok jobbat-ez szimplán 1 vélemény!
Valaki már 2-3 freeze után shift+del kombót eszközli ,én még kitartok 1 ideig ,max megyek a többiekkel más gaméban lámulni..
De tényleg néha jó kikapcsolódás 8 óra gálya után a pt(most még!) ,sőt ha összefutok jófej külföldiekkel is,akikkel jókat mérközhetek és TÁRSALOGHATOK/ismerkedhetek ,me' ugye épp az a lényeg ,hogy emberekkel játszok s nem szkriptelt botok ellen.Gridet vártam ,de az CSAK szép lett szvsz-persze kinek a pap kinek a paplan
Új hozzászólás Aktív témák

- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest