Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Nem feladni, biztos lesz olyan futam, ahol összejön egy jobb társaság. Én mindig keresem az olyan szobákat, ahol E_F -esek nincsenek. Bár már volt olyan hogy egy B-s gondolta, hogy lebosszulja a mezőnyt. Sőt nekem olyan is volt, hogy én vezettem, mögöttem karambol és a gyerek beírta, hogy most vége a csávónak. Szépen letudta büntikéjét és beállt várni. Mikor közeledtem elkezdtem veszettül hellozni, meg hogy ne érjen hozzám. Nem is moccant, de akik utánam jöttek, azok nem úszták meg. Mindig mikor utolértük csinálta a tömegkarambolokat. A 3-4 bünti után beállt velem draftolni. Ha utolértünk valakit szépen elém ment és kilökte az illetőt. Ezt eljátszotta majd a fél mezőnnyel és mikor vége lett a futamnak még várta hogy köszönjem meg neki, mert tisztította az utat. Mondtam neki hogy jó ügyes vagy, de többet azért ne csinálj karambolt. Utána érdekes mód kidobták a szobából, visszajött, de akkor is repült.
Szóval vannak állatok, de néha akár még segíteni is tudnak. Az a kellemetlen, ha téged néznek céltáblának. Akkor mindig el kell bújni valaki mögé és imádkozni.Most volt egy szép ctf bug. A szobakészítő kapott egy ctd és utána nem számolta a pontokat. Akinél volt a zászló az hiába borult fel nála maradt a zászló. De a kapun is hiába ment át nem változott a kapu helye.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen légkondit a lakásba?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Warhammer 40.000
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest