Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Elméletileg nem lehet csalni. Nem túl sokat írtál a körülményekről. Néha előfordul speedbug, de azt főleg azonos körülményeknél lehet egyértelműen megállapítani, sok-sok kör után. (pl. a hibátlan köridejeid hirtelen egyik futamról másikra sokat romlik (másodperceket) minden ok nélkül, az általában speedbug okozza),
Szerintem most nem ez az eset lesz. Egyszerűen jobb voltál náluk
Sokszor van ez, hogy inkább csalónak nevezik a másikat, mint hogy bevallja, hogy most ő volt a gyengébb. (ugye senki se szeret veszíteni)ui. Úgytűnik nem volt jó ideje CTD-m, pedig semmit nem csináltam a géppel. kb 15-20 CTF futam óta nem történt meg ez a szörnyű esemény. pedig 5-nél több versenyt mostanság nem bírt ki a játék windows asztal meglátogatása nélkül. Lehet Invictusék csináltak valamit?

CTF az utóbbi időben kicsit lagosabb lett. Ha a zászlóval átmegyek a kocsival a sárga füstök közt néha 2-3 másodpercbe tellik, hogy érzékelje a játék, hogy tényleg átmentem a megfelelő helyen, és csak ezután rakja ki az új pozícióba a kaput. Zászló átvételnél is néha lassú a játékreakció ideje. Régebben nem volt ilyen. Ez csak nálam van így, vagy másnak is vannak hasonló a tapasztalatai CTF-nél?
Új hozzászólás Aktív témák

- Használt / Felújított Dynabook Satellite Pro C40-G Intel Core i5-10210U 8 GB RAM 256 GB S
- APNX V2 fehér számítógép ház - ÚJ - Csomagküldés az árban!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Prémium High-End Házimozi Szett Sony QS, Wharfedale Evo és Tannoy összeállítás
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor van ez, hogy inkább csalónak nevezik a másikat, mint hogy bevallja, hogy most ő volt a gyengébb. (ugye senki se szeret veszíteni)