Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
PepeDon
üzenetére
Be kell valljam, én is kipróbáltam egy-két trükköt, hogy néhány órával megtoldjam a valós játékidőt
. Persze rövid idő után mindig ledobott a játék és a login képernyőnél kötöttem ki. Megérdemeltem. Annyira pofátlan meg azért nem vagyok, hogy ilyen szembeötlő módon, a lobbyban csaljak.
Így végül maradt az egyenes út. Még az otthoni gépre is felraktam a játékot, pedig azon minimumon is szaggat, ezért csak practice-ben tudtam tolni, hogy ne rontsam el más szórakozását.
Azért az így elért B-V --> A-IV ugrás önmagában sem rossz. A 10k AP-t meg az RX-7-est pedig el is felejthetem, ha ilyen sok "játékosnak" lesz meg a 45+ óra
.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Persze rövid idő után mindig ledobott a játék és a login képernyőnél kötöttem ki. Megérdemeltem. Annyira pofátlan meg azért nem vagyok, hogy ilyen szembeötlő módon, a lobbyban csaljak.
.