- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
ABnormal
üzenetére
Köze nincs a pályához ennek, ahhoz van köze, hogy másokkal játszol-e vagy sem, ráadásul teljesen véletlenszerű az előfordulása, észleléseim alapján.
De legutóbb most az új pályán éreztem, nagyon erősen. Direkt gyakoroltam rajta pratice módban, balanceokat próbálgattam, erre beléptem hozzátokat játszani és alig lehetett úton tartani a járgányt, rohadt idegesítő...Jah a másik, az is érdekes, hogy játszunk összesen 6-7-en és felére esik az fps a practicehez képest, nem az elején ahol minden autó látszik, hanem végig játék közben. Mondjuk ehhez nincs sztem köze a fenti bugnak, de ezis nagyon fincsi dolog...
70 fps-el azért kellemesebb játszani...
Új hozzászólás Aktív témák

- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Synology NAS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 11 Pro 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs