Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo23
tag
Én sem olyan régen kezdtem. Az elején amatőr VS módban érdemes tanulgatni, szokni az irányítást. Abban ghost-mod van, azaz átmész az ellenfél autóin szellemként, így nincs ütközés csak a pályaelemekkel, korláttal, falakkal. Abban a módban arra kell figyelni, hogy minél jobb helyen végezz. (Nem sok RP-t ad, így Thunder Alley-t tapasztalva)
Azt hiszem E szinttől megkapod azt az egyetlen autót, amivel Thunder Alley-zni lehet. Ez jó gyors verseny lesz VS után. Itt már nincs ghost-mode, van helyette ütközés a többiekkel is sajna. 5,10,15,30 körös nascar szerű versenyek körpályán. Jóval több RP-t ad, de sokkal nehezebb is megnyerni egy ilyet. Sajna sok tömegkarambolra hajtó egyed van, ezek miatt pláne nem egyszerű megtartani a pozíciót. Én még az Explorer módot próbáltam, lazításnak nem rossz, egy pályán kell az ellenféllel csomagokat beszedni, ki talál meg többet alapon. RP-ből meg tudod feljesztgetni a járgányt, venni hozzá mindent. Ha visszaolvasod a topikot, sok hasznos infót találsz még.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akvarisztika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest