Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo23
tag
Én sem olyan régen kezdtem. Az elején amatőr VS módban érdemes tanulgatni, szokni az irányítást. Abban ghost-mod van, azaz átmész az ellenfél autóin szellemként, így nincs ütközés csak a pályaelemekkel, korláttal, falakkal. Abban a módban arra kell figyelni, hogy minél jobb helyen végezz. (Nem sok RP-t ad, így Thunder Alley-t tapasztalva)
Azt hiszem E szinttől megkapod azt az egyetlen autót, amivel Thunder Alley-zni lehet. Ez jó gyors verseny lesz VS után. Itt már nincs ghost-mode, van helyette ütközés a többiekkel is sajna. 5,10,15,30 körös nascar szerű versenyek körpályán. Jóval több RP-t ad, de sokkal nehezebb is megnyerni egy ilyet. Sajna sok tömegkarambolra hajtó egyed van, ezek miatt pláne nem egyszerű megtartani a pozíciót. Én még az Explorer módot próbáltam, lazításnak nem rossz, egy pályán kell az ellenféllel csomagokat beszedni, ki talál meg többet alapon. RP-ből meg tudod feljesztgetni a járgányt, venni hozzá mindent. Ha visszaolvasod a topikot, sok hasznos infót találsz még.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LEGO klub
- Steam topic
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Napelem
- Mozilla Thunderbird
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest