- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Igen ez például csak akarat kérdése lenne kijavitani de a képet jobban megfigyeleve mégegy hibát észre lehet venni!Mivel nekem nem bivaj gépem van igy az efektek kivannak kapcsolva ugy mint árnyék is,és a képet elnézve nem is bánom.Mert a kocsi mellet közvetlen balra lévő oszlop árnyéka 3D szempotjábol helytelen olyan mintha a sárga fekete csikos keritést sik 2D felületnek venné a grafikus program.Hisz az árnyék a valoságban semmi féleképp nem vetülhet igy.De sajnos más gond is felmerült itt ami húzosabb Class2 autómal csináltam egy szokásos szobát amit Same Class kategoriában inditottam mindig igy teszem sosem tenék olyat hogy erösebb auto is bejöhessen.De mégis megeset velem versenyezgetek max 2 vagy 3 voltunk összesen a szobában reggel fél 5 fele minden gond nélkül daráltam ahogy szoktam nem is törödtem senkivel ki milyen autoval van a fent emlitettek miat,mig végül csak ketten maradtunk az elenfelem Wangant választott én utálom a sima gáztaposos pályát igy én a Japán szlalom szakasz pályára szavaztam ugy voltam vele 50-50 hogy Wangan lesz de ha mégis akkor legfeljebb bukok -7 a Ratingemből amit 3-4 verseny után visszadolgozok.
Hehe ez nem igy lett mert az elenfelem egy Class4 Cobrával lekaszált a pályán én meg csak pislogtam na ez most mi?-15 a ratingemből!Nos az eset után az ipse kilépet és persze egyedül maradtam a saját szobámban kiléptem és ujra inditottam a szobát nem e a Same Categoryt állitotam e be,de nem!Söt a server -40 levont a Ratingemből mert kiléptem a saját üres szobámból!Na mondom ez már sok egy kicsit!!!!Várakozok tovább majd jön valaki versenyezgetek majd visszaszerzem.Csak rengeteg munkám igy kárbaveszet.Belépet a szobámba egy Opel egyterü formáju auto,első dolgom megnéztem hanyas szintű Class2,mondom okés akkor lendüljünk neki.A pálya amin nyitom mindig a szobát a Japán éjszakai pálya,ami 5554m hosszú és 4 körös,szokásomhoz hiven vezettem hisz a rajt után hosszú egyenes majd egy 90fokos kanyar jön,rendesen fékezek hogy betudjak kanyarodni,de az elenfelem nem hanem a külsö falterelő elemeken fordult el maxi gázzal!Igy persze megvert de kérdem én ezt miért nem lehet megcsinálni egy játékban hogy ne olyan legyen mint az Undergrund hogy a falat ugy használjuk mint a hullámvasut a sineket.....Nos csak egyenlőre ennyi ez is túl hosszúra nyúlt ugyhogy nemadom fel nyomom tovább...
Új hozzászólás Aktív témák

- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest