Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85
üzenetére
Fontos!
Tapasztaltam ma és nem elöször azt hogy gyanus dolgok vannak itt a LevelR-ben!
Nem csalás nem ámitás de mégis gyanus dologra figyeltem fel.Teperek kis Class1 fulra tuningolt autommal a Svéd pályán elötem teper "GellerAudi" majd egy hajtű után hosszu egyenes jön mondom nyomok egy kis "nyitrot oszt" megelözöm,aha persze Ő is nyomot neki valoszinűleg mert mint akit puskábol löttek ki vagy 200 métere eltávolodot.Na mondom jól van biztos Piros nitroja van az jobban keni neki inkább ugy döntöttem mögöte szlalomozok és megprobálom idegesiteni hátha elhasználja és akkor nyert ügyem van.Pesze ez nem jött össze sőt az utolsó kör célegyenesnél tövig nyomttam a nitrot de odasem bagozot rá ö is nyomta neki de Ő apám mint akit lökhajtással tolnának.Na mondom megkukintom már mi van az ipsénél hogy igy keni neki.....És ezt most igy higyétek el nekem SEMMI!!Mondom magamban mi van???De nem hogy nitro a TRUNK-ban vagy valami de még tuning sem volt a verdán ugy ahogy kicsuszan a Shopbol fapadosan repül mint az álat???Na mondom itt nekem valami büzlik ez itt nemstimmel....Ti értitek ezt vagy van rá logikus magyarázat?U.I:Azt hol lehet beálitani,hogy lássam ha valaki Nitrozik?Mert én csak abbol veszem észre ha valaki vesszetül elkezd gyorsulni de alpbol nem látok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest