Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo #26010 üzenetére
"Vegyél egy játékot a boltban mondjuk 5000ft-ért lehet hogy 1 hét alatt végig tolod utána felkerül a polcra"
Csakhogy én 15xannyit költöttem a játékra, és nem 1 hétre vettem amit vettem, nem akarom húszagyára leírni, nem fogok olyanért fizetni amit már egyszer megettem 1qurva forintot se!!!
Ezt már 3ével ezelőtt kellet volna letisztázni az Invictusnak ki hova tartozik akkor nem lenne ez a szarakodás, vitatkozás, pereskedés!!!
Egy megoldás van az egészre, szépen átpakolják a cuccaikat minden megszerzett verdát, giftet, level szintet, +kapunk valami bónusz ajándékot! akkor talán belemegyek a költözésbe..(Ezen az egész Levelr es toborozáson amit csináltok már csak röhögök..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VivoBook Go 15 (X1504ZA) 15.6"FHD IPS-Intel i7-1255U-8GB DDR4 Ram-512GB SSD-Iris Xe Graphics!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Acer Aspire 5 +2 év garanciával, i5-12350H/RTX2050/512GB SSD/16GB Ram
- Xbox Series X 2 kontrollerel töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest