Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
"Vegyél egy játékot a boltban mondjuk 5000ft-ért lehet hogy 1 hét alatt végig tolod utána felkerül a polcra"
Csakhogy én 15xannyit költöttem a játékra, és nem 1 hétre vettem amit vettem, nem akarom húszagyára leírni, nem fogok olyanért fizetni amit már egyszer megettem 1qurva forintot se!!!
Ezt már 3ével ezelőtt kellet volna letisztázni az Invictusnak ki hova tartozik akkor nem lenne ez a szarakodás, vitatkozás, pereskedés!!!

Egy megoldás van az egészre, szépen átpakolják a cuccaikat minden megszerzett verdát, giftet, level szintet, +kapunk valami bónusz ajándékot! akkor talán belemegyek a költözésbe..
(Ezen az egész Levelr es toborozáson amit csináltok már csak röhögök..
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASUS routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)