Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Gondolom észrevettétek, hogyTA-ban erősen szoktak változni a köridők, amiket az ember üres tankkal tud futni... valamikor alig tud az ember 1:00 alatti kör időt menni a kocsijával, s van amikor 0:57.0 körül lehet menni szélárnyék nélkül.
Ugyanez van a többi játék módban is, ami kevésbé látványos, mivel a jóval nagyobb a hibalehetőség normál pályákon, így kevésbé feltűnő... Pár napja Team drift nevű pályán délután sehogyse tudtam 1:12-1:13-nál jobbat menni, pedig jópár kört futottam. Este meg simán mentem 1:09 alját minden gond nélkül...
Ez a legnagyobb bug szerintem a játékban, mintha a szinkronizációs gond lenne a fő szerverhez képest...vagy nem tudom miből adódik. De az tény, hogy nem mindenkire egyformán hat... Pl. TA-n nem egyszer volt olyan, hogy az élenálló játékos jobb köröket futott, mint én vonatozással/draftolással.
Az nem lenne gond, ha változnak, az elméleti legjobb megfutható körideje, mert a valóságban is így van, hogy függ az adott pálya állapotától (hőmérséklet, szél, felgumizottság stb).
De azt nem tudom elviselni mindenkire máhogy hat ez a "bug"... valaki sokat gyorsul, valaki meg lassul tőle...Itt például mindenkinél körönként másfél másodperccel voltam lassabb minden ok nélkül... 1.01-es kört mentem üres tankkal, míg a többiek 59,6-t. Szépen estem hátra a rajt után...még szélárnyékban se maradt meg a kocsi, mert erőből elmentek...
Ha hamarosan nem történik ez irányba változás, hogy kijavítság, akkor szerintem a PT abbahagyom... mert ez nagyon nem fair... remélem a patch kijavítja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest