Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejes Péter
tag
Hát igen nem mind1.De akkor se ér így a játék semmit sem leglább is nekem.Még én fizessek nekik hogy játszhassam.Ez a game 1 feneketlen kút ebbe lehetne hajigálni a pénzt akkor se lenne nekik elég főleg ezek után hogy jól +szivattak sokmillió usert köztük engem is.Nem tudom miért jó nekik az hogy mindenért fizess és rádásul úgy hogy nem a magadévá tudod.A kölcsönzött kocsiba pl hozzávan nyúl va vagy sem?Mert ha nem akkor igen csak rá lehet faragni mivel ha kapsz 1 kölcsön verdát akkor van 1 kocsid de még tuning nincs benne de ha feltúrod akkor se érsz vele semmit csak max 30napig vagy tovább ameddig nálad van utánna gondolom az elveszik.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Apple MacBook
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Videó stream letöltése
- Építő/felújító topik
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Óvodások homokozója
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xcover 7 128/6
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest