Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazzzs

senior tag

Crea: Nem lenne rossz tesztelni egy kicsit, mert én eddig minden autómat imádom, kivéve ezt. Valahogy nem sikerül beállítanom. Mikor szoktál fent lenni? Eddig legtöbbet a Stallival mentem, és lehet, hogy csak meg kéne szoknom, de nekem nagyon lomhán kanyarodik. Nemrég mentem Evo ellen circuit-on, és hiába értem be az egyenesekben, kanyarban rengeteget vesztek. Igaz, még két body upgrade hiányzik a kocsimról.

Paja: Gondolni gondoltam az RX-7-re. Sőt annak tetszik a legjobban a kanyartulajdonsága, viszont statok alapján elég gyengus. Igazából úgy terveztem, hogy minden szinten legyen kezdetnek egy-egy autóm, és örülnék, ha sikerülne a már meglévő NSX-emet megfelelően balanszolni. Viszont egyelőre csak vesztek vele, ezért gondoltam, hogy egy jól gyorsuló, és kanyarodó kocsira kellene lecserélni (Subaru vagy Evo). Harpoon-t mások is dicsérik, de ahogy tesztelgettem, az se igazán fordulékony. Ha kicsit nagyobb lenne az RX-7 végsebessége, akkor nem gondolkodnék tovább :D Vagy csak stat szerint jelentősen gyengébb a többi kocsinál? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés