- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ezek szerint most azt csinálják amit elvileg kellene explorer módban. Az nyer aki a legtöbbet összeszedi. Lehet megyek pár kört ott, bár az arcade kormányzás keresztbe fog tenni.
Fánk.
Pedig már egy jó ideje(Eleanor óta) nevetségesen gyorsan adja a PDket... 3-4 másodpercenként lehet kapni PDt. 2 sec csúszás kell hozzá plusz amíg megszakítod és újra kiteszed a farát, így jön össze a ~4 mp.DE:
Ha tudsz driftelni, van hozzá hátsókrekes autód, lehetőleg orrmotoros akkor EDR, HSJ, Cork, Bullfrog pályákon driftelsz nem fánkozol. Akkor körönként olyan 5-700 RPt össze lehet szedni és ezeknek a pályáknak jó a difficulty bónusza, mert tényleg nem könnyű pályák - keményebbek mint a team drift a 2 kanyarjával
. Erre rájön a megtett távolság és a clean sectorok után járó kavics. Jobban keresel mint fánkklással. Te kerestél fánkkal 12 ezret fél óra alatt, ezzel 12 ezer simán megvan 15 perc alatt. Mellesleg kevésbé unalmas mint körbe körbe pörögni. Tanzawa is jó, én szeretem 
Ja és SIMULATION módról van szó.
Mian írt erről hivatalos fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- Le Mans Ultimate
- E-book olvasók
- Autós kamerák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Erre rájön a megtett távolság és a clean sectorok után járó kavics. Jobban keresel mint fánkklással. Te kerestél fánkkal 12 ezret fél óra alatt, ezzel 12 ezer simán megvan 15 perc alatt. Mellesleg kevésbé unalmas mint körbe körbe pörögni. Tanzawa is jó, én szeretem