- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Olyan kis fura nekem, hogy ekkora nagy kedvetek van ehhez a TA-hoz. Nekem is lenne marhára! Kár, hogy amikor Yozseeval jöttünk és rommá vertük az egész TA brigádot, sehol nem volt senki...(Sőt örültetek, hogy veszekszünk... igazi magyar mentalitás) Jajj, megígértem, hogy piásan nem fogok írni, szóval, ez nincs is itt!
Talán lassan csatlakozunk majd, ahogy vége lesz a ligáknak és nem kell gyakorolni (Ja, hogy mi az a liga? Asszem a totóban valami tipposzlop).
Elvégre mi csak próbálkozunk, mindannyian a nagyok ellen... 
Nekem a kedvencem, akkor is a Crea marad!!!
(Creative? Ez már rosszul hangzik:p)
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Talán lassan csatlakozunk majd, ahogy vége lesz a ligáknak és nem kell gyakorolni (Ja, hogy mi az a liga? Asszem a totóban valami tipposzlop). 
(Creative? Ez már rosszul hangzik:p)