Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csige791

tag

Na végigolvastam ezt a pár hozzászólást.

TA: Szerintem amit a játék megenged azt kikell használni tehát ha valaki mögötted megy sokáig szélárnyékban szive-joga, de ellenszer is van rá például a hosszu egyenesben lemész oldalra és fékezel tehát nem elötte hanem ugyhogy kivágodsz oldalra majd fék igy ő megelőz és akár mehetsz mögötte te is ugyanugy sőt akár mindkettőtöknek meglehet a 2 pit ha 4-4 kört mentek egymás mögött.
    Enyiből akkor azon is lehetne vitázni hogy miért vágják le egyesek a célnál lévő részt vagy b-roadon miért vágják le az első kanyart... szerintem amit a játék enged azt kikell használni mert ha te nem használod ki, kihasználja más.
    Ja és ha jól taktikázol meglehet simán verni egy olyat aki két kiállásal megy mert 3 kiállásnál kevesebb benzinel mész és igy gyorsabb vagy.

Lagolás: Minden netes játéknál kikell kapcsolni a torrentet ez minden komolyabb bajnokságban kötelező, ha ezmiatt lagolsz még megis büntetnek, ha torrent nélkül nem lagol , torrentel meg lagol akkor egyértelmü hogy a torrent miatt van a lag tehát ki kell kapcsolni, egyszer egyébként én is bent felejtettem, megértem bocsánatot kérni.

Célnál lesprintelés: Ez tényleg igen bosszanto dolog, velem is csinálták már, megoldáslehet a fékezős elengedős dolog, de végülis nem túl sok RP a külömbség egy helyezésen, max a statisztikában a szar a nyerési % miatt.

Autó: Nekem az a '02-es concept car tetszik, nem szeretem az amcsi autókat, mondjuk ez is amcsi de nem ugynéz ki teljesen mint az a sok régi szar...

Új hozzászólás Aktív témák