Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #1596 üzenetére
Az AntiVir-t én is próbáltam de nekem sem jött be... Bár szerencsére ilyet nem csinált, egyszerűen nem fogott meg minden betolakodót így én is megváltam tőle
ABnormal
Neee vegyél Harpoont!
Én már totál megbántam. Egyszerűen baromi gyors, de irányíthatatlan az autó (england B-n azért meg kell szenvedni hogy az úton maradjon -bár ez lehet csak az én bénaságom-)
Persze gyorsabb sokkal mint a Wizz, de egyáltalán nem élvezet vezetni (igaz még csak 1-es szintű cuccok vannak rajta így lehet hogy később változik a véleményem, de a mai napig szívesebben megyek a Wizzel mint a Harpoonnal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest