Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Az a burky12 gyerek ott rinyál az aeria fórumán, hogy miért egy ilyen rövid story nyerjen mint a Csabié, pedig ő vagy 4 órát szenvedett vele mire összehozta a saját story-ját. De könyörgöm az eredeti kiírásban seholsem szerepelt, hogy novellát kell írni, annyi volt, hogy írd le miért szavazol arra a segítőre és a segítségnyújtásról linkelj képet. Én már akkor furcsállottam, hogy mindenki 2-3 mondatban letudta a dolgot, ez a gyerek meg egy fél oldalt írt (ki tudja mit hitt szerencsétlen). Na de a lényeg, hogy jelen pillanatban csaba0223 vezet 54-51-re. Szavazni pedig itt lehet: Aeria ---> Forums -----> Giving A Helping Hand - Entries topik. Link
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest