- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Hát lehetne fényezni a játékot de az azért önmagáért beszél hogy annyian abbahagyták mióta elindult.Nagyon kevesen vannak azokból akik már az indulás óta vagy legalább fél éve nyomják.Könnyen kitalálható miért hagyta el mindenki.Minden 2.-3.hónapban egy patch ami elront mindent amit azután valahogy javítanak.Vagy nem.
A fejlesztés ami több ellenszenvet okozott mint örömöt.Valami nagyon nem működik mert ha jó lenne akkor nem csak páran lézengenének a szerveren és abból nagyon sok új.És szerintem is ott voltak mindig sokan, ahol sokat lehetett kapni RP-ben mert az igenis jó érzés hogy nem 3-4 száz RP-ért gürcölsz.Nem azért hajtanak sokan mert rekordokat akarnak döntögetni mert az nevetségesen alacsony mindenhol hanem hogy megfelelő mennyiségű pontot kapj.
Lehet mondogatni hogy nem jó a túl sok RP mert nem lesz elég tartós a játék ha mindenki gyorsan lépked felfelé de az mégis igaz hogy mindig azt nyomták sokan és azt próbálták meg jól csinálni ahol nagyobbat lehetett kaszálni.
Nekem is az a véleményem hogy ha csak a győztes vagy és használod a 3x bónuszt akkor fizet megfelelően csakhogy nem győzhet mindeki.A többi bagóért hajt.Azért kevesen játszanak napi 5-6 órát hogy jól fejlődjenek.
Persze a fanatikusok akkor is nyomni fogják ha mérgelődnek is és én is ezek közé tartozom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fejlesztés ami több ellenszenvet okozott mint örömöt.Valami nagyon nem működik mert ha jó lenne akkor nem csak páran lézengenének a szerveren és abból nagyon sok új.És szerintem is ott voltak mindig sokan, ahol sokat lehetett kapni RP-ben mert az igenis jó érzés hogy nem 3-4 száz RP-ért gürcölsz.Nem azért hajtanak sokan mert rekordokat akarnak döntögetni mert az nevetségesen alacsony mindenhol hanem hogy megfelelő mennyiségű pontot kapj.