- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Shad0w
üzenetére
Kormánnyal még nem próbáltam, azt tom, hogy én bill.-el örülök ha a pályán tudok maradni
Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok. 
[HUN]Dani: Én annyira nem várom az új verdákat (főleg a class7 nem),mert most picit le vagyok égve Rp ügyileg, mióta nincs explorer
Új hozzászólás Aktív témák

- Fogyjunk le!
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- DJI topic
- Gunner, HEAT, PC!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok.