Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Shad0w
üzenetére
Kormánnyal még nem próbáltam, azt tom, hogy én bill.-el örülök ha a pályán tudok maradni
Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok. 
[HUN]Dani: Én annyira nem várom az új verdákat (főleg a class7 nem),mert most picit le vagyok égve Rp ügyileg, mióta nincs explorer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok.