Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
banán007
tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni, (C#) programozas beadando feladatomhoz. (termeszetesen nem megoldast, inkabb rávezetést, de barmi megteszi, mert meg ma le kell adnom
)Szoval adott egy lancolt lista, amelyben programozok találhatóak, akiknek vannak kiosztott random (szamu, es megnevezesu) projektei (es ezeknek a projekteknek van egy terhelesi mutatoja is, ez majd kelleni fog). Ezt nevezzük egy progcsoportnak.
Adott meg egy lancolt lista, amiben ilyen progcsoportok talalhatok. Ehhez a listához kell irni egy olyan metódust, ami optimalisan elosztja az adott progcsoporton beluli programozok projekteit egymas kozott (tehat csak progcsopon belul), hogy a leterheltseg kozel egyenletes legyen.Amit meg tudni kell, hogy a lancolt lista az sajat, nem pedig a beepitett.
Barmilyen kiindulasi pontot, segitseget megkoszonnek!! Sajnos nem nagyon tudok belekezdeni, minden mas reszevel viszont mar kesz vagyok a programnak.
-
banán007
tag
Sziasztok!
Egy olyan honlapnak kezdtem neki, ami a PH! lapcsalád tagjait rendkívül "megsegítheti". Egy wysiwyg szerkesztőről van szó, ebben kérném 1-2 (max. 3) kolléga segítségét, akik velem együtt fejlesztenék ezt az oldalt.
Eddig csak magával az oldalsablonnal (dizájn, felépítés) foglalkoztam, ami elég szépen alakul. Azért kéne még +1, 2 ember, hogy megírják a program lelkét, motorját mivel a webes programozással most kezdtem el foglalkozni, ezért még nem nagyon tudok mit kezdeni vele. Fizetni nem tudok, de szerintem az egész PH!-s közösség meghálálná munkádat.
Bővebb infó ITT lesz elérhető.
-
banán007
tag
Na milyen az összefoglaló?

egy kis ideig tartott az elkészítése

-
banán007
tag
Sziasztok!
Gondom lenne C#-ben.....
Azt akarom megcsinálni, hogy a kijelölt szöveg elé és mögé beszúrjon egy kódot (mint a PH!-nál a hsz-ek formázásánál) csak az a baj, hogy meg is csinálja, de a kijelölt szöveget mégegszer beszúrja...
Jelenlegi kódom:
richTextBox1.AppendText("[]" + richTextBox1.SelectedText + "[/]")
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)