- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
banán007 #6986 üzenetére
tudom, hogy nem szabad más munkáját leszólni, de nekem nem tetszik, nagyon nem... wikipedia mint referencia, wtf? Legalább a nyelv hivatalos oldalára mutatnának a linkek, legalábbis szerintem... illetve általános dolgokat is lehetett volna beleírni, pl, hogy ha valaki kérdez valamit, akkor ha lehetséges kódot is mutasson, hogy gyorsabban választ kapjon, etc...
Illetve én többet írtam volna 1-1 nyelvhez, és azt sem wikipediáról copyztam volna.. mivel fordítjuk, mire használjuk, TIOBE index, mikor készült, mennyien használják, stb.. szóval egy kicsit átgondoltabban csináltam volna.
És miért pont a weblap készítés-topic, és android topik került a hasznos linkek közé?! :S
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- EAFC 25
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest