- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
banán007 #7142 üzenetére
Mielőtt nagyon belemerülsz, szólok, hogy a spanyol viaszt előtted már jópáran feltalálták.
Ha esetleg kifejtenéd, hogy a te wysiwyg editorod miben lesz több, jobb, mint mondjuk egy CKeditor, TinyMCE vagy a kismillió hasonló megoldás, akkor lehet fogsz találni lelkes ingyen munkásokat. -
PuMbA
titán
válasz
banán007 #7142 üzenetére
(hopp, új hozzászólást akartam
)
Hali!
Visual Studioban lenne egy kis gondom
Van egy TabControl-om, amihez 2 tabot adtam a GUI felületen majd pedig a kódban adok hozzá valamennyi számú további Tab-ot:
Dim tab As TabPage = New TabPage("Menu" + i.ToString())
tab.Controls.Add(New Menu(i))
TabControl.TabPages.Insert(TabControl.TabPages.Count - 1, tab)A gond az, hogy a TabControl.TabPages.Count a hozzáadás után is kettőt ad vissza, miközben a programban ott kattintgatok a 4 Tab között, szóval ott vannak a felületen, minden normális, de nem érem el őket, nem tudom, hogy hol vannak egyáltalán
Köszönöm előre a segítséget.
-
Jim-Y
veterán
válasz
banán007 #6986 üzenetére
tudom, hogy nem szabad más munkáját leszólni, de nekem nem tetszik, nagyon nem... wikipedia mint referencia, wtf? Legalább a nyelv hivatalos oldalára mutatnának a linkek, legalábbis szerintem... illetve általános dolgokat is lehetett volna beleírni, pl, hogy ha valaki kérdez valamit, akkor ha lehetséges kódot is mutasson, hogy gyorsabban választ kapjon, etc...
Illetve én többet írtam volna 1-1 nyelvhez, és azt sem wikipediáról copyztam volna.. mivel fordítjuk, mire használjuk, TIOBE index, mikor készült, mennyien használják, stb.. szóval egy kicsit átgondoltabban csináltam volna.
És miért pont a weblap készítés-topic, és android topik került a hasznos linkek közé?! :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest