- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
banán007 #7142 üzenetére
Mielőtt nagyon belemerülsz, szólok, hogy a spanyol viaszt előtted már jópáran feltalálták.
Ha esetleg kifejtenéd, hogy a te wysiwyg editorod miben lesz több, jobb, mint mondjuk egy CKeditor, TinyMCE vagy a kismillió hasonló megoldás, akkor lehet fogsz találni lelkes ingyen munkásokat. -
PuMbA
titán
válasz
banán007 #7142 üzenetére
(hopp, új hozzászólást akartam
)
Hali!
Visual Studioban lenne egy kis gondom
Van egy TabControl-om, amihez 2 tabot adtam a GUI felületen majd pedig a kódban adok hozzá valamennyi számú további Tab-ot:
Dim tab As TabPage = New TabPage("Menu" + i.ToString())
tab.Controls.Add(New Menu(i))
TabControl.TabPages.Insert(TabControl.TabPages.Count - 1, tab)A gond az, hogy a TabControl.TabPages.Count a hozzáadás után is kettőt ad vissza, miközben a programban ott kattintgatok a 4 Tab között, szóval ott vannak a felületen, minden normális, de nem érem el őket, nem tudom, hogy hol vannak egyáltalán
Köszönöm előre a segítséget.
-
Jim-Y
veterán
válasz
banán007 #6986 üzenetére
tudom, hogy nem szabad más munkáját leszólni, de nekem nem tetszik, nagyon nem... wikipedia mint referencia, wtf? Legalább a nyelv hivatalos oldalára mutatnának a linkek, legalábbis szerintem... illetve általános dolgokat is lehetett volna beleírni, pl, hogy ha valaki kérdez valamit, akkor ha lehetséges kódot is mutasson, hogy gyorsabban választ kapjon, etc...
Illetve én többet írtam volna 1-1 nyelvhez, és azt sem wikipediáról copyztam volna.. mivel fordítjuk, mire használjuk, TIOBE index, mikor készült, mennyien használják, stb.. szóval egy kicsit átgondoltabban csináltam volna.
És miért pont a weblap készítés-topic, és android topik került a hasznos linkek közé?! :S
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest