Hirdetés
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
banán007
üzenetére
Mielőtt nagyon belemerülsz, szólok, hogy a spanyol viaszt előtted már jópáran feltalálták.
Ha esetleg kifejtenéd, hogy a te wysiwyg editorod miben lesz több, jobb, mint mondjuk egy CKeditor, TinyMCE vagy a kismillió hasonló megoldás, akkor lehet fogsz találni lelkes ingyen munkásokat. -
PuMbA
titán
válasz
banán007
üzenetére
(hopp, új hozzászólást akartam
)Hali!
Visual Studioban lenne egy kis gondom
Van egy TabControl-om, amihez 2 tabot adtam a GUI felületen majd pedig a kódban adok hozzá valamennyi számú további Tab-ot:Dim tab As TabPage = New TabPage("Menu" + i.ToString())
tab.Controls.Add(New Menu(i))
TabControl.TabPages.Insert(TabControl.TabPages.Count - 1, tab)A gond az, hogy a TabControl.TabPages.Count a hozzáadás után is kettőt ad vissza, miközben a programban ott kattintgatok a 4 Tab között, szóval ott vannak a felületen, minden normális, de nem érem el őket, nem tudom, hogy hol vannak egyáltalán
Köszönöm előre a segítséget. -
Jim-Y
veterán
válasz
banán007
üzenetére
tudom, hogy nem szabad más munkáját leszólni, de nekem nem tetszik, nagyon nem... wikipedia mint referencia, wtf? Legalább a nyelv hivatalos oldalára mutatnának a linkek, legalábbis szerintem... illetve általános dolgokat is lehetett volna beleírni, pl, hogy ha valaki kérdez valamit, akkor ha lehetséges kódot is mutasson, hogy gyorsabban választ kapjon, etc...
Illetve én többet írtam volna 1-1 nyelvhez, és azt sem wikipediáról copyztam volna.. mivel fordítjuk, mire használjuk, TIOBE index, mikor készült, mennyien használják, stb.. szóval egy kicsit átgondoltabban csináltam volna.
És miért pont a weblap készítés-topic, és android topik került a hasznos linkek közé?! :S
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)