- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Ezekiell #14567 üzenetére
a közelmúltban azzal töltöttem az időmet, hogy a nav online számlaadaat-beküldést programoztam.
a kánon szerint ezt jávában úgy oldanám meg, hogy fogom az adatot leíró xsd-t, és csinálok belőle jáva forrást. 64 forráskódban 9195 sor kódot generált belőle (most legeneráltattam újra, onnan vannak a számok). ezzel még szinte semmit nem csináltam, csak a beküldendő xml formátummal kezdtem foglalkozni. a belőle generált jáva kód tud olyan xml-t csinálni, ami nem felel meg a szabványnak. és ez csak az adat xml, a beküldéséhez egy csomó parasztvakításon is keresztül kell menni, ami egy halom másik kód generálását várja el, és majd utána még meg kell írni azt a kódot, ami a generált osztályokat felhasználja.amikor herótom lett tőle, megírtam az egészet zömében php-ben. 282 sor az xml generálás. majd ugyanezt a mutatványt végre kellett hajtanom mégegyszer, és hát miért ne szivassam magam, meg én már eljutottam odáig, hogy lassan minden feladatra postgresql, úgyhogy azt nagyjából tisztán postgresben írtam meg, meg kellett hozzá kb. 15 sornyi bash szkript.
úgyhogy, igen, biztos túlzok...
el se kezd mondani, látatlanban elhiszem, hogy a te programozásról alkotott fogalmaid jelentős részének nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged